Son düzenleme : buffett; 05-05-2022 saat: 20:51.
Ne silkelemisler kimseler kalmamýþ
Redmi Note 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tek kademe derinlik. Screenshot_20220506_112040.jpg
ANE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En Güçlü Ýki silah "Sabýr" ve "Zaman" dýr. Yazdýklarým beni baðlar; Kesinlikle yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn.
Raporu ben de inceledim. Umarým Kiralanabilir tek m2 alaný satmazlar ve kiraya verirler. Uzun vade bu hisseye yatýrým yapan bir çok kiþi ÝFM den yýllýk gelecek kira geliri için yatýrým yapmýþtýr. Yýllýk kira geliri 660 milyon +Ýfm degerlemesi.. Yatýrým için gelen kira gelirini rahatlýkla kullanabilirler., Ýnþallah Vkgyo nun yaptýðýný yapmazlar. (25.718 m² yeri 930 milyon TL) satmýþtý. Kýsa vadede kasaya buyuk para girdi fakat Altýn yumurtlayan tavugu da kesmiþ oldu bence.. Bakalým inþallah bizimlilerde vkgyo yu örnek alýp Halk bankasýna satmazlar. Malum ikiside ayný mantýkla yönetiliyor.
En Güçlü Ýki silah "Sabýr" ve "Zaman" dýr. Yazdýklarým beni baðlar; Kesinlikle yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn.
Hisse tavan yapýyor, tek yorum yok.. Anlaþýlan ky kalmamýþ bu hisse de.. Yolu açýk demektir.
ANE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün tahtada ne döndü anlayabilen var mý?
Biz tüm ÝFM'den 420 milyon kira beklerken sadece A Blok dan geldi.Dükkanlar ve ve B Blok da dahil olsa 900 milyon kiramý alýyoruz. Bu kadarýný bende beklemiyordum.
Yer Ýmleri