Artan
Azalan
İşlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düşük / Yüksek
108,90 10% 7,88 Mn 89,10 / 108,90
446,00 9.99% 278,80 Mn 401,25 / 446,00
18,07 9.98% 18,74 Mn 16,25 / 18,07
21,92 9.98% 322,34 Mn 19,80 / 21,92
13,13 9.97% 693,44 Mn 11,87 / 13,13
39,30 -9.99% 10,58 Mn 39,30 / 39,30
108,40 -9.97% 3,47 Mn 108,40 / 120,40
107,60 -9.96% 483,18 Mn 107,60 / 122,90
29,50 -9.23% 704,61 Mn 29,42 / 32,64
316,50 -8.66% 52,88 Mn 312,00 / 346,50
347,75 3.19% 27,53 Mr 337,25 / 351,25
17,91 -1.32% 11,99 Mr 17,77 / 18,21
302,25 0.25% 11,46 Mr 298,50 / 304,00
218,10 0.28% 10,88 Mr 216,70 / 221,50
88,70 -2.69% 10,67 Mr 88,45 / 91,70
21,90 1.77% 3,36 Mr 21,48 / 23,28
181,90 0.61% 9,16 Mr 178,40 / 189,10
707,50 0.86% 6,04 Mr 698,50 / 714,00
113,80 -0.18% 920,19 Mn 112,80 / 115,50
132,40 0.84% 558,54 Mn 128,80 / 132,50
35,96 0.17% 575,70 Mn 35,42 / 37,56
11,18 0.27% 192,34 Mn 11,01 / 11,19
71,70 -1.1% 342,61 Mn 71,00 / 73,20

%0 Faizle 75.000 TL'ye Kadar Kredi Fırsatı!

Anket Sonuçlarını Gör: USDTRY ve XU100 Year:2022 tahminleriniz

Oylayan
137. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • USDTRY 17 try yi KIRAR BORSA 90binde kalır?

20 14.60%
  • USDTRY 17try KIRAMAZ BORSA 80binlerde 3.dip yapar?

14 10.22%
  • USDTRY 25try olur BORSA da DOLAR grafikleri diplere iner?

26 18.98%
  • DOLAR 20try yi KIRAMAZ BORSAdöviz BAZLI dip olur?

11 8.03%
  • EN AKILLI YATIRIM gelecek 5-10 YIL için ALTINDIR?

57 41.61%
  • NE altını benim gönlüm ZENgin

21 15.33%
Multiple Choice Poll.
Arama sonucu : 609 madde; 1 - 8 arası.

Konu: USDTRY 2025 YILI hedefi ve Xu100 year:2025 hedefi? krize nakit ve ALTIN mı şart?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Kusursuz Fırtınayı destekleyici Haber daha : veya spekülasyon: honda Tr deki fabrikayı kapatıyormuş:diye açıklama yapmış bir Vekil.bakalım açıklma yapacaklarmış:
    Dolar bu kadar ucuz tutulursa olacağı buydu..
    İhracata yönelik çalışan yabancı sermaye dolardaha ucuzken ülkenden Kaçar işte böyle.

UNUTMAYIN Gelen yabancı SERMAYE mutlaka "DÜŞÜK KUR" ister MEDYA onların elinde SANA son 40 YILDA hep UCUZ DÖVİZ iyidir DİYE DÜŞÜNDÜRDÜLER= o zaman Japonya neden EKSİ faiz vererek para ülkesinden Çksın ve JAPON yeni değer kaybetsin istiyor?

UNUTMAYIN ÇOK büyük bir oyun içinde ÜLKE yukarıdaki mesajlarda halen VATAN için ALTIN alıp devlete veririm diyenler var..peki BU ayetler YALAN mı? (bakın bunu Ben söylemiyorum KUL kelamı DEĞİL KUR'an dan AYETLER bunlar buyrun resimin içinde mevcut alın okuyun)
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...93#post3068193

unutma SENİN beynini ne düşeneceğini YÖNLENDİRİYORLAR..isterseler seni SOKAKLAR da terörist dahi yaparlar..

