puhaahaaaaa gene kademe düþmüþ 1,05 puhaaaahaaaaaaaa...
þaþýran varsa yuh olsun..
puhaahaaaaa gene kademe düþmüþ 1,05 puhaaaahaaaaaaaa...
þaþýran varsa yuh olsun..
paylaþtýðým herþey kendi hayal ürünüm olup asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
twitterda baya yazan çizen var maþaallah yok flama bayrak felan çanak hedefi cart curt..
tam 2 ay önceydi SAHTE bir KAHRAMAN çýkýp KV 1.20 olacak demiþti verdi millete gazý. 1,10 dan milletin elinde kaldý mal..
hala gazlayanlar var açýn bakýn twittere..
aman dikkat edin gaz gelmeyin iyi düþünün hesap kitap yapýn..benim gibi atlamayýn
1,04 olmuþ rezil kaðýt..
Kendi adýma 95 kuruþ altý seviyelerden alýcýyým...derin bir realizasyonda görülür gibime geliyor...
ulan diyorum kendime hadi yaptýn bir hata aldýn bu lanet uðursuz kaðýdý. kaç kez fýrsat geldi neden geçmedin RYGYO REYSAÞ veya AKenerjiye..
kafama edeyim.
gerçi bahtýma güvenmediðimden geçmedim ya. ben de bu baht olduktan sonra
vay arkadaþ 1,21 görmüþ gene reysaþ
1,00ken geçeyim dediðim akenerji 1,16 gördü
1,00 ken geçeyim dediðim RYGYO 1,12
eee kýsmet mi þimdi bu..
Allah böyle mi taktir ettiði için böyle oldu..
yoksa ben aptal olduðum için mi..
yoksaa sahte kahramanlara aldandýðým için mi
1.04-1.06 arasý yaklaþýk 7 m lot satýldý. Son zamanlarda gördüðüm en büyük satýþ. Kim yaptýysa artýk yeter deyip kaçtý. Bu gidiþle de daha kaçan ve kaçmayý düþünen bir çok kiþi olacaktýr. Birilerinin bu iþe el atmasý gerekir. Endex 106 bini devirdi biz de týk yok ve olacak gibi de gözükmüyor. Allah hepimize sabýr versin.
Deniz s...ýþ. Tam bir o.ç bu spek. Sen beklersen bende bekleyeceðim. Hatta malýný ben de alacaðým. Sen abaküsle lot saymaya devam et!
Vayyy, vayyyy, vayyyy!! Gözlerim yaþardý 1.07 kýrýldý ve 1.08 den iþlem yapýyor. Aman nazar deðmesin. Bakalým akþam kapanýþýnda nasýl bir süpriz yapacak bizim kör topal eþþek.
Yer Ýmleri