Teþekkürler sayýn buffett . Genel kurul kararý kýsmýný anlamadým ama, yönetim kurullarýnda deðil midir bu yetki ?
Teþekkürler sayýn buffett . Genel kurul kararý kýsmýný anlamadým ama, yönetim kurullarýnda deðil midir bu yetki ?
Oyle dogru.sirkette 3ay once mail atinca oyle soylemislerdi.kurul izni demisler gerci ben onu genel kurul algilamisim.boyle yazmislar
"Yýl içerisinde iþlem görmeyen pay senetleri ile ilgili herhangi bir devir ya da satýþ olmamýþtýr. Söz konusu iþlemler*Kurul iznine tabi olup, Kurul iznine ve süreçlere iliþkin kamuoyu bilgilendirmeleri yerine getirilmeden bu gibi iþlemler gerçekleþtirilemez."
*
SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklýsýnýz, ilk bakýþta öyle anlaþýlýyor. 2 kelimeyi bir araya getirememiþ çapsýzlar. 2 ayda ancak 1 kat çýkma becerisi gösteren bir yönetim devrik de olsa cümle kurabilmeyi becerebilmiþ, tebrik ederim.
Rusya'da mukim Yahudi sermayesinin planlarý. Biz bunlarý aylar öncesinden yazmýþtýk sevgili dostlarým. Brexit ile birlikte yaþanacak olasý finansal türbülanslarý ve Türkiye'nin önüne çýkaracaðý fýrsatlarý da yazmýþtýk. Aþaðýdaki yazýyý lütfen bu kapsamda deðerlendirin.
>>>Moskova'nýn Ortadoðu ve Kuzey Afrika Planý- Amaç: Bölgesel ittifaklar inþa etmek
At izi it izi birbirine karýþmýþ, ayýklamak o kadar zor ki, rusyada mukim yahudi sermayesi siyon grubu mu, eski hazar türkleri, bu grup para ticaretinden reel üretime geçiþ yapýyor görünüyor çinde vs, ben þahsen ülkemizin bu grupla beraber hareket edeceðini düþünüyorum istiyorum da ayrýca,
Ülkemizin ve bý coðrafyanýn geleceði çok parlak, ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Spek deðil üstadým, A1'in robotu. Merill'nin robotuna mal aldýrýyorlar. Bakalým kime alýyor takaslardan anlarýz.
Yer Ýmleri