Yeni bir kap açýklamasý var ama pek etki etmicek gibi halihazýrda Halkbank kiracýsý.eski kira ile þimdiki kira arasýnda artýþ varsa yansýyabilir...
Yeni bir kap açýklamasý var ama pek etki etmicek gibi halihazýrda Halkbank kiracýsý.eski kira ile þimdiki kira arasýnda artýþ varsa yansýyabilir...
HALK GAYRÝMENKUL YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ.
HLGYO
2019-Halk GYO-1101 Ataþehir Finans Kule.pdf
Ýmzalý GörüntüleBildirimlerFinansal TablolarHak Kullanýmlarý
Gönderim Tarihi
09.04.2020 18:12:47
Bildirim Tipi
ÖDA
Yýl
-
Periyot
-
Özel Durum Açýklamasý (Genel)A+ A-
Özet Bilgi
Ataþehir Finans Kule Binasý'nýn Kira Sözleþmesinin Yenilenmesi Hakkýnda
Ýlgili Þirketler
[HALKB]
Ýlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
01.03.2019
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Halkbank Genel Müdürlük binasý olarak kullanýlan "Ataþehir Finans Kule" binamýzýn Türkiye Halk Bankasý A.Þ.'ne kiralama süresi, 01.04.2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, aylýk 1.556.000.-TL+KDV kira bedeli üzerinden, yeni bir kira sözleþmesi imzalanarak 1 yýl daha uzatýlmýþtýr.
(Ýlgili gayrimenkulün 2019 yýlsonu deðerleme çalýþmalarý kapsamýnda, Net Kurumsal Deðerleme A.Þ. tarafýndan hazýrlanan 20.12.2019 tarihli son ekspertiz raporunda aylýk kira ekspertiz deðeri 1.556.000.-TL+KDV olarak tespit edilmiþtir. Ýlgili rapor 20.12.2019 tarihinde kamuoyu ile paylaþýlmýþtýr.)
Yukarýdaki açýklamalarýmýzýn, Sermaye Piyasasý Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliðinde yer alan esaslara uygun olduðunu, bu konuda/konularda tarafýmýza ulaþan bilgileri tam olarak yansýttýðýný, bilgilerin defter, kayýt ve belgelerimize uygun olduðunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doðru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalarý gösterdiðimizi ve yapýlan bu açýklamalardan sorumlu olduðumuzu beyan ederiz.
Yükseliþlerini çok temiz yapýyor..
ANE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En Güçlü Ýki silah "Sabýr" ve "Zaman" dýr. Yazdýklarým beni baðlar; Kesinlikle yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn.
Yapsýn üstadým yapsýn ait olduðu yerlere çýksýn😊
................
Son düzenleme : magnetic; 13-04-2020 saat: 16:04.
En Güçlü Ýki silah "Sabýr" ve "Zaman" dýr. Yazdýklarým beni baðlar; Kesinlikle yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn.
Ben sattým gitti der ya millet,genelde bunu sabýrsýzlar alýrsýn düþer satarsýn yükselir,baþýma geldi bu sabah tani ben hlgyo yu 1 yýldan fazladýr tutuyorum 0.70 lerden alýma baþladým þu anda maliye 0.99 cývarý 1.70 leri gördük satmadým.sabahdan dedim ya bu ara stabil gidiyor bi 10 býn adet kadarýný satýp hareketli bi hisse var Uluun onu alayým neyse döndüm baktým hlgyo ya abi tavan olmus😂😂.satmamý beklemiþ tahtacý Allah’dan hepsini vermesim hepsini satmýþ olaydým Allah diye diye koþardým sokakda herhalde,ben uzun vadede bu þirkettden ümitliyim,sanýrým küçük yatýrýmcýda yok gibi bu hissede sosyal mecralarda pek yorum yapýlmýyor bu sayfa dahil.
Yer Ýmleri