O hesaplamalar yapildiginda dolar kuru dusuktu.m2 kiralamasi 30 dolar uzerinden anlasildi.400 ustu beklemek lazim
SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O hesaplamalar yapildiginda dolar kuru dusuktu.m2 kiralamasi 30 dolar uzerinden anlasildi.400 ustu beklemek lazim
SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belki de .. Lakin ben artýk dolar bazlý kiraya verileceðini sanmýyorum.. Sonuçta devlet kurumlarý..
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önce 2016 sonra 2019 þimdi de 2023.. Ne Rötar ama.. Harbi emeklilik yatýrýmý oldu bizimkisi.. 4 sene evvel 5000 adetle girdiðim hisse de neredeyse Kap A bildirim yapacak kadar Hisse sahibi yaptý beni.. 0.61 ne demek.. Marþýmýzdan artýkça alýyoruz alým yapmak alýþkanlýk oldu ben de)
Eskiden 3'er sene 3'er sene öteliyorlardý , artýk "temiz temiz 5 sene koyalým da noolur noolmaz" diyorlar. Pis kan emici sülükler.. 2023'de de Ataþehir'de batýk Türkiye'nin binlerce boþ ofisi olacak , kim niye kiralasýn oralarý. Þimdi bile ofisin kalbi maslak hattýnda binlerce boþ yer kiracý diye inim inim inliyor. Arzýndan beri bugüne kadar hep hayal sata sata geldiler durum ortada dolar bazýnda 93 cent olmasý gereken kaðýt 9 cent ve hala hayal satmaya çalýþýyorlar ama bu sefer yemezler , hayvan terli.
Arkadaþlar genel takas atabilirsiniz.
PLK-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halkbank hisse geri alým kararý almýþ.. Onda oluþacak hareket bizim hisseyi de belki uykusundan uyandýrýr...
Hlgyo da geri alýr belki
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissenin içinde bulunduðu durumu açýklayan güzel bir özet geçmiþsiniz. Ben de bir ek yapmak isterim. Þu anda inþaat için kredi kullanýlýyor. Finans Merkezi en iyi ihtimalle 5 yýl sonra devreye girecekse bu krediler bu süre içinde taþýnacak ve faizleri gider yazýlacak. Bu ekonomik kargaþa ortamýnda yükselen faizlerin kira gelirlerini sýfýrlamasý da olasýlýk dahilinde.
Bir de geri alým bekleyen arkadaþlarýn bu arzusunu gerçekleþtirmek için þirketin ilave kredi kullanmasý gerekecek, bunun faizine de þirket dolayýsýyla ortaklar katlanmak durumunda kalacak.![]()
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Yer Ýmleri