MAL aa sattk SHORT Yaptk USDTRY long yaptk tatile ktk piyasaya attm grafiklerden bir bakn dolar baznda hisseler
EKM 2018den bu zamana %100 e yakn getirmi mi?
herkes shortta iken alrlar demedim mi? kasm 2018 den bugne yazdklarm attm grafikleri ve videolar TEKRAR bir gz gezdirin..anlayp inceleyin..
ite bundan Birilerine hisse satmak isterken televizyondaki aylk minimum 50bin dolar maal ekonomist geinenler..
ben kafalarna vurmay setim mal ar geldi bir ok hissede ki kaldrp kaldrp mal satmak iin ABALADILAR..
yurtd hesaplar ile usdtry longladm demedim mi?
dolarn teknik dip yapma ihtimalini sfrladlar demedim mi?
http://hisse.net/haber/?p=3403
bugn dolarn gEREK deeri hep sylediim gibi tekrar ediyorum 20 liray buldu...
FAZ karar sonras gEREKLER umarm grdnz..
%25 te faiz sabit..
gelecek 2 ylda %45 leri grecek
HALEN konut krizi yok diye konut projeleri REKLAMLARI yapyorlar.
glyorum NL emlak ilan sitesine girin bir bakn 1000 lerce AVM bo komple satlk veya kiralk..
siz halen konutunuzun emlaknn verdii fiyat ile satacanz dnyor musunz?
AYNI fiyat aldnz emlakya bu ekilde gidin bakalm " abi borcum var acil satmam gerekli haciz gelecek=?"
bakalm size YNE YALAN ile girecek mi yoksa GEREKLER grecek misniz?
ben faizler ilk aamada %25-30 derken 2 YIL nceydi...
EN UFAK anlattklarmda SMULASYON sistemimde YAN pc algoritmamda HATA var m?
hisse baznda ,yanldm ilk aamada olsa dahi, devamnda siz SATINCA hepsi umad m?
ITTFH daha ka lirayd ben yazdmda AVGYO ka lirayd BERA yani KOMHL ka lirayd?COMDO yani dOKTA ka lirayd.
ama hep uyarmadm m GENEL ykseli YALAN demedim mi?
ALABLDNZ KADAR BENZN ALIN...
SEM sonras DVZ ile birlikte "BENZN litresi ayn italya gibi 10 liray geebilir"
zaten zamanla geer rahat olun..
kriz yok diyenler..e gelsin bu yazm..SORULAR iin bekletecem..ama cevap yazacam..
kiralk kasa neden ? evinizde saklayn..
boa bankalar zengin etmeyin..
neyse dediim gibi KASIM 2018den bugne PAYLAM grafik video hepsini bi inceleyin..ben belli bir sre yokum kazandklarm yemem gerekli.Brezilya ve venezuela da yatrm yapmaya gidiyorum..
kriz olan YERE PARA akar unutmayn..DAHA tr krize girmedi..
NE zaman ki DOLAR gerek deerine Yaklar o zaman gelirim TR YE..
kald ki TR nin butn zengin i adamlar 2017 balarnda lkeden para karrken ben bunlar YAZMADIM MI?
bedava krediler yurtdna akyor demedim mi?
imdide %1,20 ile kredi veriyor belli bankalar TAHMN edin hangileri?
2019 bilanolar BATIK kacak imdiden belli.faiz zarar yazacaklar..
ite bundan dolay bu belli bankalarda SHORT yani aa sattm kendi hesabmda dahil tm evrem aynsn yapt
geen hafta sinyal veya UBAT ortasnda Yazdm SNYAL retti yazmdan sonra kaarar verdik.
bir sre YAVA kaybedeceksiniz..devamnda ELALE dnn Hayali bile beni imdiden heyecanlandrd..
televizyonlardaki elemanlarn mimiklerini okuyun YALAN nasl belli oluyor anlarsnz..
her anlattklar YALAN ..
"DOLAR 20 lere yaklamadan gelmem"
veya
"medya krizdeyiz battk bitttik demeden gelmem"
Yer mleri