burda satmayý düþünmeyen adamýn kaðýdýn fiyatýyla iþi olduðunu sanmýyorum.öyle olsa satardý millet 1,30 dan aval aval bakmazdýk.kaðýdýn deðerine gelinceye kadar satmayý düþünmüyorsanýz 50 kuruþ olmuþ 1lira olmuþ farkdermi zaten hesabýnýzda duruyor lot. cebinize giren birþey varmý yok..eee ekstradan alacaðým %8 hissemi satarým en azýndan karnýmý doyururum.
Hayýrlý olsun. Yarýn herþey çok güzel olacak.
Valla isterse %50olsun umrum degil ben bu kagidi 5 liradan asagi satarsam insan degilim.isterse 20 yil gecsin.
SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Asunim þirketi üzerinden iþlem yapan þahýs ile Ankaralý bilinen spekülatör beraber tahtayý yapmaya çalýþtýlar ancak beceremediler.Yasak sonrasý görüldü ki hesaplarýnýn taþýyabileceði en üst sýnýrda kredi taþýmýþlar.Kredili mallarýn satýþý ile hisse sert bir þekilde aþaðý geldi ve bir dip çalýþmasýna girdi.Son zaman hareketlerine bakýldýðý zaman klasik Ankaralý oyuncunun tahta yapýþ þekli altýný doldurup bir basamak üstünden malý satýp alýþlarý silip bir iki basamak alttan yerine koymak.Þu durumda anlaþýlýyor ki hisseyi götürmek için yeni bir kaynak bulamadýlar.Çok net söyleyebilirim ki Bu adamlar tahtada olduðu müddetçe baþka bir oyuncu kafasýna mal yiyeceðini bile bile tahtaya gelmez.Ýki seçenek olduðunu söyleyebilirim.Birincisi bu grup bir kaynak yaratýr ve asunim yasaðý bitmeye yakýn tahtaya hareket getirir.Bu söylediðim piyasanýn çok ciddi ve dramatik bir durum yaþamamasý halinde geçerlidir.Ýkinci ihtimal S400 mevzusu sonrasý uygulanabilecek bir ambargo halinde bu adamlar o kredili mallarý taþýyacak durumda olmazlar.Piyasalar kötüye döndüðünde bir tahtada bir grubun elinde mal olduðunu bilen ve fiyat düþtüðünde kaynak saðlayamayacaðýný bilen yabancý yada baþka oyuncular ödünç alarak mallarý açýða satar ve grubu sýkýþtýrýr.Bu durumda Strateji olarak bedelsiz üzerine yoðunlaþmamanýzý tavsiye ederim.Sonuçta teknik bir durum.Bedelsizi verir fiyat verdiði kadar düþer.Teknik olarak deðiþen birþey olmaz.Bedelsizden bin kat daha önemli bir konu S400 olayýdýr.Amerikanýn amborgosu halinde ki bu ambargo -bankacýlýk sisteminide içerecek-piyasalarda anormal fiyat hareketleri görülebilir.0,65 seviyesine dikkat etmenizi öneririm.Bu seviyenin altýnda asunimin borsaya satýþ için kote edilen henüz satýlmamýþ kredili mallarý satýlmaya baþlar.Þu anda herþeyden önemli mevzu S400 sonrasýdýr.Türkiye’ye ambargo uygulanmasý halinde þu anda bu ekonomik durumda bunun üstesinden gelecek durumumuz maalesef yok.Kaldý ki yabancýnýn seçim öncesi swap iþlemlerinden dolayý yediði kazýðý bize misliyle ödetmek için fýrsat beklediðinide unutmayýnýz.Saygýlar
Ya arkadaþ bilmeden yazýyorsunuz ne kredili tahta VBTS’ye girdi zaten kimsede istesede istemesede kredili mal kalmadý.
Asumimdeki yaklaþýk 56 milyon lot malýn 24 u krediliymiþ kurumlar bildirdi bu da satýldý.
Býrak asunimi kimsede kredili mal kalmadý burda.
Artýk herkesin malý özkaynakla taþýdýðý mal.
Asunimin sattýðý malýn takaslara bakýnca yaklaþýk 4 milyonu emeklilik fonlarýna; 4 milypn lotu da zaten yabancýya gitmiþ gözüküyor.
Bahsi geçen ankaralý spek Ali efendide ise mal yokmuþ anlaþýlan ki ismi cismi çýkmadý kredili satýþta. Zira iþlemlerine tedbirde gelmedi bu Ali karakaya iþi basit bir internet sitesinin dedikodusu bile olabilir.
Lütfen yanlýþ yönlendirmeyin insanlarý.
Kimseyi yanlýþ yönlendirdiðim yok.Açýp þimdiye kadar yaptýðým bilgilendirmeleri okuyun.19 milyon+10 milyon + 6 milyon +600 bin lot takasa alýndý.Bunlardan tamamý satýlmadý.Burada insanlar bunun anlamýnýn ne olduðunu bile bilmiyorlardý ben mevzuyu açýklayana kadar.Umarým kaðýt 0,65 altýný görmez.Görürse sende görürsün kalan mallarý nasýl sattýklarýný.Ben burada þu fiyattan alýn bu fiyattan satýn diye bir tane yorum yazmadým.Ayný masada orurup yemek yediðim adamlarý bana anlatmaya da kalkmayýn.Hepsini kanýna kadar bilirim merak etme.
Yer Ýmleri