Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
17,40 9.99% 2,69 Mr 15,86 / 17,40
13,23 9.98% 1,41 Mr 12,31 / 13,23
69,45 9.98% 42,71 Mn 63,55 / 69,45
26,04 9.97% 285,35 Mn 23,60 / 26,04
48,58 9.96% 639,47 Mn 43,00 / 48,58
53,10 -10% 391,53 Mn 53,10 / 61,00
38,70 -10% 50,67 Mn 38,70 / 39,70
10,13 -9.96% 1,03 Mr 10,13 / 11,60
7,34 -9.94% 276,19 Mn 7,34 / 7,87
35,24 -9.92% 122,48 Mn 35,22 / 39,30
296,00 -1.25% 6,48 Mr 295,00 / 299,75
29,20 3.55% 5,88 Mr 28,02 / 29,86
68,75 -0.72% 5,34 Mr 68,25 / 70,25
255,25 -0.29% 5,02 Mr 255,25 / 261,25
13,15 -0.23% 4,75 Mr 13,06 / 13,34
17,50 1.51% 704,46 Mn 17,12 / 17,68
330,50 -1.78% 4,33 Mr 330,00 / 338,50
206,50 -0.63% 3,68 Mr 205,80 / 211,80
691,00 -1.78% 2,92 Mr 686,50 / 708,00
89,20 -0.28% 284,52 Mn 88,40 / 89,85
109,60 -1.08% 103,09 Mn 108,80 / 111,00
330,50 -1.78% 4,33 Mr 330,00 / 338,50
27,96 0.65% 154,81 Mn 27,70 / 28,26
10,56 -1.77% 267,57 Mn 10,52 / 11,10
78,15 -0.57% 263,41 Mn 77,65 / 79,80

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Anket Sonuçlarýný Gör: USDTRY ve XU100 Year:2022 tahminleriniz

Oylayan
137. Bu anket için oy kullanamazsýnýz
  • USDTRY 17 try yi KIRAR BORSA 90binde kalýr?

20 14.60%
  • USDTRY 17try KIRAMAZ BORSA 80binlerde 3.dip yapar?

14 10.22%
  • USDTRY 25try olur BORSA da DOLAR grafikleri diplere iner?

26 18.98%
  • DOLAR 20try yi KIRAMAZ BORSAdöviz BAZLI dip olur?

11 8.03%
  • EN AKILLI YATIRIM gelecek 5-10 YIL için ALTINDIR?

57 41.61%
  • NE altýný benim gönlüm ZENgin

21 15.33%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 17/77 ÝlkÝlk ... 715161718192767 ... SonSon
Arama sonucu : 609 madde; 129 - 136 arasý.

Konu: USDTRY 2025 YILI hedefi ve Xu100 year:2025 hedefi? krize nakit ve ALTIN mý þart?

1. ülkenin durumu iyi deðil..bunu biz uzun yýllardýr biliyorduk lakin þimdi kendileri de bunu biliyor..çoðu ülke arasýnda soðuk savaþ var ..kýsa zamanda sýcak savaþa da dönebilir ama zamaný belli deðil bunu da biliyoruz....bu yüzden altýn almanýn en iyi yol olabileceðini de tahmin ediyoruz..þimdi savaþ , dünyayý yönetenlerin iþine geliyorsa mutlaka çýkacaktýr..kendi görüþüm, savaþýn çýkacaðý ancak uzun uzun soluklu olmayacaðý þeklindedir..

2. bir önceki MESAJIM:

BAÞTAN okumanýz için LÝNK:

YENÝ mesajým :
    "
    ################################
    https://www.youtube.com/watch?v=lBo4E9K7Luw

https://www.youtube.com/watch?v=68JjKF4KPTM

https://www.youtube.com/watch?v=HjwbqGSFOMM

BU kadar Çok video VARSA þüphe ETMEYE baþladým..2019 artýk geldi GRAFÝKLER artýk
    SAT vermiyor..GRafiksel Kesiþme NOKTASI 2020 ortasýný veriyor..
    XU100 de SHORT pozisyon toplamý az önce TV de izledim %10 olarak verdiler..
    TV halen bize krizdeyiz BATTIK bittik demiyor..demekki ..biraz yükseliþ..
    tamamen teknik yükseliþ olacak DOLAR bazlý %10-15 bekliyorum..bakarsýnýz..dolar
    4,50 olur ...bu dolar bazlý yükseliþ grafiksel oluþur REEL olarak olmaz..
    veya dolar 6 try olur..borsa 110 000 olur..bilinmez..ancak bildiðim birþey varsa

