Çok sahipsiz kaldý konut ve çimento sýnýfta kaldý beyler bunun baþka açýklamasý yok
Çok sahipsiz kaldý konut ve çimento sýnýfta kaldý beyler bunun baþka açýklamasý yok
Baþarýnýzý kafanýz deðil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktýr. Peter Lynch..
Halk GYO'nun yönetim kurulu baþkaný deðiþti.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/707172
Bir politika deðiþikliði olur mu acaba? Aktiflerinden bir kýsmýný satarak kredileri kapasa tadýndan yenmez..
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Olabiliyor
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burdaki hissemi 2 yýl önce 91 kuruþtan satmýþtým, bugünlerin geleceðini bir þekilde tahmin etmiþtim. Yani bir tarafta getirisiz aktifler, diðer tarafta faiz yükü doðuran krediler..
Biraz aktif satýlýp krediler kapatýlsa, getirisiz aktiflere fit olup biraz alabilirim. Çünkü en azýndan defter deðerinde erime ihtmali ortadan kalkmýþ olacak. Ekonominin düzelmesine paralel olarak da kuvvetli alýmlar yapabilirim. Evdeki hesap bu, bakalým gelen günler ne getirecek.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Kardeþim yaa, eyvallah [emoji4]
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dört sene evvel 1.35 ten halka arz edilen bir þirketin 4 sene sonra 0.6x lerde olmasýný bana kimse açýklayamaz. O yüzden bu adamlar aðýzlarýyla kuþ tutsaklar benimkine kendilerine inandýramazlar. Bu sene anladýk ekonomi zor durumda ya önceleri.. Ýnþaat sektörünün en parlak zamanlarýnda bile bu meretin ne yaptýðýný gördük. O yuzden Elimi kolumuz baðlý bekliyoruz beklemekten baþka da çare yok.. Allah hepsini nasýl biliyorsa öyle yapsýn. Kan emiciler.
Oh 0.61'i de gördü , hamdolsun.
Bir týk daha düþerse inþallah 8 cent'i görücez.
Bir kaðýt devlete güvenerek alan yatýrýmcýsýnýn nasýl diþlerini , týrnaklarýný tek tek söker , derisini yüzer en güzel örneklerini veriyor.
Tahtasý kapatýlarak maðdur edilenlerin dýþýnda yatýrýmcýný bu þekilde bitiren kaç kaðýt var acaba !?
Yer Ýmleri