Grafiklerde flama çalýþmasý yapýyor diyorlar. Umarým tersten bize saplanmaz o flama
Grafiklerde flama çalýþmasý yapýyor diyorlar. Umarým tersten bize saplanmaz o flama
dakkttýýýrr.g.müdürü gýyoder*baþkanlýðý yaramadý hisseye...**vah gýyoder vah halkýn gyo suna benzerse memlekette tek çýkýþ umudu gayrimenkul sektörüde yandý***
gýyodermiþ...**
4 kat uçmuþuzz..hala havalarda yýz..en azýndan daktýra göre havalardayýz..**
hissede çöreklenen çete hala aþþa vurup negatif algýya devam etmek istiyor baþarýlýda oluyorlar..demekki bi þeyler hala temizlenenemiþþþ**
bu arada hissede geçen haftaki üsty deðerinin YÜZDE 7 GÝBÝ ALTINDA iþlem görüyor**ne olduda çökerttiler tekrar***neler gizleniyor ..
benim satmamý bekliyorlardýr. yükseltmek için
paylaþtýðým herþey kendi hayal ürünüm olup asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
her an 1,04-1,05 olablir dikkat
paylaþtýðým herþey kendi hayal ürünüm olup asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
borsa gündem güzel çalýþma yapmýþ..**12 gyo þirketi yüzde 16 ile yüzde 280 arasý prim yapmýþ..listede halkýn gyo su yok tabi..**
daktýr g.müdürü de 4 kat uçurdum bakýn bakýn diyo**uçan bi þey varda ne acaba**..
halkýn gyo komedileri devam ediyor..zirvemi zýrvamý..**
memlekette tek daktýr g.müdürü çalýþaný olan...ama dereceye giremiyo iþte..vah giyodere vah neler olacak þimdi oralarda.**
ayný zamanda gýyoder baþkanýda yapýlan daktýr g.müdürü orayýda bi gecede 4 kat uçurabilir mi**bi anda mücizeler..*
4 kat uçurucu yönetim tek memlekette.**hisselern süründürüldüðü***vay bee..ne hale gelmiþiz***
Bu ne yaw nerden bulastik bu kaðýda
Yer Ýmleri