bizlere BAHAR havasý ile satma peþindeler..Çevremdeki bildiðim benden daha büyük
    FON lara sahip insanlar var..HEPSÝNÝN nakitleri ÞUAN döviz ve altýn..bir benim
    Öðrenciler risk alýyor..%50 den fazla BORSAdalar..onlarýn amaçlarý ise yükseliþte SATIP..
    biraz daha yükselirse VIOP ile SHORT lar açmak..tek tek..yani
    BANKALAR zincirleme battýðýnda HATIRLAYIN 1999 u XU030 endeksi HÝSSEsi olan
    isim veremediðim hisseyivatandaþa UCUZ diye sattýlar mý?
    PD/DD si 0,25 idi..F/K=1 idi..NE OLDU...vatandaþ saldýrdý...1 lot býrakmadýlar..
    SONUÇ koskoca IMKB 30 hissesi TAHTA kapattý..bu olay olmuþsa vatandaþ
    HALKB mýþ AKBNK mýþ YKBNK imiþ batmaz diye beklemesin..TR'de CEZALAR YOK
    yani sen bir ÇÝFTLÝK bank kur AYNI þey banka KUR ayný olayu..hisseni önce 10lira
    YAP sonra 2 lira yap ve PZARLA..sonra hisseni 1,50try yap..de ki UCUZZZ..
    SONRA hisseyi BATTI deyip KAÇ...

bunun ismi YUKARIDAKÝ mesajlarda açýkladýðým gibi..8 videoluk bölümlerde.
    PONZÝ yöntemi..
    unutmayýn...3.DÜNYA savaþý..dinler arasý olacak..
    ve þuan RUSYA.ABD.çin FRANSA almanya yönetenleri HEP ayný yönetenler..
    ve onlarýn YETÝÞTÝRDÝÐÝ kiþileri..unutmayýn onlarýn esiri olacaksanýz sizden
    tek istenen þey" aydýnlýk bir odada erkek erkeðe cinselliktir" yani
    Kur'anda aFFI olmayan günahý iþletirler..gözlerinin önünde..peki bunu yapýnca
    NE olursunuz..EVET duyar gibiyim bir ülkenin BAÞINA getirilirsiniz..tabii
    kapasiteniz VAR ise?

izleyiniz:https://www.youtube.com/watch?v=hGpQn6K1zVQ
    ve
    "ZEITGEIST" ve " THE ARRIVALS"

bunlarý anlatan video DÝZÝLERDÝR..
    https://www.youtube.com/watch?v=_A-HdIo0c2U

unutmayýn " UCUZUN ucuzu mutlaka VARDIR"

MEDYA ne zaman ki size BATTIK bittik demeye baþlarsa..ki þuan
    sadece "UCUZUZ demektedir"
    daha BATTIK noktasýna en az %200 YER vardýr..
    hatýrlayýn...1999...hatýrlayýn...2008 agustos..veya hatýrlayýn 1994...

unutmayýn bizler BÝNDE 2 komisyonlar ile 2005 lere kdar ARACI kurumlarý zengin ETTÝK..
    þimdi ise IN..g.l..gibi kurumlar YETERKÝ bize para getirin ALIN size ONBÝNDE 1 diyorlar..

HEPSÝNÝ geçiyorum KOskoca DEUTSCHE bank batacak bakýn bunu göreceksiniz tarihini bile VERÝYORUM:
    2020 3.ay
    zaten dünyayý bu kadar KORKU boþuna SARMADI..insanlar VATANDAÞA satamýyorlar..bu yüzden
    UCUZLATIYORLAR..bizim gibiler de olmsa emin olun VATANDAÞIN ocaðýný söndürecekler..
    HATIRLAYIN 1990þardaki intihar haberlerini..

BUgün ÖKTE dayý iyi birþey söyledi..veya AÐIZINDAN kaçýrdý..çünkü BEN ne yaptým
    gibi bir YÜZ ifadesi yapýp önüne eðdi kafasýný.
    dedi ki "
    biz bu ucuzuz iskontoluyuz yalanlarýný artýk söylemeyelim"

ben bunu 2 yýldýr söylüyorum YIL 2017 mart þuan tarih 2019..

