Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
13,23 9.98% 953,17 Mn 12,31 / 13,23
69,45 9.98% 42,48 Mn 63,55 / 69,45
48,58 9.96% 633,78 Mn 43,00 / 48,58
14,69 9.96% 1,71 Mr 13,33 / 14,69
1,66 9.93% 30,77 Mn 1,58 / 1,66
38,70 -10% 50,40 Mn 38,70 / 39,70
10,13 -9.96% 1,03 Mr 10,13 / 11,60
7,34 -9.94% 264,91 Mn 7,34 / 7,87
35,32 -9.71% 102,10 Mn 35,32 / 39,30
2.440.000,00 -9.71% 2,44 Mn 2.440.000,00 / 2.440.000,00
296,75 -1% 5,52 Mr 295,00 / 299,75
29,30 3.9% 5,14 Mr 28,02 / 29,86
68,65 -0.87% 4,78 Mr 68,25 / 70,25
256,50 0.2% 4,40 Mr 255,75 / 261,25
13,07 -0.83% 4,27 Mr 13,06 / 13,34
17,48 1.39% 639,66 Mn 17,12 / 17,68
332,50 -1.19% 3,61 Mr 331,00 / 338,50
206,40 -0.67% 3,26 Mr 206,40 / 211,80
691,00 -1.78% 2,62 Mr 686,50 / 708,00
88,60 -0.95% 247,98 Mn 88,40 / 89,85
109,20 -1.44% 92,36 Mn 108,80 / 111,00
332,50 -1.19% 3,61 Mr 331,00 / 338,50
28,10 1.15% 135,97 Mn 27,70 / 28,26
10,55 -1.86% 247,19 Mn 10,52 / 11,10
77,90 -0.89% 220,37 Mn 77,85 / 79,80

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Anket Sonuçlarýný Gör: USDTRY ve XU100 Year:2022 tahminleriniz

Oylayan
137. Bu anket için oy kullanamazsýnýz
  • USDTRY 17 try yi KIRAR BORSA 90binde kalýr?

20 14.60%
  • USDTRY 17try KIRAMAZ BORSA 80binlerde 3.dip yapar?

14 10.22%
  • USDTRY 25try olur BORSA da DOLAR grafikleri diplere iner?

26 18.98%
  • DOLAR 20try yi KIRAMAZ BORSAdöviz BAZLI dip olur?

11 8.03%
  • EN AKILLI YATIRIM gelecek 5-10 YIL için ALTINDIR?

57 41.61%
  • NE altýný benim gönlüm ZENgin

21 15.33%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 15/77 ÝlkÝlk ... 513141516172565 ... SonSon
Arama sonucu : 609 madde; 113 - 120 arasý.

Konu: USDTRY 2025 YILI hedefi ve Xu100 year:2025 hedefi? krize nakit ve ALTIN mý þart?

1. Zeki ve kendisini geliþtirmek isteyenlerin okuduðu TAKÝP ettiði FORUM burada.
    O aylýk 50bin DOLAR maaþ minimum kazanan ekonomistler bile burayý TAKÝP ediyor.

DOLAR yeni:

https://s15.directupload.net/images/181227/5mg7fpbb.jpg

#
    #

https://i.postimg.cc/FFCBFVZq/cvbcvbcvb.jpg

#
    #

https://c.piclect.com/o181227_8d7b0.jpg

#
    #
    "Dünyayý ve Türkiyeyi yeniden planlýyorlar...."
    bu video ilginç hep anlatýlanlarý Anlatmýþ..ama ÖNERÝ sunmamýþþ..
    GELECEÐÝ görüp önlem alýnacak yönleri anlatmamýþ..
    ##
    ##
    https://www.yogile.com/gfc0uvjbqr7/2...?vsc=OWYxM2Q2O
    #
    #

#
    #
    "Tüm Tahminlerim için küçük güncellemeler YAPTIM GRAFÝK içinde MEVCUT"
    LÜTFEN "sosyal medya HESAPLARINIZDA download ettikten sonra Paylaþýnýz"
    Vatandaþýn belli kesimine Devlet desteði ile kredi verildi unutmayýn..þimdi o kiþiler
    o UCUZ krediler ile ALDIKLARI dövizleri Henüz ülkeye getirmediler..ve DOLAR 13-15 try görmeden
    GETÝRMEEZLER...unutmayýn en Saftirik yerine koyulan Vatandaþtýr..vatandaþ süründürülmeden..
    isyan ettirilmez..amaç vatandaþý kriz ile vurmak Ekonomik olarak süründürmek..
    #
    #
    ve en önemlisi hiç bir lider bunu söylemezdi
    "http://hisse.net/haber/?p=3321"
    bakýnýz TRUMP ne demiþ..
    bunun anlamý: gel gel korkma 3 ay BAHAR havasý sonra görürsünüz...
    demek deðil mi_?