Kısacası FOrumun EN başından bu zamana okumadığnız BELLİ..
    EVİNZDE 30 milyon luk ALTIN tutabilirsiniz..KOLLUK kuvvetlerinin hemen dibinde özel Yapım duvarları olan müstakil eviniz varsa tutarsınız..
    KOnutlarda oturuyorsanız..DUVAR içine daha doğrusu KOLON içinde ALTIN stoklayabilirsiniz..
    NASIL mı?
    dedektör müş isterseler EVE X*RAY Cihazı ile gelsinler BULAMAZLAR..

Arkadaşım bben ki evimde özel 8K televizyon var teknolojiyi nasıl izlediğim takip ettiğim ülkeye 1990larda çin den kilo ile elektronik
    parça getirdiğim günlerden ESKİ dostlarım var..
    bANA mı öğretiyorsun ALTIN saklamayı..
    KOLON içlerinde biliyorsunuz İnşaat DEMİRİ vardır..adam dedektörle gelse dahi kullandığı DEdektör METAL dedektörü ALTINı ayırt edemez..
    zaten KOLON bu deyip ZATEN duvar içine BAKMAZ...
    bu yüzden CEHALET kokan YAZILARI buraya yazmayın okuyan ZEKİ beyinler ve benim fikirlerden Kendisine Youtube videosu yapan kişileri ÇOK güldürüyorsunz..
    ki duvardaki BETONU kırmak için NASIL gürültü ÇIKACAĞI ayrı bir konu..
    Bu yüzden apartman yani konutta dahi oturuyorsanız..Banyodaki FAYANS içine DAHİ 1 kilo ALTIN saklayabilirsiniz..
    ZATEN 1 kilo altın = 1 adet akıllı telefon kadar bişi..
    unutmayın ALTININ özkütle =Yoğunlujk 24,3 gr/cm3 tür..
    bir araştırsanız..zaten olayı çözersiniz...ANCak senin o polis arkadaşlara selam söyle ..zaten akılları olsa o işi yapmazlar..zengin olurlardı..
    unutmayın SON 20 yıldır..polislik mesleğini çok bozdu DIŞ güçlerin işi bunlar hep..maaşları zaten çok düşük..ama bakıyorsunuz..kendilerine çamur değdirmezler..birilerini tanıyorsanız ..birilerinin yeğeni olursanıuz videoları ÇOK geziyor nette açın bakın SIRA dayağına çekiyorsunuz karakolun içinde..

işte bu yüzden bana polis tanıdıklar dedi gibi cümlelerle GELMEYİN Canan KARATAY hoca diyor diye GELSEN daha inandırıcı olursun..

bunun CEVABINA gelelim:
     Alıntı Originally Posted by moriarty Yazıyı Oku
    Kâğıt parayı merkez bankaları kurallar dahilde istediği kadar basabilir arzını istediği şekilde ayarlayabilir ancak altın basamazlar altının yıllık üretimi de mevcuda gore çok düşük miktarda bu nedenle altın tüm para birimlerine karşı sürekli artan şekilde değer kazanıyor kazanacakta . Altın sanayide kullanımı olmayan bir metal çünkü hem pahalı hem yumuşak hemde kit bir metal ancak o kadar merkez bankası saf değil herhalde sürekli depoluyorlar altını altın yatırımı para birimlerine karşı elde tutmak için daha iyi bir yatırım aracı.kisa vadede fiyatlarında düşüşler çıkışlar olsada orta ve uzun vadede tüm para birimleri altına karsi deger kaybeder.altin üretilen diğer fabrikasyon ürünlerine karşıda değer kazanmaktadır.ancak altın yatırımının sıkıntısı kendisini çoğalamıyor oluşunda bu yıl alınan 100 gr altın 10 yıl sonrada 100 gr altın.altin yatırımına bu şekilde yaklaşmak lazim

SM-G611F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    1-Merkez bankaları kurallar dahilinde PAra basarlar diye BİZE söylerler ancak GERÇEK bu şekilde DEĞİLDİR..DÜNYA üzerinde KAÇ trilyon DOLAR NAKİT dolar mevcut biliyorsunuz biraz DEEPweb araştırın..sizin ulaşmamanız için DEEPwebe girmeyin derler hep..korkmayın adam kesmiyorlar orada..
    162 TRİLYON dolar kaynağı belli olmayan NAKİT dolar mevcut..kim bastı bu parayı?