BAKIN her dediðim ÇIKTI mý?

elinizi vicdanýnýza koyup söyleyin..

hisseleri NOKTA atýþý ile söylemedim mi.?
    DOLAR 2018de 10 lira olacaklara inat TAM nokta ATIÞI yapmadým mý?
    5,25try üzeri boþ ama 7,21 geçmesini BEKLEMÝYORUM demedim mi?

ekran görütüleri atabilirim..

bakýn AÇAbildiðiniz KADAR VIOP YIL sonu DOLAR LONG..VIOP borsa SHORT..

benim beklentim ..2019 ekim gibi DOLARda hareket baþlar 13 liralar vurulabilir..

kiþisel beklentim 11,21 try ama dediðim gibi ÜSTÜ BOÞÞÞÞ...yani dirnç YOK..

kaç kez DOLAR bazlý GRAFÝK paylaþtým açýn bakýn...FORUMun baþýndaki mesajýn içindeki
    LÝNKLER diðer sayfalarýma ait..onlarýn içleri BÝLGÝ dolu açýp ZAHMET edip baktýnýz mý?

ama yok bizim insanýmýza diken yaranýr..

AÇIP bakanlar zaten her gün ERSOYDELTA biþi yazmýþmý diye TAKÝP etmeye baþlýyor buralarý.

unutmayýn..
    kandýrýrlar..

GYO hissesi tutanlara ÞÝMDÝDEN geçmiþ olsun konutttaki DÜÞÜÞ %100 oldu
    450 bin lik konutlar 260bin idi..þuan 200binlerde..
    ALICI halen YOK...
    GEÇMÝÞ olsun
    OZKGY ne oldu uçacak kaçacak diyenler? ben ne dedim?
    BU arada REis çýksa dese ki " dolarý 25 try yapacaz ama FAÝZ i %5 e indirecez"
    ilk ben alkýþlarým sonuna kadar arkasýndayým..
    hep bunu söyledim defalarca ilettim..

ancak ana yönetim kimde olursa olsun ben son 30 yýldýr kesinlikle
    Yerel yönetimleri ana yönetim ile ayný kiþilere Verme taraftarý deðilim.
    en azýndan çalamazlar..dengelenir..mümkünse yerelde Baðýmsýzlar desteklenmeli..çünkü
    1 kuruþ yiyemezler.

#
    #
    https://www.youtube.com/watch?v=VbkYtWGC8A4
    bu biraz sallamasyon olmuþ vatandaþa resmen 9 dan 10 dan dolar sat demiþ..
    dediðim gibi 13 liralýk dolar görülecek..

#
    #
    "Saturn oglak döngüsü (2018 -2019 - 2020 ) " diye bir video var aratýn

#
    #
    Torpili OLAN yaþadý :
    Nasýl mý=? resmi gazeteleri takip ediyor musunuz?
    bir çok kiþi Olan olaylarý DALGA geçer gibi videolar ile video sitelerinde anlatýyor.
    Mesela "POÞET " olayý gibi.
    veya ÝÞ çi haklarý gibi.
    bakýn Vatandaþý sokaklara dökmek için BUNLAR özel talimat ile yurtdýþýndan emir
    ile yapýlýyor..yasalar dahil.
    #
    #

"
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$½############################## ####
    kýsa kýsa yazýlanlara cevaplarým:
     Alýntý Originally Posted by moriarty Yazýyý Oku
    Ersoy hoca diyorki dolar firlamadan dolar alýn firlayinca bu dolarý bozup düþmüþ endeksten hisseleri toplayin dolar bazýnda getirinizi yapýn, öngörülerini ve zamanlamayý da paylaþýyor kafana yatarsa

SM-G611F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    CEVAP:
    evet dediðim gibi benim savunduðumun kýsaca özetlemesi olmuþ..
    önceleri Saðlam düþüþ bekliyordum..ancak þuan Seçime kadar veya nisan da Bahar havasý bekliyorum..DOLARI dövizleri zOR tutuyorlar þuan..VERÝLMEDÝK söz KALMADI..bilginiz olsun..bir dom...dýklarý kaldý..GLOBAL güçlere..
    unutmayýn USDTRY sadece iki TARAFINA da AYNI þeyi KOyduðunuz bir "TERAZÝ" yani sen kamyonla Türk lirasý ile gitseniz adam sana önce DOLAR a çevirde GEL diyecek..
    EHhh...DOLAR daki BASKI maliyeti sadece KAÐIT ve mürekkep þuan için SINIRSIZ Sahte para...
    ZATEN adamlar bu yüzden 3.dünya savaþý çýkartýp BÝLÝNÇLÝ insanlarý öldürecek..
    milyonlarca insan ölecek..bizim VATANDAÞ halen nereden DÖNERÝZ hesabý yapýyor..

