
Originally Posted by
viopandtrade
Benim elimde 63 kuruþ maliyetli hisse vardý zararýna 62 kuruþa verdim, sizin yazýnýzdan sonra, belki uyarý yazdýnýz, az zarar ettim, gyolara þüphe ile bakýyorum,burada banka borcu olduðunu öðrenince panikledim bugün sattým, halgyo almamým sebebi düþük borçluluðu idi, tahvil ihracý yapacaklarsa ben yokum, umarým bu karar geçmiþ yönetiminindi. ihtiyatli her yatýrýmcý gibi yeni projeye ve para harcanmasýna karþýyým.
Ben bu hisseden çýktým ama yine takipteyim. Daha önce de yazdým, borçlarý artýrmaz, idare edilebilir seviyede tutabilirse, memlekete istikrar gelir de emlak piyasasý düzelirse balýklama atlayacaðým bir hissedir. Þu andaki haliyle de belki kazandýrabilir ama A. Yeþilada'nýn dediði gibi gece uykunuzu kaçýrýyorsa o yatýrýmý yapmayýn prensibi nedeniyle þimdilik uzak duruyorum. Mesajlarým da insanlar alsýnlar ya da satsýnlar diye deðil, artýsýný eksisini konuþalým insanlar alacaksa satacaksa bunlarý bilerek alsýn-satsýn. Yani nihai kararý kendisi versin. Örneðin ben Türkiye'nin sýkýntýlarý artacak diyorum, bu nedenle satýyorum diyorum. Bir baþkasý ülkenin yakýn zamanda istikrara kavuþacaðýna inanýyor o da alým yanlýsýdýr. Yani ayný yere bakýyor ama farklý þeyler görüyoruz dolayýsýyla kararlarýmýz da farklý oluyor.
Sizin hassasiyetiniz de anlýyorum, dikkatli ve þüpheci olmakta haklýsýnýz. Ýnanýn çakal diyeceðiniz türden bir grup vatandaþ var, kendi pozisyonuna göre hisse baþlýklarýnda yönlendirme yapýyor. Size önerim aklýnýzý çelen mesajlarla karþýlaþtýðýnýzda gidin o mesaj sahibinin diðer mesajlarýný inceleyin. Nasýl birisi olduðu hemen ortaya çýkar, buna göre söylediklerini dikkate alýr ya da boþ ver dersiniz.
Saygýlar..
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Yer Ýmleri