Gun bitiyor bu faydasizin hacim 400 bin. Yazik ki fuzuli yere borsada yer zaptediyor. Kapatin tahtasini , dagitin milletin parasini (ne kaldiysa artik).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gun bitiyor bu faydasizin hacim 400 bin. Yazik ki fuzuli yere borsada yer zaptediyor. Kapatin tahtasini , dagitin milletin parasini (ne kaldiysa artik).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Endeks saha kalkti , abisi +%5,6 larda geziyor.
Bu hala gunes yagi surmekle mesgul...
Eksi kapamazsan sasarim![]()
Lanet hisse. Endeks 105 bine göz kýrpmýþ.. bu lanet olasý maliyete gelemiyor..
seni gibi hissenin seni bana aldýranýn......................................... ..........
ulan kafama edeyim. 1,00 ken hatta 0,99 ken RYGYO ya geçme fýrsatum varken bu uyuz eþþek formasyonundaki hisseden çýkmadýk. þu hala bak..
RYGYO 1,12 olmuþ bu uyuz eþþek lanet uðursuz kaðýt hala ekside 103 bin endekste.
sahte kahraman yaktýn bizi be ne istedin bizden be..
paylaþtýðým herþey kendi hayal ürünüm olup asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
halk gýyo*2013 halka arz.fiyat 1.3 dolar 1.7 lerde****
sonra asrýn hisseleme vurgunu***sonuç þu an***
hala spk ya bedelsiz baþvurusu yapmadýlar***yönetimsel sanki olumsuz algý yaratýlmak isteniyor.herkesin dilindeler ne yapmak istiyorlar izlemede***
þimdi piyasadan para toplayacaklarmýþ..firma bulmuþlar**o firma danýþman olacakmýþ..**da bddk ve spk izinleri alýndýmý...**oh ne güzel para toplacam de piyasadan para topla ..izinler nerde belli deðil..aracý firmalar kim.ve en önemlisi ne karþýlýðý çok ümit baðlana finans merkezinimi ufaktan beleþe uçuruyorlar elden***acaba..**
hala spk ya bedelsiz baþvurusu yapýlmamasý not-rmal deðil.yönetimsel olumsuz algý yaratým devam ediyor..bu en çok hisse vurguncularý olan organize çeteye yarýyor..volatileyle muazzam para vuruyorlar...kamu bankasý iþtirak hisesi**??
þu anki piyasa deðeri dolar bazýnda **2013 yýlý piyasa deðeri dolar bazýnda araþtýrýn hesaplayýn nasýl hisse vurgunu yapýlmýþ ve devam ediyor..
en komedisi de g.müdürü gýyodere müdür oldu gýyoderdende umudumuz kesildi..tüm gyo larý etkileyen süreçe girildi**
Allah akýl fikir versin ****
ha bu arada þekerpýnar garabeti devam ediyor.***özelde olsa neler olurdu.yönetim komple giderdi**bunlar devammmmm...alt tarafý elde kalan 150 milyon luk garabet.**nolcak..kendi mallarýmý..
Yer Ýmleri