$###############################
     Alýntý Originally Posted by dimitris Yazýyý Oku
    Ben de dolardan beslenen hisse alýyorum dolar çýkýnca çýkýyor çýkmazsa da temettü bedelsiz . Dolar bazýnda getiri saðlar gibi oluyor ama hiçbir þey altýn gibi saðlam olamaz ona katýlýyorum.
    ytd
    cevap: SAVAÞA hazýr olun...2021 de çýkartýlacak...O zamana kadar altýn borsa döviz ART arda KRÝZLER bekleyin..

ÖNCE koskoca DEUTSCHE batýrýlmazsa ben söz veriyorum "EMEKLÝ olmamaya yemin etmiþtim emekli olacam"
    büyük sürprriz olma ihtimali..yok..
    ##############################################
     Alýntý Originally Posted by amator_kurt Yazýyý Oku
    Simdi henuz cevap alamadk ama benim bir sorum daha var sakin TH gibi yapmayin... onun nasil bir k...... oldugunu yazdiklarindan cozmustum ve uzunca bir sure ugramamisti foruma...
    Siz bisylerle desteklwmwye caliaiyosunuz o suslu suslu mal pazarliyodu... ozu merakim sudur... dilar 14 20 ne zaman olacak sizce ve dilar oralarda olunca yuan ve yen nerede olur.... ayrica kemdi forumunuzda dolar 5.25 olmadan borsada yukselis beklemeyin demissiniz 2017 de ama simdi de dolar 14 20 revize olmus ama hala kriz halaa dip vs vs hangisi dogrudur bilemedim...kendinizi curutuyosunuz sanki....ama yuan ve yen merak ediyorum cidden...
    CEVAP: 5,25 derken üstünde BOÞLUK var RALLÝ baþlar diye düþünüyordum TEKNÝK düzeltme YAPTI
    ################################################## ##3

Alýntý Originally Posted by trail Yazýyý Oku
    ülkenin durumu iyi deðil..bunu biz uzun yýllardýr biliyorduk lakin þimdi kendileri de bunu biliyor..çoðu ülke arasýnda soðuk savaþ var ..kýsa zamanda sýcak savaþa da dönebilir ama zamaný belli deðil bunu da biliyoruz....bu yüzden altýn almanýn en iyi yol olabileceðini de tahmin ediyoruz..þimdi savaþ , dünyayý yönetenlerin iþine geliyorsa mutlaka çýkacaktýr..kendi görüþüm, savaþýn çýkacaðý ancak uzun uzun soluklu olmayacaðý þeklindedir..
    CEVAP:aslýnda savaþa daha VAR öncelikle KRÝZlerden kriz beðenin..
    2021 de çýkartýlýr SAVAÞ...sonra bakarýz YIL 2030 olmuþ bir KAÇ video çýkartýrlar derler ki: EZOTERÝK TARÝHTÝ ondan 2021 de çýktý.

################################################## ####################

Alýntý Originally Posted by harbi Yazýyý Oku
    Manhattanda þu anda ev almak akýl karý deðil. Emlek vergisi bakým ve yýpranma maliyeti çok fazla, 5000 abd dolarý kira aldýðýn evin mülkiyet deðeri 1.250.000 abd dolarý bunun en az 1250 dolarý vergi maintenance olarak gidiyor.
    ,

CEVAP:
    EMLAK savaþlarýný izleyiniz YABANCI kanallarda manhattan da daireler 500 000 bin DOLAR..yani
    2014 teki istanbulun BAÞAKÞEHÝRDEKÝ konut fiyatýna.

