Maalesef...Bilançolarla istedikleri gibi oynadýklarý kanaatindeyim...Çarpanlarý iyi olanlar yerlerde sürünüyor aksine kötü olanlar zirvelerde...Açýklamasý zor bir durum...Sadece Intema için böyle deðil...BÝST'te bu duruma örnek gani gani þirket var...Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
tahtada hisseyi sürekli düþürmeye çalýþan birileri var. bunlar fetullah a mý çalýþýyor bilemiyoruz. ha bank asya ya para aktarmýþsýn fetullah için ha gelmiþsin devvlet hissesini çökertmeye çalýþmýþsýn bir fark varmý burada ?
hisse geçen sene 200 bu sene tahminim 200 kar getireceðini düþünüyorum.
bak intema gene tavan oldu. eðer intema gene son çyrek zarar etmiþse þirketin varlýðý eksiye düþüyor ve hali hazzýrda %900 bedelli baþvurusu var. evet özsermaye gene zarar halinde eksi 0 bile deil eksi.
bizim 2.5 milyar tl aktifimiz arkamýzda banka olan hissemiz yerin dibinde.
kendimi keriz gibi hissediyorum. ne þirket ne banka kaðýda sahip çýkýyor 3 kuruþumuzla burada rezil olduk. aðýrlýk azaltacaðým. madem öyle spek efendi aktif tahtadayým bakalým öyle g... bö...y....
banka rallisini kaçýrdýk üzerine bu enkazda bekçilik yapýyorum ! üstelik bedava.
þuan asrýn salaðýyým galiba. aylarmý ziyan etti.
arkadaþlar bizler aradýk hlkgyo kadýn çýktý söyledik yöneticime haber verecem dedi sizlerde arasanýza çokmu paranýz varda susuyorsunuz. elinizemi yapýþcak birþey olmaz demeyin arayýn yahu.korkmayýn yemezler.2013 de 1,35 verdiler milletin eline 6 yýl geçti 0,58 düþtü þuan 0,72 hala 1,35 gececeðine kimsenin inancý kalmadý. ne DURUYORSUNUZ ARASANIZA.
Yer Ýmleri