Dolar zaten 13 lira lara gelirse unutmyýn ki 2 YIL önce anlattýðým OLUÞUM..oluþmuþ olacak..
    unutmayýn..ONLAR gibi düþünün..Nasýl ÇAkmalýyým diye düþünün ..EN büyük yatýrýmcý
    hatasý"zengin olma hýrsý yapmaktýr.."

BU arada gerçek bir anket paylaþayým..öðrencilerim arasýnda yaptýðým..
    öðrenciler diye söylüyorum hepsi son 20 yýlda tanýdýðým güvendiðim..bir kaç tanesi ise
    yazýlarýmý klavyeye alan orta yaþlý kiþiler.
    35 kiþi var bu ankette..

25 tanesinin BORsadaki varlýðý toplam varlýklarýnýn %60-70lerde..
    10 tanesi akýllý..DOLAR vadeli altýn bekliyorlar..full olarak..
    35in 35inin ELÝNDE en ufak Gayrimenkul YOK..Var..ama Türkiye sýnýrlarý içinde deðil..

kýsacasý onlarýn büyük çoðunluðu "PONZÝ yöntemi ile daha önce paylaþtýðým videolarda var"ilzeyin.
    kandýrýlmaya çok açýk..bu yöntem nedir örnek çiftlik bank...yaniahmeti mehmeti yatýrýyorsa borsaya bende gireyim.
    sonuç hüsran çünkü Yatýrýmcýnýn beklentisinin TAM tersi olur..
    unutmayýn POKER oynuyor gibi iþinizi yapýn elinizi göstermeyin..IBAN sistemi..emeklilik sistemi..vs..
    UZAK durulmalý..
    bu arada 35 kiþinin 35ide ellerinden gelse ÝÞçi olarak çalýþýrak SGK sistemine dahi girip
    emekli olacaklarýný düþünmüyorlar..ellerinden gelse..sistemden çýkacaklar..Yani ödenen FON larýný kendileri yönetse
    daha karlý çýkacaklar..diye düþünüyorlar.65 yaþýnda emeklilik nedir ya?kölelik..
    köle olacaðýnýza sisteme Ayak uydurup sizi her gün soymasýný izleyeceðinize..
    veya sistemin Dediði yere yatýrým yapacaðýnýzabu ülkenin Arazileri BOÞ..gidin biryerde çadýr kurun.ama
    çalýþýp emeðinizi kaptýrmayýn sisteme. çünkü sizden çok sistem kazanýyor..
    hiç örneklerini izlediniz mi bilmiyorum "DOktor profesör iþ adamý herþeyini býrakýp uzak bir ülkeye gidiyor"
    sisteme dahil olmak istemiyor çünkü sistemi anlýyorlar..bende ayný aþamalardan geçtim..çin fýrsatýný
    yakalým 1 dolarlýk ürünleri Buraya getirip kilo ile alýp tane ile sattým..100lerce dolarlara..
    sonra býraktým iþleri..çünkü KISIR bir döngü vardý ADAMLARIN ellerindeki TEKNOLOji 20 YIL ileride..VE
    ancak eskisinin SATIÞLARI olmadýðýndan Yenisini piyasaya sürüyorlar..bugün JAPON devleri dahil..
    ürünleri DÜNYAYI yönetenlerden izin almadan süremiyor piyasaya..

ve çok anlatýlan MOTÝVASYON videolarý konuþmacýlar hepsi YALAN..size
    söylenen YALANLARIN farkýna VARMAZSANIZ mühendis olursunuz doktor olursunuz..ama
    bir köþede aylýk 7000try ye çalýþýrsýnýz..sizi kandýranlar ise þirketinizde dahil sizin baþýnýza gelen
    ilkokul mezunlarý..olur..limon fiyatlarý düþtü MEDYA hemen saldýrdý..bilmem ne kanallarýnda Programlar
    yaptýrdýlar iki lafý toplayamayan amele diyor ki "bakýn limon fiyatý neden pahalý?"anlatýyor ÇÝZELGE yapmýþþ
    çizelgede limonun KASAsýnýn maliyetini dahi vatandaþa itelemiþler..KASALARI neden çöpe atýyorsunuz diye sormuyor
    Allahýn salaðý muhabir..birde PAra bilmemnesi diye program yapýyor..hormonlu limonlarý afedersiniz olmuþ PORTAKAL
    gibi evime SOKMAM ben avrupa bu yüzden almýyor bu gerçekleri anlatýn BAKALIM...
    bir süre LÝMON almamak sizler için de düþünüleblir bir gerçek olarak yazýn kenara.
    #
    bir þunun FARKINA varýn " MEDYA size neden HER Allahýn günü þu þekilde ifadeler ile Tavsiye etmiyormuþ gibi psikolojik etki ile
    aLGINIZI " birþeyimiz yok ekonomi iyi" "Vatandaþ DOLAR almýyor bakýn" diyorlar..?="
    ama hiç bize NET bir BELGE sunamýyorlar...ALIN size "THE great çiftlik BANK"

Peki 2008 krizinde TAM 3 ay..2001 krizinde ise tam 2 YIL "Battýk " " bittik"
    "mahvolduk" diye haberler yapýp.."bankalardaki mevduat güvencesini ALGI yönetimi yapmak için
    100bin try den 50bin try ye indirdi" ki o zamanýn 100
    bin try si demek bugünün 2 milyon try si demektir..