################################################## ##########################
     Alýntý Originally Posted by amator_kurt Yazýyý Oku
    bir ara uzunca süre kaybolmustun merak etmiþliðimizde oldu...yazýlanlara bakarsak yaþýn ilerlemiþ abi dememizde sakýnca yoktur..
    doalrýn 3 kat artacaðýný buralarda paylaþýlýyor ve bu illaki dilden dile dolaþýyor...merak ettiðim bu bilgi biliniyor su anda...o zaman bu dolar niye buralarda.. sonucta herkes pozisyon alacak bir sekilde...
    sizi fazla paranoya gördüm..bende de vardýr mazur görün...merak ettiðim sizin dolar pozisyonunuz var...bu yayýlan bilgiyle herkes dolara yüklenirse haliyle dolar zaten yükselecek deðilmi...
    sizi yermek kötülemek için söylemiyorum sadece sorguluyorum...zaten piyasada yönlendirme böyle olmuyormu...bir kiþiye 40 kere deli dersen olurmuþ misali... bizde bu þekilde yönlenerek doalr alanlar kazanacak ama inanamayanlar kaybedecek ki eðer alanlar almayandan cok olursa...birinci kýsým ..
    diðer yol ise yine dolarýn yükselmeye baslamasý ve yine bu yükselifte diðerlerin dolarý basmasý ama alanýn cok olmasýndan yükselterek mal cýkýlmasýda olasý deðilmi...

yani bu durumda yine ikilende kalýnýyor ve acaba diyoruz ...

CEVAP: aslýnda dolarýn nasýl 5,10lara kadar düþeceðini dahi YAZDIM...
    yazmadým mý?
    þimdi benim beklentilerim konusunda OCAK-ÞUBAT-mart için sürpriz oldu yani BAHAR HAVASINI unutmalýyým diye düþünüyorum ve SHORT açýyorum..
    DOLAR bazýnda %10-15 yükseliþ bekliyordum..sanýrým YALAN olacak..ve SERT satýþ geliyor...
    unutmayýn DEUTSCHE...APPLE hepsi batabilir..

########################################

############################

bir kaç tane mesajda adamlar saldýrýyoruz risk seviyoruz DEMÝÞ..RÝSK seviyorsan dünyayý yönetenleri ZENGÝN etme sisteme bir TUÐLA da sen koyma...
    kumarhaneler boþ þuan 1000dolar a 7 gün ücretsiz UÇAK bileti bedava...YOL bedava...yeterki senden o 1000dolarý alsýnlar..

ben tövbeliyim kimseyede kumar tavsiye etmem orasý AYRI büyük
    GÜNAHTIR..resimlerim ve GRAFÝKLERÝMÝn içindeki AYETi kerimeleri KAÇ kez okudunuz=?

################################################## ######
    neyse bugünün konusu APPLE þirketinin zor durumu...ne demiþtim ben size son 2 YILDIR ...yükseliþ tamamen AÇIKÇILARI short çekenleri batýrmak adýna demedim mi?

DAX...SP500...XU100 hepsi için DÝP oluþumu DOUBLE dip þart göz göre göre giremek istiyorsanýz ...BORSA orada...ama paranýzý yýl sonuna KADAR belki %300 oranýnda KAtlamakta sizin elinizde..? kaç kez tutturamadým son 2 YILDA??bir inceleyin...ÞU toplamak için saydýrdýklarý Escomda dahi bunun aþaðýsý YOK demedim mi?

veya GYO lar ýn hepsi ülkede batacak demedim mi? kaçý battý hiç araþtýrdýnýz mý? size büyükler MALINI size SATTIKTAN sonra HABERÝ gelir orasý AYRI konu...

mesela forum sayfasýnda 100 sayfa karþýlýklý pazarlama yapýlan OZKGY açýn bakýn benim 1 yýl önce ne yazdýðýma bir bakýn..1,80-2 try arasý alýcýyým demedim mi? 2019 ocakta?
    orasý da kýrýlýrsa elde tutmam 1,50de n girmek için takip ederim demedim mi?ancak riski çok borcu çok..satýþý neredeyse yok gibi açýn bilanço bakýn bana inanmayýn..

