Kaðýt zaten toplu üstadým.2 sene kaldý.. 2020 toplama 2021 beklentiyi satýn alma ve 2022 kara göre strateji belirme olacaktýr.Doðru dürüst yazan çizen yok buradan belli, ki kimin elinde kaç lot var biz bile biliyoruz an itibariyle. Önemli olan tahtadaki grubun hareketi ne zaman baþlatacaðý, turþusunu kurmayacaklardýr illaki bu kadar lotun.
![]()
Bakan hatta C.Baþkaný düzeyinde yapýlan açýklamalar ortadayken beklentilerin fiyatlamalara -henüz- dahil olmamasýnýn tek bir izahý var, o da ciddi miktarda kaðýt taþýyan grubun yapýlan son tokatlama olayýndan sonra hissede ser verip sýr vermediði. Ýyi týrsmýþlar.![]()
Benim þahsi fikrim bu hissede benim gibi uzun vadeli yatýrýmcýlar olduðu sürece dörtleri beþleri zor görür ben ilk arzdan beri burdayým o zamanlar helal rýzýk falan vardý iyi yorumcu mynert te caysteaa zaten ilk alanlar bankanýn kendi çalýþanlariydi
kýsaca elinde tutan küçükler çok saðlam ikilerde býrakacak tipler deðil benim
Kendi fikrim etkileme amaçlý degil
O ikisini ben de iyi hatýrlýyorum.. Helal rýzýk sattý diye biliyorum caystea ise yýllardýr biriktiriyor, sanýrým maliyetleri 0.50 falandýr.. Daha bir çok kiþi var.. Bende kesinlikle satm taraftar deðilim.. Benimde 5 yýlda maliyeti çok düþtü ama geçen 5 yýlda hala zararfayým.. Belki maliyet olarak deðil ama reel olarak zararfayým.. Ýfm bitecek ve ben görmeden asla satmam
Senide takip ediyorum hisseyi iyi tanýyorsun magnetic bizler yatýrýmcý olduðumuz için bu hisse böyle zaten selamlar
Yer Ýmleri