20 misli FARK var arada..

#

#
    MEDYA çýksýn desin ki BANKALARIN IBAN sistemi dýþýnda tutttuðu ve içinde tuttuðu DÖVÝZ miktarlarýný PAYLAÞSIN
    söz veriyorum
    "2019 mart sonunaa KADAR en UFAK gönderi YAPMAYACAM"

Kendimi YASAKLAYACAM..

ama RESMÝ belgeler ile bunlarý SOSYAL medyada da paylaþsýnlar..

Asgari ücret 2000 lira evet yani dediðim gibi hep 200 dolar seviyesinde olacaktýr..
    þuan yaklaþýk 300küsür DOLAR ama merak etmeyin..2019 sonunda tekrar 200dolar altýnda KALABÝLÝR:
    üstünde olmasý büyük sürpriz olur..

#
    unutmayýn " küçülme demek:Düþüncesizce SHORT yapsanýz kazanýrsýnýz demektir"
    kýsacasý nasýl ki birileri ERSOYdeltanýn 2 yýl dan bu zamana hatta daha öncesinde dediklerini
    SAVUNMAYA daha þimdi geçiyorsa ve bunlarý TV lerde anlatýyorsa..bu YAZDIKLARIMI söylemeleri
    2 YIL daha alacaktýr..

unutmayýn sadece söylenti olarak duydum bunu yaymayýn çünkü ben söylemiyorum ancak
    ÜLkemizde 2020 baþýnda 2 tane büyük Banka DEUTSCHE gibi batýrýlacak..
    bakýn Batmayacak bilinçli bir ÞEKÝLDE BATIRILACAK...

"
    HATIRLAYALIM YIL 2000 KOSKOCA imkb30 hissesi bilinçli bir þekilde vatandaþa SATILDI...
    ucuz gösterildi ve TAHTA kapattý...

þimdi buna benim gördüðüm saadece tahmini olarak 2 -3 aday var..
    birincisi GARANveyaHALKB..ikincisi YKBNK...hangisi VATANDAÞA verildi ise
    hangisi PAZARLANDI ise o kesin gidici ..ama resmi bir açýklama bulamazsýnýz..
    ayrýca GYO hisseleri olarak ise en çok pazarlanan hisseler TAHTA kapatabilir.
    ellerindeki MALLARI konutlarý vs..satamýyorlar fiyat kýrýyorlar ..vs..ama ALICI yok..
    ben 80bin DOLARA Hergün trafik çekeceðim..KAZIÐIN dibini göreceðim..ve hormonlu besinler..
    vs..yiyeceðim etin kilosunun dünyada 1.sýrada olduðu bir yerde ..üstelik KÝRACININ haklý
    olduðu bir ORTAMDA..ki adam 1 YIL evinizde oturur 1 Kuruþ alamazsýnýz..üstüne MAHKEME
    avukat sürünürsünüz..
    kiranýzý TRY ile almak da DEZavantaj..bunun yerine 100bin DOLAR-150bin dolar
    verir..yurtdýþýnda yatýrým yaparým..HEM oturma izni gibi avantajlar..
    hemde KÝRANIZ dolar ile GELÝR..bana bunlar anlatýldýðýnda..MAnhattandan 1+1 1+0 alan
    çevrem..üstelik 15 yýl vadeli..þimdi aylýk 2000-3000dolar kira alýyorlar ..
    aldýklarý ise dolar bazýnda kaybetmiyor..
    þuan EMLAKÇILARIN son yalanlarý " abi SATICI yok"satacak yer bulamýyoruz.."

gülünç ya birde PONZÝ yönetemine TERFÝ etseler "çiftlik bank gibi"
    tam olacak..aðbi bu arsa VARYAAA...bak sen al %50 net 3 ayda..sonra
    geri alsa ARSAYI...en SON vurup KAÇSALAR
    #
    evet 360derece olayý gülünç olmuþ.ama biz anladýk sonuçta.U turn yaptýðýný ..

###

hisse bazlý pek konuþmuyorum ..tek belli koþullarda konuþuyorum..o koþullar.
    TEKNÝK alarmlarým ziller eþliðinde ÇALACAK...
    TAHTA da alýcý yöndeki emirler SIFIR olacak..
    HER gün en az 20 farklý nickname ile adamlar sayfalarca hisse tartýþacak..
    PAzarlayacaklar ben aksini söyleyecem..kötüleyecekler..bu þekilde aksini söyleyecem..

yani geçmiþe bir bakýn..Anti-pazarlama olarak karþý çýktým..20 kiþi ilgili hisse sayfasýnda..yerden yere vurdu..
    sonuç:ACI gerçekler..11try HALKB..oldu 5,80trl..
    veya 2lira olan x hisse baktým yerin dibine itiliyor..adamlar milyon lot alým yazýp Çakýyorlar.
    hemen yazdým sonuç:2 lira hisse 3 ayda 5 lirayý kýrdý..