2-Altın çoğalmaz tabii..ama en azından bugünün 100 gramı = on yıl sonrasnın yine 100 Gramı..yani birileri SENİN değerlerin ile oynamıyor..ancak
    COMEX borsasında XAUUSD paritesini kontrol ediyorlar nasıl olduğunu en az 1000 KEZ anlattım..ama HİÇ okumadığın BELLİ..
    adamın elindeki NAKİT SONSUZ yani eşittir TUVALET kağıdı..gidiyor COMEX üzeridne XAUUSD paritesi yani DÜNYANIN kabul ettiği BORSA fiyatlamasında..SINIRSIZ ve sonsuz SHORT çekebiliyor..unutmayın bu borsada FİZİKİ teslimat YOK ...HERŞEY sanall..yani gittin 2 trilyon DOLARLIK altın aldın diyelim adamlar ellerini YAĞLAYIP sana Bir Na...hh Hareketi çekebiliyor..bak buradaki levent kırcanın hareketi vardır youtube da çok gezer aynı öyle bir HAREKET:..
    yani AMAÇ sen aldıkça TERAZİNİN diğer KISMINA sınırsız DOLAR basıp koyuyorlar..bu yüzden
    hEP söylerim DÜNYADA ALTIN fiyatı TEK bir PARA birimi ile ÖLÇÜLEMEZ...
    BUNU grafiklerle anlattım 1000 kez ..
    yani Halen sen ALTININ fiyatının 1320 DOLAR olduğunu ve bunun GERÇEK fiyat olduğunu düşünüyorsan AKLINI peynir ekmek ile yemişsin demektir.
    bunları bi BAŞTAN sona okusan birşeyler öğrenirsin:
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...31#post2928031
    diğer 4
    forum:
    1 : http://www.hisse.net/topluluk/showth...980#post295980
    2: http://www.hisse.net/topluluk/showth...577#post262577
    3: http://www.hisse.net/topluluk/showth...069#post279069
    4: http://www.hisse.net/topluluk/showth...57#post1847557

diyeceksin ki Ben borsalara yatırım yaparım YAP seni tutan yok..ama bil ki: ERSOYDELTA demişti diyeceksin Çok değil 18 ay -24 ay içinde DÜNYA borsaları çökmüş olacak.2 YIL önce bugünleri TAHMİN ederken ..DOLARIN fiyatlamasını ALTININ fiyatlamasını..PETROLUN fiyatlamasını NOKTA atışı tutturduysam..bunlarda o kadar eminim ki :kendi öğrencilerimin yaptıklarını dahi yazıyorum burada..bakın yazmadım mı ARALIKTA hepsi FULL portfoy borsaya girdiler diye?şimdi BOŞALTTILAR..SHORTa geçtiler DOLARA girdiler..ALTIN a girdiler PETROLu kapattılar 40 dolarlardan..
    petrol 3 yıl içinde 200 dolarları VURACAK..bakın yazın KENAra..

BUNLARIN açıklamaları Yukarıdaki FORUMLARIN içinde..FORUM ayarlarınızı anlattıığım gibi SAYFADA 40 mesaj çeklinde yaparsanız HIZLICA okuyabilirsiniz tüm forumlarımı..HER bir VİDEO yu mutlaka İZLEYİNİZ..

ZATEN bu FORUMLARI eğitim SETİ olarak düşünün..TARAFSIZ ...anlattım GERÇEKLERİ..bunları ANLARSANIZ...ASLA KAYBETMEZsiniz E bir ERSOYDELTA olup SIFIRDAN ZENGİN olabilirsiniz..

############3
    dolar forumuna ne uyazdım :
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...38#post3178638

#XU100 #XAUUSD #CRUDEOIL #USDTRY
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...70#post3169570
    Son düzenleme : ERSOYDELTA; 19-02-2019 saat: 11:44.

