Milleti kazýklamaya...Yýllardýr yaptýklarý gibi...Yatýrým Tavsiyesi Deðildir....
Allahsýz piramit 1 milyon lota yakýn mal verdi sabahýn köründe 76 dan.
arkadaþlar ben çýkýyorum borsadan yetti artýk. baþladýðým macerayý sonlandýrýyorum altýnýmý alýp oturacaðým bu ne ya ! benden bu kadar !
aman allahým 26,000,000,tl zarar açýklayan mrgyo bile bizi solladý geçti 0,80 tavan. yönetim allah belanýzý versind erhal istifa edin.YADA YÖNETÝM UYUMA HÝSSENE SAHÝP ÇIK.. PRESTÝJ YERLERDE YUH SÝZE.2013 DE 1,35 DEN GÝRDÝNÝZ HER YIL DÜÞTÜNÜZ 0,60 LARA KADAR GEBERDÝNÝZ MÝ YAHU.HER DÖNEM AÇIKLADIÐINIZ KARLAR NERDE KAÇ KATRÝLYONLUIK OLDUNUZ.BÝSTTE ÝLK 3 E GÝRDÝNÝZ RESZÝLLÝKTE. SPK UYUMA YA KAYYUM ATAYIN BU HIRSIZLARA YADA GÖZALTI PAZARINA ATIN. MÝLLETÝ ALENÝ SOYDULAR
Yönetim istifa yönetim istifaaaaaaaaaa
Yönetim istifa
HALK GAYRÝMENKUL YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ.
HLGYO
Ýmzalý GörüntüleBildirimlerFinansal TablolarHak Kullanýmlarý
Gönderim Tarihi
12.02.2019 18:07:56
Bildirim Tipi
ÖDA
Yýl
-
Periyot
-
Özel Durum Açýklamasý (Genel) A+ A-
Özet Bilgi
Yönetim Kurulu Üyesinin Ýstifasý Hakkýnda
Ýlgili Þirketler
[]
Ýlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
Yoktur.
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Þirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi Sayýn Hakan Özyol, 11.02.2019 tarihinde görevinden istifaen ayrýlmýþ olup, Yönetim Kurulu'muzun gerçekleþtirmiþ olduðu 12.02.2019 tarihli toplantý neticesinde, istifasýnýn kabulüne karar verilmiþtir.
Yukarýdaki açýklamalarýmýzýn, Sermaye Piyasasý Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliðinde yer alan esaslara uygun olduðunu, bu konuda/konularda tarafýmýza ulaþan bilgileri tam olarak yansýttýðýný, bilgilerin defter, kayýt ve belgelerimize uygun olduðunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doðru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalarý gösterdiðimizi ve yapýlan bu açýklamalardan sorumlu olduðumuzu beyan ederiz.
Yorumsuz...Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
Yer Ýmleri