######################

Bankalarda ki döviz vadeli hesaplara güvenmeyin demiyorum ama 100 000 dolarýnýz varsa 25 bini bankada vadeli kalsýn hiç korkmayýn 6 ay vs..
    ama 75bin i mutlaka dýþarda IBAN sistemi dýþýnda olsun...mümkünse ALTIN..fiziki olsun...yani kimseye BORÇ vermeyin...yani size %10 faiz dahi verseler bilin ki amaçlarý 3.dünya savaþý bahanesiyle altýnlarý hiç etmek...unutmayýn
    1.dünya savaþý
    2.dünya savaþý
    hepsi bir senaryoya dahil YAZILDI ve oynandý...

KOSKOCA almanya da hitlerin 2.dünya savaþý öncesi HALKINA RADYO daðýttýðýný ve üstüne para verdiðini unutmayýn...

bugün SAVAÞ çýkartmak için CEP telefonlarýný kimsenin size VERMESÝNE gerek yok nasýlsa KANIP alýyorsun..

ve maliyeti SADECE en kralýnýn 30 dolar..

belki dolar çýktý þimdi 15 dolara düþmüþtür..

OTOMOBÝLDE ÖTV sýfýrlanacakmýþ 2019 aðustosa ARAÇ alacaklara müjdeki HABER vereyim dedim..

amaç krizi atlatmak..

unutmayýn nakit ve altýn tutan kaybetmez BORSA zaten teknik göstergesini GÖSTERMEDEN yükselmez bunu bir KENARA yazýn..çünkü TEKNÝK gösterge
    göstermeden yükselirse binlerde kütüphanedeki eski satanistlerin yazdýðý teknik kitaplar YAKILIR...zaten sistem yýkýlýnca hepsini yakacaklar orasý AYRI...SARI yelekliler dahi GLOBALLERÝN bir oyunu olabilir..þimdilik polis bunlara güç kullanmýyorsa kesin onlarýn oyunudur...

unutmayýn " DÜNYADAKÝ tüm BU TÜR GÖSTERÝ ve HALK AYAKLANMALARINA polis yani gücün kççç leri güç kullanmýyorsa biliniz ki GLOBAL güçlerin Piyonlarýdýr onlarda"HATIRLAYIN yýl 2008 kriz WALLSTREETi iyice SARMIÞ ve " OCCUPY WALL STREET " AKIMI baþlamýþtý...
    tarihinde ilk kez polis güç kullanmýþtýr..
    yani hangi OPERASYONUNN oyun hangisinin OYUN OLMADIÐINI anlayýn artýk..

þirketler neden sizi HEP GAZLAR " ASLANSIN yapabilirsin" verdiði 3 kuruþ maaþtýr..
    amaç sen bunalýma GÝRME çünkü birþeyleri ANLAMAYA baþlarsan ÝSYAN etmeyesin diye..MAKSAT düþünme..düþünen BEYÝNLER hep TAKÝP edilir unutmayýn..
    izlenir PEÞLERÝNE SAFTÝRÝK kþiler takýlýr..aslýnda o saftiriklerde onun gibidir ama anlamaz çünkü sistem KANDIRMIÞTIR..

þimdi bu hafta kaça kadar düþeriz bakalým 78 000 kýrýlýr mý görecez..

Duhul
    Nov 2018
    Ýkamet
    Gönüllerde yaþýyorum.
    Gönderi
    7,304
     Alýntý Originally Posted by ERSOYDELTA Yazýyý Oku

############################

bir kaç tane mesajda adamlar saldýrýyoruz risk seviyoruz DEMÝÞ..RÝSK seviyorsan dünyayý yönetenleri ZENGÝN etme sisteme bir TUÐLA da sen koyma...
    kumarhaneler boþ þuan 1000dolar a 7 gün ücretsiz UÇAK bileti bedava...YOL bedava...yeterki senden o 1000dolarý alsýnlar..
    Abi o cümleyi ben kullandým ama o anlamda kullanmadým. Mecburum dedim . Elimdekileri korusam dahý hayallerime yetmiyor, TL olarak deðil altýn ve döviz olarak düþünüyorum . TL karþýlýðý yükselse bile uluslararasý deðeri ayný.

1 dolar türkiye de 5 lira da olsa 15 lira da olsa Amerika da hala ''1 dolar : 1 dolar ''

Biz bazý þeyleri erken tahmin edip kendimizi kahin sanarken sen çoktan þeceresini çýkarmýþsýn, Hoþ senin borsa geçmiþin benim yaþým kadar neredeyse.