Sayın ErsoyDelta , yazılarınızı 1 yıldan beri severek okuyorum. Çok faydalı bilgiler paylaşıyorsunuz . Teşekkür ederim .

Devlet bankasında 7 seneden beri " BES " hesabım ve Gram altın hesabım var . Sayın ErsoyDelta , bizler genelde site ortamında ya da apartman dairesinde oturan insanlarız . Bahçesi olan müstakil evi olan insanlar değiliz . Kısacası fiziki altın alın , bankada tutmayın , sistem dışında tutun altınlarınızı diyorsunuz . O kadar altını evde kasada bile tutmak akıl işi değil . Düşünceleriniz nelerdir bu konu hakkında ? Teşekkür ederim .
    Son düzenleme : abc1980; 19-02-2019 saat: 22:24.

3.  Alıntı Originally Posted by abc1980 Yazıyı Oku
    Sayın ErsoyDelta , yazılarınızı 1 yıldan beri severek okuyorum. Çok faydalı bilgiler paylaşıyorsunuz . Teşekkür ederim .

Devlet bankasında 7 seneden beri " BES " hesabım ve Gram altın hesabım var . Sayın ErsoyDelta , bizler genelde site ortamında ya da apartman dairesinde oturan insanlarız . Bahçesi olan müstakil evi olan insanlar değiliz . Kısacası fiziki altın alın , bankada tutmayın , sistem dışında tutun altınlarınızı diyorsunuz . O kadar altını evde kasada bile tutmak akıl işi değil . Düşünceleriniz nelerdir bu konu hakkında ? Teşekkür ederim .
    Şimdi öncelikle Soru için teşekkürler.bunu 2 yıldır açıklıyorum benim fiziki Saklayın dememdeki amaç Size karşı silah olarak kullanılmasını engellemek.
    yani ALTIN TAHVİLİ,ALTIN sertifikası,Veya yurtdışındaki ismiyle GOLD contracts kesinlikle Gerçekleri yansıtmıyor.gerçekten almadığınız için sizin yatırımları nasılsa Geriye aynı fiyattan ödeyebileceklerini BİLDİKLERİ için bunları TÜRETTİLER 1970lerde.Gerçek kitapları okuyun sahte Fake kitaplar insanlara hiç birşey anlatmıyor.#XAUUSD mesela nasıl fiyatlandığını defalarca anlattım..
    Gelelim NASIL saklamanız gerektiğine..APartmanda dahi otursanız binanızda duvarlar MEVCUT değil mi? FLAT ofiste oturmuyorsunuz DEĞİL mi?
    Zeminden tutun..DUVARLARINIZa KADAR boş herşey ..içine GÖmeceksin ..üstteki mesajda açıkladım..
    adam dedektörle evine apartman dairene girdi diyelim NE yapacak duvarları mı KIRACAK_? ki KALDI ki duvarların içi KOLONLARIN içinde DEMİR var dedektör YANILTILIR..

bunu düşünememiş insanlarımız varken ÜLKEMİZE yapılan son 70 YILLIK psikolojik ve gizli SALDIRIYA nasıl CEVAP verebiliriz ben bundan korkuyorum DAHA altını EVDE nasıl SAKLAYACAZ soruları sorulacağına ADAMLARIN uluslararası ALTIN FAKE fiyatlamasını NASIL yok edebilriiz bunu sorsanız diyeceğim ki KAFASI çalışan insanımız var.
    EN Basiti SAKLAMAK arkadaşlar altınlarıç...unutmayın benim sizlere IBAN ve KAYITLI sistemden uzak tutun dememdeki AMAÇ:
    tamamen GLOBAL saldırının TÜRK insanının ELİNİ görmesini ENGELLEMEK..

4.  Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    Kusursuz Fırtınayı destekleyici Haber daha : veya spekülasyon: honda Tr deki fabrikayı kapatıyormuş:diye açıklama yapmış bir Vekil.bakalım açıklma yapacaklarmış:
    Dolar bu kadar ucuz tutulursa olacağı buydu..
    İhracata yönelik çalışan yabancı sermaye dolardaha ucuzken ülkenden Kaçar işte böyle.

UNUTMAYIN Gelen yabancı SERMAYE mutlaka "DÜŞÜK KUR" ister MEDYA onların elinde SANA son 40 YILDA hep UCUZ DÖVİZ iyidir DİYE DÜŞÜNDÜRDÜLER= o zaman Japonya neden EKSİ faiz vererek para ülkesinden Çksın ve JAPON yeni değer kaybetsin istiyor?

UNUTMAYIN ÇOK büyük bir oyun içinde ÜLKE yukarıdaki mesajlarda halen VATAN için ALTIN alıp devlete veririm diyenler var..peki BU ayetler YALAN mı? (bakın bunu Ben söylemiyorum KUL kelamı DEĞİL KUR'an dan AYETLER bunlar buyrun resimin içinde mevcut alın okuyun)
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...93#post3068193

unutma SENİN beynini ne düşeneceğini YÖNLENDİRİYORLAR..isterseler seni SOKAKLAR da terörist dahi yaparlar..

Kısacası FOrumun EN başından bu zamana okumadığnız BELLİ..
    EVİNZDE 30 milyon luk ALTIN tutabilirsiniz..KOLLUK kuvvetlerinin hemen dibinde özel Yapım duvarları olan müstakil eviniz varsa tutarsınız..
    KOnutlarda oturuyorsanız..DUVAR içine daha doğrusu KOLON içinde ALTIN stoklayabilirsiniz..
    NASIL mı?
    dedektör müş isterseler EVE X*RAY Cihazı ile gelsinler BULAMAZLAR..

Arkadaşım bben ki evimde özel 8K televizyon var teknolojiyi nasıl izlediğim takip ettiğim ülkeye 1990larda çin den kilo ile elektronik
    parça getirdiğim günlerden ESKİ dostlarım var..
    bANA mı öğretiyorsun ALTIN saklamayı..
    KOLON içlerinde biliyorsunuz İnşaat DEMİRİ vardır..adam dedektörle gelse dahi kullandığı DEdektör METAL dedektörü ALTINı ayırt edemez..
    zaten KOLON bu deyip ZATEN duvar içine BAKMAZ...
    bu yüzden CEHALET kokan YAZILARI buraya yazmayın okuyan ZEKİ beyinler ve benim fikirlerden Kendisine Youtube videosu yapan kişileri ÇOK güldürüyorsunz..
    ki duvardaki BETONU kırmak için NASIL gürültü ÇIKACAĞI ayrı bir konu..
    Bu yüzden apartman yani konutta dahi oturuyorsanız..Banyodaki FAYANS içine DAHİ 1 kilo ALTIN saklayabilirsiniz..
    ZATEN 1 kilo altın = 1 adet akıllı telefon kadar bişi..
    unutmayın ALTININ özkütle =Yoğunlujk 24,3 gr/cm3 tür..
    bir araştırsanız..zaten olayı çözersiniz...ANCak senin o polis arkadaşlara selam söyle ..zaten akılları olsa o işi yapmazlar..zengin olurlardı..
    unutmayın SON 20 yıldır..polislik mesleğini çok bozdu DIŞ güçlerin işi bunlar hep..maaşları zaten çok düşük..ama bakıyorsunuz..kendilerine çamur değdirmezler..birilerini tanıyorsanız ..birilerinin yeğeni olursanıuz videoları ÇOK geziyor nette açın bakın SIRA dayağına çekiyorsunuz karakolun içinde..

işte bu yüzden bana polis tanıdıklar dedi gibi cümlelerle GELMEYİN Canan KARATAY hoca diyor diye GELSEN daha inandırıcı olursun..

bunun CEVABINA gelelim:

1-Merkez bankaları kurallar dahilinde PAra basarlar diye BİZE söylerler ancak GERÇEK bu şekilde DEĞİLDİR..DÜNYA üzerinde KAÇ trilyon DOLAR NAKİT dolar mevcut biliyorsunuz biraz DEEPweb araştırın..sizin ulaşmamanız için DEEPwebe girmeyin derler hep..korkmayın adam kesmiyorlar orada..
    162 TRİLYON dolar kaynağı belli olmayan NAKİT dolar mevcut..kim bastı bu parayı?

2-Altın çoğalmaz tabii..ama en azından bugünün 100 gramı = on yıl sonrasnın yine 100 Gramı..yani birileri SENİN değerlerin ile oynamıyor..ancak
    COMEX borsasında XAUUSD paritesini kontrol ediyorlar nasıl olduğunu en az 1000 KEZ anlattım..ama HİÇ okumadığın BELLİ..
    adamın elindeki NAKİT SONSUZ yani eşittir TUVALET kağıdı..gidiyor COMEX üzeridne XAUUSD paritesi yani DÜNYANIN kabul ettiği BORSA fiyatlamasında..SINIRSIZ ve sonsuz SHORT çekebiliyor..unutmayın bu borsada FİZİKİ teslimat YOK ...HERŞEY sanall..yani gittin 2 trilyon DOLARLIK altın aldın diyelim adamlar ellerini YAĞLAYIP sana Bir Na...hh Hareketi çekebiliyor..bak buradaki levent kırcanın hareketi vardır youtube da çok gezer aynı öyle bir HAREKET:..
    yani AMAÇ sen aldıkça TERAZİNİN diğer KISMINA sınırsız DOLAR basıp koyuyorlar..bu yüzden
    hEP söylerim DÜNYADA ALTIN fiyatı TEK bir PARA birimi ile ÖLÇÜLEMEZ...
    BUNU grafiklerle anlattım 1000 kez ..
    yani Halen sen ALTININ fiyatının 1320 DOLAR olduğunu ve bunun GERÇEK fiyat olduğunu düşünüyorsan AKLINI peynir ekmek ile yemişsin demektir.
    bunları bi BAŞTAN sona okusan birşeyler öğrenirsin:
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...31#post2928031
    diğer 4
    forum:
    1 : http://www.hisse.net/topluluk/showth...980#post295980
    2: http://www.hisse.net/topluluk/showth...577#post262577
    3: http://www.hisse.net/topluluk/showth...069#post279069
    4: http://www.hisse.net/topluluk/showth...57#post1847557

diyeceksin ki Ben borsalara yatırım yaparım YAP seni tutan yok..ama bil ki: ERSOYDELTA demişti diyeceksin Çok değil 18 ay -24 ay içinde DÜNYA borsaları çökmüş olacak.2 YIL önce bugünleri TAHMİN ederken ..DOLARIN fiyatlamasını ALTININ fiyatlamasını..PETROLUN fiyatlamasını NOKTA atışı tutturduysam..bunlarda o kadar eminim ki :kendi öğrencilerimin yaptıklarını dahi yazıyorum burada..bakın yazmadım mı ARALIKTA hepsi FULL portfoy borsaya girdiler diye?şimdi BOŞALTTILAR..SHORTa geçtiler DOLARA girdiler..ALTIN a girdiler PETROLu kapattılar 40 dolarlardan..
    petrol 3 yıl içinde 200 dolarları VURACAK..bakın yazın KENAra..

BUNLARIN açıklamaları Yukarıdaki FORUMLARIN içinde..FORUM ayarlarınızı anlattıığım gibi SAYFADA 40 mesaj çeklinde yaparsanız HIZLICA okuyabilirsiniz tüm forumlarımı..HER bir VİDEO yu mutlaka İZLEYİNİZ..

ZATEN bu FORUMLARI eğitim SETİ olarak düşünün..TARAFSIZ ...anlattım GERÇEKLERİ..bunları ANLARSANIZ...ASLA KAYBETMEZsiniz E bir ERSOYDELTA olup SIFIRDAN ZENGİN olabilirsiniz..