neyse örnekler çok..ancak þuan iddia ettiðim konuda "Televizyonlar sadece bana özel
    1 ay içinde açýklama yapacaklar " takip edin..
    bende 3 ay numarayý yemiþ gibi YAPIP yazý yorum vs..yazmyacam..onlarda..
    kriz tetiklemesini yapacklar..

iddia ettiði konu yukarda..BELGELER ile GELSÝNler yeminle 3 ay yazmam..
    #
    #
    Zahmet edip FOrumlarýmý BAÞTAN sonuna okuyunuz gerekirse 1 haftanýzý alsýn size KATACAKLARI 2 yýllýk bilgilir..
    ve SOSYAL medya hESAPLARINIZDA mutlaka PAYLAÞINIZ..çünkü sizi yönetenlere iyi bir DERS vermek istiyorsunuz..bunu ancak BÝLGÝLENDÝRMEK ve bilinçlendirmek ile yaparsýnýz..

Duhul
    Nov 2018
    Ýkamet
    Gönüllerde yaþýyorum.
    Gönderi
    7,304
    Hocam seni okuyorum ara sýra. Birkaç arkadaþýma da link attým okudular ama bize hitap etmiyorsun .

Bizler elimizdekini korusak dahi bizim hayallerimizi gerçekleþtirmeye yetmiyor. Bizler korumacý deðil saldýrmaya mecbur insanlarýz.

Hani diyor ya filmde : Kaybetmiþ takýmýn 90. dakikada karþý kaleye koþan kalecisi gibiyiz biz .

Tamam çýlgýnlýk yapmýyoruz ama korumacý da olamýyoruz.

Yurtdýþýnda ev diyorsun , 100 binlerce dolar diyorsun . 50 bin dolar bulsa bu ülkeyi dönmemek üzere terkedecek kaç tane insan var hatta 20 bin dolar bulsa gidecekler var .

Bir þey söyle zengin olalým demiyorum ama bize yol gösteremiyorsun . senin bahsettiðin adamlar kaybetse dahi yenilmez bizim yenilme ihtimalimiz var .Yenilmemek için saldýrmak zorundayýz.

ytd

Alýntý Originally Posted by dimitris Yazýyý Oku
    Hocam seni okuyorum ara sýra. Birkaç arkadaþýma da link attým okudular ama bize hitap etmiyorsun .

Bizler elimizdekini korusak dahi bizim hayallerimizi gerçekleþtirmeye yetmiyor. Bizler korumacý deðil saldýrmaya mecbur insanlarýz.

Hani diyor ya filmde : Kaybetmiþ takýmýn 90. dakikada karþý kaleye koþan kalecisi gibiyiz biz .

Tamam çýlgýnlýk yapmýyoruz ama korumacý da olamýyoruz.

Yurtdýþýnda ev diyorsun , 100 binlerce dolar diyorsun . 50 bin dolar bulsa bu ülkeyi dönmemek üzere terkedecek kaç tane insan var hatta 20 bin dolar bulsa gidecekler var .

Bir þey söyle zengin olalým demiyorum ama bize yol gösteremiyorsun . senin bahsettiðin adamlar kaybetse dahi yenilmez bizim yenilme ihtimalimiz var .Yenilmemek için saldýrmak zorundayýz.

ytd
    Kusura bakmazsanýz araya gireceðim.Ersoy hoca ayrýca kendi düþüncelerini yazar.Ben bu saldýrý iþini merak ettim,nasýl saldýrýyorsunuz,yani paranýzý artýrmak için ne yapýyorsunuz.Ve paranýz cidden artýyor mu.

4.  Alýntý Originally Posted by ERSOYDELTA Yazýyý Oku
    Zeki ve kendisini geliþtirmek isteyenlerin okuduðu TAKÝP ettiði FORUM burada.
    O aylýk 50bin DOLAR maaþ minimum kazanan ekonomistler bile burayý TAKÝP ediyor.

DOLAR yeni:

https://s15.directupload.net/images/181227/5mg7fpbb.jpg

#
    #

https://i.postimg.cc/FFCBFVZq/cvbcvbcvb.jpg

#
    #

https://c.piclect.com/o181227_8d7b0.jpg

#
    #
    "Dünyayý ve Türkiyeyi yeniden planlýyorlar...."
    bu video ilginç hep anlatýlanlarý Anlatmýþ..ama ÖNERÝ sunmamýþþ..
    GELECEÐÝ görüp önlem alýnacak yönleri anlatmamýþ..
    ##
    ##
    https://www.yogile.com/gfc0uvjbqr7/2...?vsc=OWYxM2Q2O
    #
    #

