Benden bu kadar kalýn saðlýcakla...þrefsiz kaðýt
Benden bu kadar kalýn saðlýcakla...þrefsiz kaðýt
kendinizin kurmadýðýnýz oyunda figuransýnýz. girin kaðýda 10 milyon lot baktýn açýk yapýyor bi 10 milyon lot daha baktýn inatlaþýyor bi 10 milyon daha.. iþte kaðýt böyle gider.
Ben satmýyorum daima alým yapýyorum 5 yýl daha buradayým ne zaman çýkar istediðim fiyata o zaman satarým
vakýf gyo pddd 0,50 tavan kitledi.
kaðýda girdiler ve %30 koydu. kaðýda birilerinin girmesi lazým spek felan bulmalýyýz birleþmeliyiz.
resmen tecavüz ediliyor bize. nasl bir çukurdayýz bilemiyorum birleþmeliyiz. yoksa bu çukuru kazan laðýmcý bizi boka bulamaya devam edecek.
hissedarlar birleþelim birþeyler yapalým. yok mu kimse.
Sayýn Emlak haber aþaðýdaki gibi mi?
Sermaye Piyasasý Kurulu, borsada fiyatý nominal fiyatýnýn (1 TL) altýna düþtüðü için bedelli sermaye artýramayan þirketlerin fiyatýný 1 TL’ye çýkarmak için sermaye azaltmalarýna izin verdi. Borsa þirketleri, sermayelerini azaltarak fiyatý 1 TL’nin üstüne çýkaracak, böylece þimdiye kadar artýramadýklarý bedelli sermaye artýrýmlarýný gerçekleþtirip ortaklardan kaynak saðlayacak. Sermaye
artýramadýðý için diðer sermaye piyasasý araçlarýný kullanamayan, bankalardan da kredi bulamayan þirketler, içine düþtükleri bu kýsýr döngüyü aþacak. SPK’dan yapýlan açýklamada, fon çýkýþý gerektirmeyen sermaye azaltýmýnýn, kaydi olarak bir payýn iþlem fiyatýnýn düzeltilerek,nominal deðerin üzerine çýkmasýný saðlayabileceði belirtildi.
ytd
Yer Ýmleri