Son hlgyo yu da dün tavanda verdim hayýrlýsý olsun hakkýmýzda, sabreden arkadaþlara da helal olsun
Lenovo TB-X605L cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son hlgyo yu da dün tavanda verdim hayýrlýsý olsun hakkýmýzda, sabreden arkadaþlara da helal olsun
Lenovo TB-X605L cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu tarihte hissemizi yazdik kimse yoktu bakiyorum misafirimiz artmis bayagiMI 9 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maliyetimiz 1.39 bu saatten sonra yanima yaklasmazMI 9 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizin için de hayýrlý olsun. An itibariyle ÝFM hariç defter deðeri olan ~2.80'e göre (iskonto oraný açýsýndan) diðer emsal þirketler ayarýna gelmiþ vaziyette. Bu açýdan mantýklý bir karar gibi durmakta. Ancak ÝFM'nin mevcut bilançoda halen arsa deðeri üzerinden göründüðünü, tamamlandýðýnda deðerlemelerin de ona göre artacaðýný hesap etmek gerektiðinden orta vadeli olarak -en azýndan proje tamamlanana kadar- elde tutmaya devam edeceðim. Yaþanan jeostratejik geliþmelerde geçen yýldan bu yana bahsettiðimiz Ýstanbul'un finans merkezi olmasý konusunda olumsuz hiç bir þey yok. Aksine özellikle korona döneminde çok daha avantajlý konuma yükseldik diyebiliriz. VKGYO'da yaþanan tahsisli mevzusunu da bu kapsamda deðerlendirmekteyim.
Ben girdigim hisseden yüzde yüz almadan cikmam ornek mi pekeri paketledim global az kaldi bu benim rajonum MI 9 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kriz zamaninda hissede para kazanamayan varsa bir an once biraksin borsayiMI 9 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri