ulen sahte kahraman.. sana hergün iyi dileklerimi iletiyorum bilesin..
ulen sahte kahraman.. sana hergün iyi dileklerimi iletiyorum bilesin..
paylaþtýðým herþey kendi hayal ürünüm olup asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
bu arada varlýk fonunun acil olarak emlak gyo daki çok baþarýlý örnek bürokratlarýmýzdan halk gyo ya acil yönetime atanma hala bekleniyor..halk gyo daki halka açýlýmdan beri dönen k.yatýrýmcý vurgunlarý had safhada ..kimler izin veriyor aracýlar kimler nasýl bi parasaliliþkiler kim bu hisse vurgun çetesdi..Devlet bankasý iþtirak hisselerinde olan büyük abidikler..**devam ediyor..
garibim gýyoder de halkýn gýyoder g.müdürünü müdür yaptýlar.baþarý ortada demekki inþaat piyasasýnda umut kesilmiþ vaziywette.**vah vahh..
Sanki bu cöp konteyneri endeksin 75 binden 100e gidisine ayak uydurmus gibi gelecek muhtemel duzeltmede bayragi tasimaya hazirlaniyor.
Daha once de yazmistim gerci ama hatirlatma olsun , Fibo der ki , 1.04 kirilirsa 0.99 ilk durak , sonra da hayirlisiyla 0.92.
Kimlerin elinde oyuncaksin acaba hlgyo ? [emoji57]
Sent from my iPhone using Tapatalk
ulan lanet hisse..
her aldýðým düþtüðü her sattýðým çýktýðý için 1,06 iken RYGYO ya geçmekten son anda vazgeçmitim.
rygyo ozaman 1,00 idi þimdi 1,07
bizim lanet uðursuz 1,07 idi þimdi 1,04
hatta 0,92 ler telafuz ediliyor vay halimize
Son düzenleme : acemi; 07-07-2017 saat: 14:57.
Tabii malum illa oyle olacak diye bir sey yok, bizi de sonra kahraman gibi anmayinda..
Bugun bu rezilden 0.90'dan cikip 5,0X den aldigin ISC'lerle vedalastim.
Eger olurda yeniden 0.92ler gorulurse birlikte gecen yillarimizin kotu anilari hala tazeyken , bu copu almamak icin kendimi nasil zaptederim bilemiyorum
Galiba insan hakli cikamadikca hirs yapiyor. Ne pis bir psikoloji.
1,03 de oldu lanet hisse...
sahte kahraman yaktý bizi þimdi tatil yapýyor..
Yer Ýmleri