#
    #
    "Tüm Tahminlerim için küçük güncellemeler YAPTIM GRAFÝK içinde MEVCUT"
    LÜTFEN "sosyal medya HESAPLARINIZDA download ettikten sonra Paylaþýnýz"
    Vatandaþýn belli kesimine Devlet desteði ile kredi verildi unutmayýn..þimdi o kiþiler
    o UCUZ krediler ile ALDIKLARI dövizleri Henüz ülkeye getirmediler..ve DOLAR 13-15 try görmeden
    GETÝRMEEZLER...unutmayýn en Saftirik yerine koyulan Vatandaþtýr..vatandaþ süründürülmeden..
    isyan ettirilmez..amaç vatandaþý kriz ile vurmak Ekonomik olarak süründürmek..
    #
    #
    ve en önemlisi hiç bir lider bunu söylemezdi
    "http://hisse.net/haber/?p=3321"
    bakýnýz TRUMP ne demiþ..
    bunun anlamý: gel gel korkma 3 ay BAHAR havasý sonra görürsünüz...
    demek deðil mi_?

Dolar zaten 13 lira lara gelirse unutmyýn ki 2 YIL önce anlattýðým OLUÞUM..oluþmuþ olacak..
    unutmayýn..ONLAR gibi düþünün..Nasýl ÇAkmalýyým diye düþünün ..EN büyük yatýrýmcý
    hatasý"zengin olma hýrsý yapmaktýr.."

BU arada gerçek bir anket paylaþayým..öðrencilerim arasýnda yaptýðým..
    öðrenciler diye söylüyorum hepsi son 20 yýlda tanýdýðým güvendiðim..bir kaç tanesi ise
    yazýlarýmý klavyeye alan orta yaþlý kiþiler.
    35 kiþi var bu ankette..

25 tanesinin BORsadaki varlýðý toplam varlýklarýnýn %60-70lerde..
    10 tanesi akýllý..DOLAR vadeli altýn bekliyorlar..full olarak..
    35in 35inin ELÝNDE en ufak Gayrimenkul YOK..Var..ama Türkiye sýnýrlarý içinde deðil..

kýsacasý onlarýn büyük çoðunluðu "PONZÝ yöntemi ile daha önce paylaþtýðým videolarda var"ilzeyin.
    kandýrýlmaya çok açýk..bu yöntem nedir örnek çiftlik bank...yaniahmeti mehmeti yatýrýyorsa borsaya bende gireyim.
    sonuç hüsran çünkü Yatýrýmcýnýn beklentisinin TAM tersi olur..
    unutmayýn POKER oynuyor gibi iþinizi yapýn elinizi göstermeyin..IBAN sistemi..emeklilik sistemi..vs..
    UZAK durulmalý..
    bu arada 35 kiþinin 35ide ellerinden gelse ÝÞçi olarak çalýþýrak SGK sistemine dahi girip
    emekli olacaklarýný düþünmüyorlar..ellerinden gelse..sistemden çýkacaklar..Yani ödenen FON larýný kendileri yönetse
    daha karlý çýkacaklar..diye düþünüyorlar.65 yaþýnda emeklilik nedir ya?kölelik..
    köle olacaðýnýza sisteme Ayak uydurup sizi her gün soymasýný izleyeceðinize..
    veya sistemin Dediði yere yatýrým yapacaðýnýzabu ülkenin Arazileri BOÞ..gidin biryerde çadýr kurun.ama
    çalýþýp emeðinizi kaptýrmayýn sisteme. çünkü sizden çok sistem kazanýyor..
    hiç örneklerini izlediniz mi bilmiyorum "DOktor profesör iþ adamý herþeyini býrakýp uzak bir ülkeye gidiyor"
    sisteme dahil olmak istemiyor çünkü sistemi anlýyorlar..bende ayný aþamalardan geçtim..çin fýrsatýný
    yakalým 1 dolarlýk ürünleri Buraya getirip kilo ile alýp tane ile sattým..100lerce dolarlara..
    sonra býraktým iþleri..çünkü KISIR bir döngü vardý ADAMLARIN ellerindeki TEKNOLOji 20 YIL ileride..VE
    ancak eskisinin SATIÞLARI olmadýðýndan Yenisini piyasaya sürüyorlar..bugün JAPON devleri dahil..
    ürünleri DÜNYAYI yönetenlerden izin almadan süremiyor piyasaya..

ve çok anlatýlan MOTÝVASYON videolarý konuþmacýlar hepsi YALAN..size
    söylenen YALANLARIN farkýna VARMAZSANIZ mühendis olursunuz doktor olursunuz..ama
    bir köþede aylýk 7000try ye çalýþýrsýnýz..sizi kandýranlar ise þirketinizde dahil sizin baþýnýza gelen
    ilkokul mezunlarý..olur..limon fiyatlarý düþtü MEDYA hemen saldýrdý..bilmem ne kanallarýnda Programlar
    yaptýrdýlar iki lafý toplayamayan amele diyor ki "bakýn limon fiyatý neden pahalý?"anlatýyor ÇÝZELGE yapmýþþ
    çizelgede limonun KASAsýnýn maliyetini dahi vatandaþa itelemiþler..KASALARI neden çöpe atýyorsunuz diye sormuyor
    Allahýn salaðý muhabir..birde PAra bilmemnesi diye program yapýyor..hormonlu limonlarý afedersiniz olmuþ PORTAKAL
    gibi evime SOKMAM ben avrupa bu yüzden almýyor bu gerçekleri anlatýn BAKALIM...
    bir süre LÝMON almamak sizler için de düþünüleblir bir gerçek olarak yazýn kenara.
    #
    bir þunun FARKINA varýn " MEDYA size neden HER Allahýn günü þu þekilde ifadeler ile Tavsiye etmiyormuþ gibi psikolojik etki ile
    aLGINIZI " birþeyimiz yok ekonomi iyi" "Vatandaþ DOLAR almýyor bakýn" diyorlar..?="
    ama hiç bize NET bir BELGE sunamýyorlar...ALIN size "THE great çiftlik BANK"

