hsbc dün 2. seans 4500 lot ile her dakika sýkýlmadan sýkýlmadan tek tuþ deðil anlayýn sýkýlmadan 1 milyon lot sattý kademede 1 milyon alýcý var verecek olan verir böyle kahbelik görülmedi. tahtanýn %36 sý halk yatýrýmda. %10 u yatýrým ortaklýklarýnda. bu ikisi toplamý 110 milyon lot yapýyor.
geriye kalan lot miktarý ise 67 milyon lot hepsinin totali 70 kuruþtan 45 trilyon civarý.
arkadaþlar 30 40 trilyonu olan biriniz var ise buyurun. leventte boðazda aydosda daireler erzurumda daireler bir çok banka þubesi her ay kira yatýyor binalar devlet arkanýzda. buyrun arkadaþlar.
gereken sermaye 30 40 trilyon.. 6 milyon dolar yahu... böyle birþey olabilir mi ya..
ben kredi bulamýyorum benim boyumu aþýyor bu tahta ama inatlaþtým anasýnýn nikahýna kadar spek tahtayým...
speðin peçetecisi olm çaðýr sahibini. biþey yazacaðým.
lan fetöcümüsün ne malsýn bilmiyorum ama yaptýðýn iþler full zararýna millettten topladýðýn himmeti borsadamý yiyorsun lan taþýma maliyeti %3 olmuþ neyin kafasý para mý aklýyonuz lan ne boksunuz a...
bakýn bunlar komple zararda ne dönüyor olabilir diðer hisselerde düþtü. fakat diðer hisseler halka arz edildiðinden beri düþmüyor. kardan zararda. burada birþey var bilinçli baþka açýklamasý yok.
yýl son bilançosu 9 haneli kar gelecek tahminim. karsa kar fiyatsa fiyat ne dönüyor ? param olsa çizeceðim hepsini yok peki baþka kimsede de mi yok ? herkes mi bitti.. kimse görmüyor mu bunu ?
seans açýldý.
0.68 1 milyon lot alýþ
0.67 1.4 milyon loyt alýþ
69 933 bin lot
70 900 bin lot
disket etmirleri.....
ilk seans sonlrýna doðru bugünde hsbc ayný þekilde 4500 5000 lot arasý durup durup vermeye baþladý. ikiinci seansta verdi bunu gören piramit komple 68 e veerdi. hsbc durup durup 67 ye bu sefer 4500 5000 verip duruyor nasýl bir sapýklýk nasýl bir manyaklýð düþtük .. Allah belanýzý versin ya..
bak saatleri açtým.
her 1 dakikada dakika baþýnda sýfýr saniyede 4500 lot mal satýyor. her dakika sýfýrlandýðýnda inanýlmaz biþey..
tabana indirseler her dakika baþýnda ssatmaya devam edecek ayalamýþlar timer ý ...
![]()
Yer Ýmleri