Bu atada biri bedelliden söz etmiþ, sanýrým o arkadaþýn bu hisseyi hiç bilmediði belli. Bedelli için hiç bir gerekçe yok. Ýfm finansmanýný 3sene evvel zaten hallettiler.
Bu atada biri bedelliden söz etmiþ, sanýrým o arkadaþýn bu hisseyi hiç bilmediði belli. Bedelli için hiç bir gerekçe yok. Ýfm finansmanýný 3sene evvel zaten hallettiler.
ÝFM kaba inþaat þeklinde ilerliyor olup, 2021 den önce toparlanmaz diye düþünüyorum.
Projenin hýzlýca ilerlemesi için dýþarýdan fon kaynaðýna ihtiyaç var.
Örneðin hisse satýþý veya proje satýþý gibi. Bu durumu içeriden bilen þirketler vb ortaklar büyük vole vurmak için oyun kurarken yakalanmýþ olabilirler.
Yaklaþýk bir ay sonra ( Seçimlerden sonra) bir haber ile baðlantýlý olarak sert yükseliþler olabilir diye düþünüyorum.
Olumsuz yönde bir þey düþünemiyorum. Yaklaþýk 30 gün sonra d*****n kuyruðu kopar.
Paylaþýlan yazýlarý okuduðumda 55-65 kuruþ fiyatlara düþebilir diye konuþuluyor.
Sabredip iyi yerden yakalamak fýrsat olabilir diye düþünüyorum. Takipteyim.
Selamlar,
Ülkenin 1 numarasýnýn damadý ve Hazine'nin baþýndaki kiþi ÝFM ile ilgili çok önemli açýklamalarda bulunmakta ancak hisse fiyatý defter deðerine göre % 75 iskontolu iþlem görüyor. Yanýndaki de hükümetin Çevre ve Þehircilik Bakaný. Yani böyle bir geliþme baþka bir hissede olmuþ olsa en azýndan defter deðerinde iþlem görürdü. Burada adýný vermeyeyim ama koca koca þirketler týrýþkadan arsa satýþý (ki cirosunun % 5 i bile deðil) haberi ile hareketleniyor, devletin hazinesinin baþýndaki kiþi "ne gerekiyorsa yapacaðýz, en kýsa sürede tamamlayacaðýz" dediði halde fiyat bu seviyelerde !
Bu saçma bir durumdur. Ýllaki bu saçmalýk bir yerde son bulacak.
http://www.halkgyo.com.tr/ifm-santiye-cekimi bu senet hakkýnda yeni yeni þeyler öðreniyorum hadi hayýrlýsý. biraz maliyetim yüksek ama beklemeye devam
Yer Ýmleri