############3
    dolar forumuna ne uyazdım :
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...38#post3178638

#XU100 #XAUUSD #CRUDEOIL #USDTRY
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...70#post3169570
    Ersoy bey

Yazımda size sataşmadım ama siz sataşıyorsunuz yazıyıda iyi okuyup anlamazsınız benim 3 satırda söylediklerimi 100 satırda anlatmışsınız maşallah

Tekraren size detayları anlatmaya gerek yok

Para nasıl yoktan yaratilir gayet iyi biliyorum modern monentary machinism ve fractional reserv system bütün mesele bunlarda

Adamlar para imparatorluğu kurmuş bütün dünyada siz de oyunlarını çözmüşsünüz helal olsun 30 milyonluk altını evin kolonlarında sağlıyorsunuz deepweb falan da kontrolünüzde sizin için sıkıntı yok

Biz garibanlarda iste sizlerden bisey öğrenebilirmiyiz diye buralarda takılıyoruz

Mesela bugün 30 milyonluk altının evin kolonlarında saklanabileceğini öğrendim

Allah sizden razı olsun

5.  Alıntı Originally Posted by moriarty Yazıyı Oku
    Ersoy bey

Yazımda size sataşmadım ama siz sataşıyorsunuz yazıyıda iyi okuyup anlamazsınız benim 3 satırda söylediklerimi 100 satırda anlatmışsınız maşallah

Tekraren size detayları anlatmaya gerek yok

Para nasıl yoktan yaratilir gayet iyi biliyorum modern monentary machinism ve fractional reserv system bütün mesele bunlarda

Adamlar para imparatorluğu kurmuş bütün dünyada siz de oyunlarını çözmüşsünüz helal olsun 30 milyonluk altını evin kolonlarında sağlıyorsunuz deepweb falan da kontrolünüzde sizin için sıkıntı yok

Biz garibanlarda iste sizlerden bisey öğrenebilirmiyiz diye buralarda takılıyoruz

Mesela bugün 30 milyonluk altının evin kolonlarında saklanabileceğini öğrendim

Allah sizden razı olsun

Yanlış anlamayın posta kutusu doluyor taşıyor..klavye için bir kaç öğrencim yardımcı oluyor sağolsun..soru bazen yAZI dili olduğundan yanlış anlaşılabiliyor.

yukarıda paylaştığım günün mesajı:
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...27#post3185427

BU mesaja ek olaraK:
    gelen mesajlarda bir yanlış anlaşılma var..ben devlet el koyar bilmem ne yapar diye IBAN sisteminde ALTIN döviz tutmayın demiyorum..bakın yanlış anlaşılıyor ...2 YILDIR anlatıyorum..DÜNYAYI yöneten satanist gruplar..IBAN sistemi ile ELİNİZİ görüyorlar..
    yani sizin yatırımlarınıza GÖRE sizi YOLMAK için ellerinden gelenleri YAPIYORLAR..
    bu ülke 1990-2001 arası krizleri bizlerin ailebüyükleri ALTINları yastık altında Sakladıkları için BATIRILMADAN atlattık..ve GLOBAL yönetenler HAYRET ettiler.. işte bu yüzden bende dahil..hayatımda ilk kez ailemin verdiği evi satıp sermaye yaparken 1980lerde ..
    ailem resmen beni Evlatlıktan red ediyordu FAİZ ile bankaya yatırdım diye..o zamanlar anlamamıştım gerçekleri..2008lere KADAR da anlayamadım..
    BAKIN itiraf ediyorum ben bunları bilerek DOĞMADIM..iyi ticaret Yaparak bir konut ile milyonlar kazandım..
    Hep çinden 1 dolarlık ürünleri getirdim..100doalrlara sattım..
    bakın herkese de söylüyorum..
    sensör çinde 1 dolar aynı sensör bizde 100dolar..
    veya en kötü lastik getirin..oto lastik çin malı kore malı..5 dolar en kralı..
    bizde şuan 1000lira..

CEP telefonu veya LCD televizyon 30 dolar ya en kralı...

otomobil..en maliyetlisi 3000dolar..

işte bizi böyle soyuyorlar..
    sonra kendi halkıma mal satmayı bıraktım..çok CEhalet vardı..çünkü kanka OLDUNMU herşeyi SATABİLİYORSUN bizim insanımıza..

tövbe ettim bıraktım..artık gerçekleri anlatıyorum bizim insanımıza..
    bizi nasıl HEDEF alıyorlar bunları anlatıyorum..

benim evimde Hediye 8 K tv var mesela ..emanet..istediklerinde geri verecem...
    2000lerde akıllı telefon vardı mesela..çin malı..televizyonlu vs..
    deneyip nasıl satabileceğimi düşüneyim diye adamlar getiriyordu..
    bugün adamların ellerindeki TEKNOLOJİ 20 YIL ileride..

GLOBAL yönetenden izin ALMADAN JAPON teknoloji DEVLERİ bile piyasaya ürün süremezler..

bunu YAZIN bi KENARA..

ünlü oyun konsolu VARYA japon..
    piyasada 1.nesili varken bende 2.nesili vardı..hepsini sözleşmeli veiyorlar..sonra geri alıyorlar..

adamların elinde 47K TV ler var..CAM gibi..bende henüz 8K ..sizde henüz 4K...almayın BAKIN 1 YIL alışveriş yapmayın..piyasaya 12K tv leri nasıl sürüyorlar..

veya OTOMOBİL almayn bakın nasıl fiyatlar düşüyor...
    ama insanın içinde bir maymun vardır..sahip olma arzusudur bu arzu..
    Betonları sattılar millete ..2008-2014 arası bende 10-15 ayakın konut alıyordum az kalsın...konut almanın RİSKİ ALTIN alıp saklamaktan 100 misli DAHA fazla olduğundan vaz geçtim..2009da altının gramı kaçtı şuan KAÇ oldu BAKNI ALTIN konutu GeÇTİ..

iyiki ALMAMIŞIM..ASIL altın rallisi 2024 sonrası BAŞLAYACAK..

NOT:günün mesajını iyi okuyun VE sosyal MEDYA hesabınızda PAYLAŞIN tüm resimleri Download ettikten sonra.
    KONUT sayfasında ne PAYLAŞTIM:
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post3185400
    son 3 gündür USDTRY acayip sinyaller üretti..
    o yüzden mesajımı toplamak için bugün yazdım üstteki GÜNÜN mesajı bu..
    ancak çok ilginç ADAMLAR aynı gün DOLARI kötülemiş..
    ÇOK ilginç DEĞİL mi?

unutmayın benim altın tahminlerimi şuan tv de tartışıyorlar...
    ben ne dedim? tarih verdim yine..yine tutmasın..ben bırakırım bu İŞLERİ..

IŞIK amca ALTIN 1390da altını resmen satın diyor dikkat edin bakın..
    bu bişi diyorsa TAM tersi çıkıyor..

ben ise 1750 dolar ilk HEdef diyorum.
    BIST için ise hergün SHORTa devam aç kapa yapıyorum biraz ALICI bulsalar verecekler ALICI yok..
    kime satacaklarmmış?
    yukarı kaldırdıkça ise TEPELERİNE bizim VATANDAŞ az az MAL basıyor...her kademeden..temmuza kadar KALDIRICILAR dayanmaya çalışacaklar mutlaka uğraşacaklar...

YUKARIDAKİ GÜNÜN mesajını okumadan devam etmeyin:

####

################################################## ##

SOSYAL MEDYA HESAPLARINIZDA RESİMLERİ DOWNLOAD ETTİKTEN SONRA PAYLAŞINIZ Kİ BİLİNÇLİ TOPLUM
    oluşsun:

#

#

#
    unutmayın DOLAR bazlı kazandı adamlar SHORTÇULAR batana veya aldıklarının fazlasını satana kadar
    yükseltmelerini bekliyorum..hatta seçim sonrası UÇ çıkartıcı grafik yapabilirler..yani uç bitimi
    ise temmuza kadar sürebilir..yani MEDYA ile desteklerlerse İYİ pazarlarlarsa,temmuzu bile bulmaz
    ŞELALE düşüşü veya agustosu geçer..amaç biliçli toplum yaratmak.
    Son düzenleme : ERSOYDELTA; 20-02-2019 saat: 23:02.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •