Dün tavan olur bugün kucakdayiz yarýn neredeyiz.
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün tavan olur bugün kucakdayiz yarýn neredeyiz.
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
allahýn belasý hisse 2013 de seni alanlarýn vay haline 1,35 den yeter seni aldýðýmýzdan beri tavan görmüyoruz haSRET KALDIK ÇÖP TORBASI HADÝ ÇAK BÝ 0,86 DA MÝLLETÝN BÝRAZ UMUTLARI YEÞERSÝN.
Yabancýnýn olmadýðý kaðýtta bu kadar düþürmek bu kadar yatýrýmcýsýný süründürmek için KALÝTELÝ bir ********lik haysiyetsizlik ve namuzsuzluk gerekir
Sonuca göre fazlasý varmýþ
Pess..
Y.T.D....
"Tecrübe çok acýmasýz bir öðretmen; önce sýnavý yapýyor, dersi sonra öðretiyor.
"Vernon Law"
Yatýrým finans bakalým hisseleri kime almýþ 1 800 000 lot virmaný önemli
Lenovo P1a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kaðýttayým ama yorum yazmayacaðým. çünkü insanlar kötü niyetli. tahtadakiler hisse artmasýn diye karga bokunu yemedn açýk yapýyorlar. üstten verip alttan almakktan aðýzlarýyle dötlerinin yerini karýþtýracaklar yakýnda.
tahtayý ellerine verirdim ama para iþte. yýrtýnýyorlar.
iþbankasý yönetimi gibi þirket girip bunlarý temizlemez ise mal gibi ver allarýný izleyeceðiz bugün bile açýk var kaðýta böyle borsa böyle yatýrým olmaz olsun. açýk açýk açýk mücadelenin tek yolu vereceksin ellerine unutamayacaklar. bunun için para lazým gerisi týraþ.
malesef tek binasý 275 trilyon olan þirkette ifm arsasý sadece 750 trilyoon olan þirkette 600 milyon piyasa deðeri ile tiyatro izliyoruz izlettiriyorlar.
son yorumum daha da gelmeyeceðim. ben sesimizi duyurmak için gereken yerlere baþvurdum ya siz
Yer Ýmleri