Rica etsem þu fikri bana deðerlendirebilir misin abi :

misal , altýn alýncaya kadar koza altýn hissesi alsak yine altýna yatýrým yapmýþ olmaz miyiz ?

Bunu savaþ ihtimali ve normal þartlar altýndaki siyasi ortam varsayýmýyla soruyorum.

teþekkürler.

ytd

Valla ersoy delta hoca allah razý olsun,bu krize doðru yatýrým enstrumanýnda girdiðime iyice emin oldum.Baþka arkadaþlarýn da yazýlarýndan ilham aldým, ama asýl senin yazdýklarýn gözümü açtý sayýlýr.Üstümde hakkýn var,yazmazsam olmaz.Senden ricam bu yýl ortalýk iyice karýþacak,daha sýk yaz,doðru yanlýþ çýkar önemli deðil,mümkün olduðunca düþüncelerini paylaþ.Saygýlar,sevgiler.

Duhul
    Nov 2018
    Ýkamet
    Gönüllerde yaþýyorum.
    Gönderi
    7,304
     Alýntý Originally Posted by HAKEM Yazýyý Oku
    Valla ersoy delta hoca allah razý olsun,bu krize doðru yatýrým enstrumanýnda girdiðime iyice emin oldum.Baþka arkadaþlarýn da yazýlarýndan ilham aldým, ama asýl senin yazdýklarýn gözümü açtý sayýlýr.Üstümde hakkýn var,yazmazsam olmaz.Senden ricam bu yýl ortalýk iyice karýþacak,daha sýk yaz,doðru yanlýþ çýkar önemli deðil,mümkün olduðunca düþüncelerini paylaþ.Saygýlar,sevgiler.
    Altýn al diyen insan kötü niyetli olmaz zaten hocam .

ytd

6. ersoy bey. yazýlarýnýzý okudum. hep dolar ve altýn öneriyorsunuz. ben ise parite nin düþük olmasýndan dolayý birikimlerimi euro üzerine yapýyorum. deutche bank iflasý, italyan bankalarý ve bankacýlýk krizi de yazýlarýnýz arasýnda. Euro ile ilgili düþünceleriniz nedir?

7. Paranoya
    Paranoid kiþilik
    Paranoid bozukluk

Okurken dikkatli okuyun
    Rüzgarýn önündeki yaprak gibi savrulmayýn
    Altýn alýn hem dolarýn çýkýþýndan hem onsun çýkýþýndan yararlanýn
    Savaþ çýkacak
    Ýyiler ölecek
    Apple Deutche iflas edecek
    Altýn al
    Eve istifle
    Konu komþuyla temasý kes

Allahým aklýma mukayyet ol
    Bende mi paranoyak oldum
    Her þeyin baþý saðlýk
    Dünya malý dünyada kalýr
    Kim öbür dünyaya götürdü ki
    Yaþasýn Cumhuriyet
    Yaþasýn ömrü olan

Kalýn saðlýcakla
    Ben týmarhaneye gidiyom

8. Ersoy hocam

Abd nin ticaret savaþlarýný baþlatmasýnýn fed 'in faiz artýþ ortamýna denk gelmesi sizce tesadüf müdür?
    Abd dolarýn güçleneceðini bilerek ithalatýn patlayacaðýný biliyor bunu engellemek için tarifelerle oynayarak dünyadan ayný miktarda mali daha az dolara alarak federal hükümetin bütçe gelirlerini arttýrmayý hesap ediyor olabilir mi.kendi durumunu güçlendirirken dünyanýn geri kalanýný fakirlesmeye doðru itiyor gelirlerini azaltýyor.cin süpergüç olmaya çalýþtýkça abd bu durumunu sürdürecektir.abd baþkaný ile fed arasýndaki gerilimin danýþýklý dövüþ olduðunu dusunuyorum.turkiye bu ortama yüksek özel sektorborcuyla girdiði icin sýkýntý yasiyor.abd tüm rakiplerini köþeye sýkýþtýrýp tüm dünyayý yüksek maliyetli olarak borclandirdiktan sonra tekrar sisteme dolar enjekte edecektir.sisteme dolar enjekte etmeye baþlayana kadar altýnýn ons fiyatýnda zýplama olacaðýný düþünmüyorum, siz ne dersiniz

SM-T813 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 17/77 ÝlkÝlk ... 715161718192767 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •