Yanlýþ anlamayýn posta kutusu doluyor taþýyor..klavye için bir kaç öðrencim yardýmcý oluyor saðolsun..soru bazen yAZI dili olduðundan yanlýþ anlaþýlabiliyor.
yukarýda paylaþtýðým günün mesajý:
http://www.hisse.net/topluluk/showth...27#post3185427
BU mesaja ek olaraK:
gelen mesajlarda bir yanlýþ anlaþýlma var..ben devlet el koyar bilmem ne yapar diye IBAN sisteminde ALTIN döviz tutmayýn demiyorum..bakýn yanlýþ anlaþýlýyor ...2 YILDIR anlatýyorum..DÜNYAYI yöneten satanist gruplar..IBAN sistemi ile ELÝNÝZÝ görüyorlar..
yani sizin yatýrýmlarýnýza GÖRE sizi YOLMAK için ellerinden gelenleri YAPIYORLAR..
bu ülke 1990-2001 arasý krizleri bizlerin ailebüyükleri ALTINlarý yastýk altýnda Sakladýklarý için BATIRILMADAN atlattýk..ve GLOBAL yönetenler HAYRET ettiler.. iþte bu yüzden bende dahil..hayatýmda ilk kez ailemin verdiði evi satýp sermaye yaparken 1980lerde ..
ailem resmen beni Evlatlýktan red ediyordu FAÝZ ile bankaya yatýrdým diye..o zamanlar anlamamýþtým gerçekleri..2008lere KADAR da anlayamadým..
BAKIN itiraf ediyorum ben bunlarý bilerek DOÐMADIM..iyi ticaret Yaparak bir konut ile milyonlar kazandým..
Hep çinden 1 dolarlýk ürünleri getirdim..100doalrlara sattým..
bakýn herkese de söylüyorum..
sensör çinde 1 dolar ayný sensör bizde 100dolar..
veya en kötü lastik getirin..oto lastik çin malý kore malý..5 dolar en kralý..
bizde þuan 1000lira..
CEP telefonu veya LCD televizyon 30 dolar ya en kralý...
otomobil..en maliyetlisi 3000dolar..
iþte bizi böyle soyuyorlar..
sonra kendi halkýma mal satmayý býraktým..çok CEhalet vardý..çünkü kanka OLDUNMU herþeyi SATABÝLÝYORSUN bizim insanýmýza..
tövbe ettim býraktým..artýk gerçekleri anlatýyorum bizim insanýmýza..
bizi nasýl HEDEF alýyorlar bunlarý anlatýyorum..
benim evimde Hediye 8 K tv var mesela ..emanet..istediklerinde geri verecem...
2000lerde akýllý telefon vardý mesela..çin malý..televizyonlu vs..
deneyip nasýl satabileceðimi düþüneyim diye adamlar getiriyordu..
bugün adamlarýn ellerindeki TEKNOLOJÝ 20 YIL ileride..
GLOBAL yönetenden izin ALMADAN JAPON teknoloji DEVLERÝ bile piyasaya ürün süremezler..
bunu YAZIN bi KENARA..
ünlü oyun konsolu VARYA japon..
piyasada 1.nesili varken bende 2.nesili vardý..hepsini sözleþmeli veiyorlar..sonra geri alýyorlar..
adamlarýn elinde 47K TV ler var..CAM gibi..bende henüz 8K ..sizde henüz 4K...almayýn BAKIN 1 YIL alýþveriþ yapmayýn..piyasaya 12K tv leri nasýl sürüyorlar..
veya OTOMOBÝL almayn bakýn nasýl fiyatlar düþüyor...
ama insanýn içinde bir maymun vardýr..sahip olma arzusudur bu arzu..
Betonlarý sattýlar millete ..2008-2014 arasý bende 10-15 ayakýn konut alýyordum az kalsýn...konut almanýn RÝSKÝ ALTIN alýp saklamaktan 100 misli DAHA fazla olduðundan vaz geçtim..2009da altýnýn gramý kaçtý þuan KAÇ oldu BAKNI ALTIN konutu GeÇTÝ..
iyiki ALMAMIÞIM..ASIL altýn rallisi 2024 sonrasý BAÞLAYACAK..
NOT:günün mesajýný iyi okuyun VE sosyal MEDYA hesabýnýzda PAYLAÞIN tüm resimleri Download ettikten sonra.
KONUT sayfasýnda ne PAYLAÞTIM:
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post3185400
son 3 gündür USDTRY acayip sinyaller üretti..
o yüzden mesajýmý toplamak için bugün yazdým üstteki GÜNÜN mesajý bu..
ancak çok ilginç ADAMLAR ayný gün DOLARI kötülemiþ..
ÇOK ilginç DEÐÝL mi?
unutmayýn benim altýn tahminlerimi þuan tv de tartýþýyorlar...
ben ne dedim? tarih verdim yine..yine tutmasýn..ben býrakýrým bu ÝÞLERÝ..
IÞIK amca ALTIN 1390da altýný resmen satýn diyor dikkat edin bakýn..
bu biþi diyorsa TAM tersi çýkýyor..
ben ise 1750 dolar ilk HEdef diyorum.
BIST için ise hergün SHORTa devam aç kapa yapýyorum biraz ALICI bulsalar verecekler ALICI yok..
kime satacaklarmmýþ?
yukarý kaldýrdýkça ise TEPELERÝNE bizim VATANDAÞ az az MAL basýyor...her kademeden..temmuza kadar KALDIRICILAR dayanmaya çalýþacaklar mutlaka uðraþacaklar...
YUKARIDAKÝ GÜNÜN mesajýný okumadan devam etmeyin:
####
################################################## ##
SOSYAL MEDYA HESAPLARINIZDA RESÝMLERÝ DOWNLOAD ETTÝKTEN SONRA PAYLAÞINIZ KÝ BÝLÝNÇLÝ TOPLUM
oluþsun:
#
#
#
unutmayýn DOLAR bazlý kazandý adamlar SHORTÇULAR batana veya aldýklarýnýn fazlasýný satana kadar
yükseltmelerini bekliyorum..hatta seçim sonrasý UÇ çýkartýcý grafik yapabilirler..yani uç bitimi
ise temmuza kadar sürebilir..yani MEDYA ile desteklerlerse ÝYÝ pazarlarlarsa,temmuzu bile bulmaz
ÞELALE düþüþü veya agustosu geçer..amaç biliçli toplum yaratmak.

Alýntý yaparak yanýtla
)

Yer Ýmleri