Peki 2008 krizinde TAM 3 ay..2001 krizinde ise tam 2 YIL "Battýk " " bittik"
    "mahvolduk" diye haberler yapýp.."bankalardaki mevduat güvencesini ALGI yönetimi yapmak için
    100bin try den 50bin try ye indirdi" ki o zamanýn 100
    bin try si demek bugünün 2 milyon try si demektir..

20 misli FARK var arada..

#

#
    MEDYA çýksýn desin ki BANKALARIN IBAN sistemi dýþýnda tutttuðu ve içinde tuttuðu DÖVÝZ miktarlarýný PAYLAÞSIN
    söz veriyorum
    "2019 mart sonunaa KADAR en UFAK gönderi YAPMAYACAM"

Kendimi YASAKLAYACAM..

ama RESMÝ belgeler ile bunlarý SOSYAL medyada da paylaþsýnlar..

Asgari ücret 2000 lira evet yani dediðim gibi hep 200 dolar seviyesinde olacaktýr..
    þuan yaklaþýk 300küsür DOLAR ama merak etmeyin..2019 sonunda tekrar 200dolar altýnda KALABÝLÝR:
    üstünde olmasý büyük sürpriz olur..

#
    unutmayýn " küçülme demek:Düþüncesizce SHORT yapsanýz kazanýrsýnýz demektir"
    kýsacasý nasýl ki birileri ERSOYdeltanýn 2 yýl dan bu zamana hatta daha öncesinde dediklerini
    SAVUNMAYA daha þimdi geçiyorsa ve bunlarý TV lerde anlatýyorsa..bu YAZDIKLARIMI söylemeleri
    2 YIL daha alacaktýr..

unutmayýn sadece söylenti olarak duydum bunu yaymayýn çünkü ben söylemiyorum ancak
    ÜLkemizde 2020 baþýnda 2 tane büyük Banka DEUTSCHE gibi batýrýlacak..
    bakýn Batmayacak bilinçli bir ÞEKÝLDE BATIRILACAK...

"
    HATIRLAYALIM YIL 2000 KOSKOCA imkb30 hissesi bilinçli bir þekilde vatandaþa SATILDI...
    ucuz gösterildi ve TAHTA kapattý...

þimdi buna benim gördüðüm saadece tahmini olarak 2 -3 aday var..
    birincisi GARANveyaHALKB..ikincisi YKBNK...hangisi VATANDAÞA verildi ise
    hangisi PAZARLANDI ise o kesin gidici ..ama resmi bir açýklama bulamazsýnýz..
    ayrýca GYO hisseleri olarak ise en çok pazarlanan hisseler TAHTA kapatabilir.
    ellerindeki MALLARI konutlarý vs..satamýyorlar fiyat kýrýyorlar ..vs..ama ALICI yok..
    ben 80bin DOLARA Hergün trafik çekeceðim..KAZIÐIN dibini göreceðim..ve hormonlu besinler..
    vs..yiyeceðim etin kilosunun dünyada 1.sýrada olduðu bir yerde ..üstelik KÝRACININ haklý
    olduðu bir ORTAMDA..ki adam 1 YIL evinizde oturur 1 Kuruþ alamazsýnýz..üstüne MAHKEME
    avukat sürünürsünüz..
    kiranýzý TRY ile almak da DEZavantaj..bunun yerine 100bin DOLAR-150bin dolar
    verir..yurtdýþýnda yatýrým yaparým..HEM oturma izni gibi avantajlar..
    hemde KÝRANIZ dolar ile GELÝR..bana bunlar anlatýldýðýnda..MAnhattandan 1+1 1+0 alan
    çevrem..üstelik 15 yýl vadeli..þimdi aylýk 2000-3000dolar kira alýyorlar ..
    aldýklarý ise dolar bazýnda kaybetmiyor..
    þuan EMLAKÇILARIN son yalanlarý " abi SATICI yok"satacak yer bulamýyoruz.."

gülünç ya birde PONZÝ yönetemine TERFÝ etseler "çiftlik bank gibi"
    tam olacak..aðbi bu arsa VARYAAA...bak sen al %50 net 3 ayda..sonra
    geri alsa ARSAYI...en SON vurup KAÇSALAR
    #
    evet 360derece olayý gülünç olmuþ.ama biz anladýk sonuçta.U turn yaptýðýný ..

###

hisse bazlý pek konuþmuyorum ..tek belli koþullarda konuþuyorum..o koþullar.
    TEKNÝK alarmlarým ziller eþliðinde ÇALACAK...
    TAHTA da alýcý yöndeki emirler SIFIR olacak..
    HER gün en az 20 farklý nickname ile adamlar sayfalarca hisse tartýþacak..
    PAzarlayacaklar ben aksini söyleyecem..kötüleyecekler..bu þekilde aksini söyleyecem..

yani geçmiþe bir bakýn..Anti-pazarlama olarak karþý çýktým..20 kiþi ilgili hisse sayfasýnda..yerden yere vurdu..
    sonuç:ACI gerçekler..11try HALKB..oldu 5,80trl..
    veya 2lira olan x hisse baktým yerin dibine itiliyor..adamlar milyon lot alým yazýp Çakýyorlar.
    hemen yazdým sonuç:2 lira hisse 3 ayda 5 lirayý kýrdý..

neyse örnekler çok..ancak þuan iddia ettiðim konuda "Televizyonlar sadece bana özel
    1 ay içinde açýklama yapacaklar " takip edin..
    bende 3 ay numarayý yemiþ gibi YAPIP yazý yorum vs..yazmyacam..onlarda..
    kriz tetiklemesini yapacklar..

iddia ettiði konu yukarda..BELGELER ile GELSÝNler yeminle 3 ay yazmam..
    #
    #
    Zahmet edip FOrumlarýmý BAÞTAN sonuna okuyunuz gerekirse 1 haftanýzý alsýn size KATACAKLARI 2 yýllýk bilgilir..
    ve SOSYAL medya hESAPLARINIZDA mutlaka PAYLAÞINIZ..çünkü sizi yönetenlere iyi bir DERS vermek istiyorsunuz..bunu ancak BÝLGÝLENDÝRMEK ve bilinçlendirmek ile yaparsýnýz..
    Manhattanda þu anda ev almak akýl karý deðil. Emlek vergisi bakým ve yýpranma maliyeti çok fazla, 5000 abd dolarý kira aldýðýn evin mülkiyet deðeri 1.250.000 abd dolarý bunun en az 1250 dolarý vergi maintenance olarak gidiyor.

Duhul
    Nov 2018
    Ýkamet
    Gönüllerde yaþýyorum.
    Gönderi
    7,304
     Alýntý Originally Posted by HAKEM Yazýyý Oku
    Kusura bakmazsanýz araya gireceðim.Ersoy hoca ayrýca kendi düþüncelerini yazar.Ben bu saldýrý iþini merak ettim,nasýl saldýrýyorsunuz,yani paranýzý artýrmak için ne yapýyorsunuz.Ve paranýz cidden artýyor mu.
    Saldýrmak dememin sebebi daha fazla risk almak . Ne kadar risk o kadar para. yani gidip borsanýn en saðlam kaðýdýný dahi alsanýz altýn kadar güvenli olmaz ama borsaya girmek zorundayýz .

Eðer 10 dolarým varsa dolar 100 lira da olsa benim hala 10 dolarým var . Ve her durumda o 10 dolarýn alým gücü ayný olacak hatta amerikan enflasyonu miktarýnca düþecek. Benim onu 11 dolar yapmam lazým kiþisel hayallerimi gerçekleþtirebilmek için.
    11 dolar olmuyorsa dolarin kaç TL olduðunun bir önemi yok .

ytd

Duhul
    Nov 2018
    Ýkamet
    Gönüllerde yaþýyorum.
    Gönderi
    7,304
     Alýntý Originally Posted by harbi Yazýyý Oku
    Manhattanda þu anda ev almak akýl karý deðil. Emlek vergisi bakým ve yýpranma maliyeti çok fazla, 5000 abd dolarý kira aldýðýn evin mülkiyet deðeri 1.250.000 abd dolarý bunun en az 1250 dolarý vergi maintenance olarak gidiyor.
    Ben bunu anlatmak istiyorum. bu evi alan adam 2 kat vergi de verse, o ev yarý fiyatýna da düþse hala yaþayabilecek parasý var demektir dünya genelinde .
    o adamýn batmýþ hali benim hayatýmýn serveti oluyor
    Ne yapayým bu da benim hayatýmýn gerçekleri ama seviyorum hayatýmý o ayrý konu .

ytd

7. bir ara uzunca süre kaybolmustun merak etmiþliðimizde oldu...yazýlanlara bakarsak yaþýn ilerlemiþ abi dememizde sakýnca yoktur..
    doalrýn 3 kat artacaðýný buralarda paylaþýlýyor ve bu illaki dilden dile dolaþýyor...merak ettiðim bu bilgi biliniyor su anda...o zaman bu dolar niye buralarda.. sonucta herkes pozisyon alacak bir sekilde...
    sizi fazla paranoya gördüm..bende de vardýr mazur görün...merak ettiðim sizin dolar pozisyonunuz var...bu yayýlan bilgiyle herkes dolara yüklenirse haliyle dolar zaten yükselecek deðilmi...
    sizi yermek kötülemek için söylemiyorum sadece sorguluyorum...zaten piyasada yönlendirme böyle olmuyormu...bir kiþiye 40 kere deli dersen olurmuþ misali... bizde bu þekilde yönlenerek doalr alanlar kazanacak ama inanamayanlar kaybedecek ki eðer alanlar almayandan cok olursa...birinci kýsým ..
    diðer yol ise yine dolarýn yükselmeye baslamasý ve yine bu yükselifte diðerlerin dolarý basmasý ama alanýn cok olmasýndan yükselterek mal cýkýlmasýda olasý deðilmi...

yani bu durumda yine ikilende kalýnýyor ve acaba diyoruz ...

8.  Alýntý Originally Posted by ERSOYDELTA Yazýyý Oku
    bu iki banka düþüþ sinyali ürettiklerinde 2017 nisan AYI zamanlarý DEFALARCA grafik paylaþtým...

ANLATTIM...kim dinledii..???
    herkes borsa 130 bin olacak daha ÇOK kazanacaðýz derdindeydi...unutmayýn BORSANIN sahipleri SÝZE asla yedirmez..takiptesniz çünkü devamlý..1 lot un hesabý yapýlýr..

SHORT çekilme zamanlarý dedim 115bin borsa..
    dolarda 5,25 ün üstü BOÞ dedim en az 100 kez...

arada tutturamadýðým son 1,5 YILDIR .ne var??

ben bunlarý söyledikçe birileri SÝZÝ kandýrmak için BORSAYI sað cebinden alýp soluna koydu sizde KADEMELÝ satýp almayý bilmediðiniz için MALIN altýnda kaldýnýz...

TEKRAR ediyoum tekrar kalacaksýnýz malýn altýnda..

DOLAR 9 try üstüne çýkmadýkça...
    faiz %15in altýna hatta %11 civarý inmedikçe BORSA düþmeye MAHKUM...

"klasik Türk aklý der ki " 1dolar 3 try olsun" olsun tamam ama ECCNEBÝ senin vatanýna ÇER ÇÖP satýyor""
    BAK çinlilere adamlar tehdit ediyor AMERÝKA yý PARAMIZI devalüe ederiz diye..

TRUMP en son gitti anlaþma yapmadý mý?
    YALVARMADI mý? çinlilere..

Ne olur paraný devalüe etme diye..

bizde SOKAKtaki CAHÝL cühela çýksýn halen dolar 3try olsun desin..
    TAMAM olsun da donuna kadar BORÇLAN..

BAK kardeþim ERSOYDELTA birþey söylüyorsa net söyler..BUNca yýlýn BORSA deneyimi FOREX deneyimi var..
    BEN DOLAR long çekerken YAZMADIMMI bugün 1 günde 50bin dolar kazandým diye..

sen halen Televizyon ne diyorsa DNLÝYORSUN...artýk kapat TV ni..izleme..bil ki onlar YALANCI...
    BORÇ yüzünden ben yine HALKB açýða sattým..5,70-4,75 try den alacam..
    ancak hemen satmak þartý ile..çünkü bu kez krizden kolay kolay çýkamayýz..en az 3-4 yýl sürer..

LÝNKLERÝ iyi okuyun yukarýdaki..

siz sattýkça emin olun borsada 3-5 ay BAHAR havasýný estirirler..sonra DOLAR 14-20try borsa diplerde..

BAKALIM þimdiden MERAK ediyorum yine 1 yýl sonra ERSOYDELTA mý haklý çýkacak YOKSA Yine ERSOYDELTAyý "birþey bilmez bu adam" deyip karalamak isteyenler mi haklý çýkacak..

unutmayýn KANSERin çaresini bulan doktor olsun karatay hoca olsun bir çok insanlýk dostu BULUÞA imza atan bilim insaný KARALANDI..belki TARÝHTEN silindi ama vazgeçmedi.

ben þuan 22milyon try lik neredeyse portfoyun %70 i ile altýn aldým..2019 sonunda görüüþürüz..

DOLAR 9 try üstüne çýkmadýkça...
    faiz %15in altýna hatta %11 civarý inmedikçe BORSA düþmeye MAHKUM...

siz sattýkça emin olun borsada 3-5 ay BAHAR havasýný estirirler..sonra DOLAR 14-20try borsa diplerde..

AYNI YAZIDA CELÝÞKÝ YOKMU ACABA... DOLAR 9 tl olunca borsa düþmeyecekse 14-20 arasý neden dip oluyor acaba..merak ettim acýklarmýsýnýz acaba...

14 milyon liralýk bir parayla altýn aldýysanýz bu dolar cýkacak caðýrtmalarý biraz manidar olmuyormu acaba....hani sorguluyorum sadece merak ettim...

Sayfa 15/77 ÝlkÝlk ... 513141516172565 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •