Artan
Azalan
lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Dk / Yksek
17,40 9.99% 2,69 Mr 15,86 / 17,40
13,23 9.98% 1,41 Mr 12,31 / 13,23
69,45 9.98% 42,71 Mn 63,55 / 69,45
26,04 9.97% 285,35 Mn 23,60 / 26,04
48,58 9.96% 639,47 Mn 43,00 / 48,58
53,10 -10% 391,53 Mn 53,10 / 61,00
38,70 -10% 50,67 Mn 38,70 / 39,70
10,13 -9.96% 1,03 Mr 10,13 / 11,60
7,34 -9.94% 276,19 Mn 7,34 / 7,87
35,24 -9.92% 122,48 Mn 35,22 / 39,30
296,00 -1.25% 6,48 Mr 295,00 / 299,75
29,20 3.55% 5,88 Mr 28,02 / 29,86
68,75 -0.72% 5,34 Mr 68,25 / 70,25
255,25 -0.29% 5,02 Mr 255,25 / 261,25
13,15 -0.23% 4,75 Mr 13,06 / 13,34
17,50 1.51% 704,46 Mn 17,12 / 17,68
330,50 -1.78% 4,33 Mr 330,00 / 338,50
206,50 -0.63% 3,68 Mr 205,80 / 211,80
691,00 -1.78% 2,92 Mr 686,50 / 708,00
89,20 -0.28% 284,52 Mn 88,40 / 89,85
109,60 -1.08% 103,09 Mn 108,80 / 111,00
330,50 -1.78% 4,33 Mr 330,00 / 338,50
27,96 0.65% 154,81 Mn 27,70 / 28,26
10,56 -1.77% 267,57 Mn 10,52 / 11,10
78,15 -0.57% 263,41 Mn 77,65 / 79,80

Masrafsz Bankaclk + 1.000 TL Nakit! Enparadan ifte Avantaj

Masrafsz Bankaclk + 1.000 TL Nakit! Enparadan ifte Avantaj

Anket Sonularn Gr: USDTRY ve XU100 Year:2022 tahminleriniz

Oylayan
137. Bu anket iin oy kullanamazsnz
  • USDTRY 17 try yi KIRAR BORSA 90binde kalr?

20 14.60%
  • USDTRY 17try KIRAMAZ BORSA 80binlerde 3.dip yapar?

14 10.22%
  • USDTRY 25try olur BORSA da DOLAR grafikleri diplere iner?

26 18.98%
  • DOLAR 20try yi KIRAMAZ BORSAdviz BAZLI dip olur?

11 8.03%
  • EN AKILLI YATIRIM gelecek 5-10 YIL iin ALTINDIR?

57 41.61%
  • NE altn benim gnlm ZENgin

21 15.33%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 36/77 lklk ... 26343536373846 ... SonSon
Arama sonucu : 609 madde; 281 - 288 aras.

Konu: USDTRY 2025 YILI hedefi ve Xu100 year:2025 hedefi? krize nakit ve ALTIN m art?

sorular

Ersoy hocam size 3 sorum var, cevaplarsanz sevinirim. Sadece sataanlara cevap veriyorsunuz sizi severek takip eden bizlerin sorularmzda es gemeyin ltfen
    1. Fiziki altn aldk diyelim, altn fiyatlar bu kadar frladnda bunlar nasl satcaz? Kuyumcularn almama ihtimali ok yksek.
    2. Altn ykseldiinde faiz oranlar yzde 45lere ktnda altnlarmz satp faize mi koymalmyz? Yoksa altn da devam m etmeliyiz?
    3. Bankalar batt zaman kiraladmz kasalarada m ulaamayz? Banka Dkkan kapatp kasalarmzdakini alp gitmez heralde?

ister zel banka ister devlet bankas olsun farketmez 100 000 TL' ye kadar olan tutar devletin gvencesi altndadr. diyelim ki bankada 500 000 tl paran var. banka batt iflas etti . 100 000 tl sini alrsn ama 400 000 tl sini alamazsn.
    diyelim ki 500 000 tl paray 5 farkl bankaya yatrdn 100 000 tl den o zaman hepsini devletten alrsn . neden mi bankalar farkl.
    diyelim ki paray ayn bankann 5 farkl ubesine yatrdn. o zaman alamazsn. neden mi ubeler ayn olsa da banka ayn .

ister fiziki altn olsun ister gram altn hesabn olsun farketmez altn fiyatlarnda volatilite yani ok youn olacandan al sat arasndaki fark ok olacaktr. rnek mi austos 2018 tarihinde olduu gibi. bunun iin en iyisi altn fonlar . altn fonlarnn tek dezavantaj kar ettiin zaman senden vergi almas .

faize koyma meselesine gelince altnlar hangi fiyattan satp satmama olay sana kalm . diyelim ki 220 tl den aldn . 350 tl den sattn . faizler yzde 45 lere geldi dediin gibi yatrdn faize . her ne kadar karna satm olsan da belki de yanl zamanda sattn . bir bakmsn gram altn fiyat 500 tl ye km . bu sefer de tl baznda daha zarar edeceksin . GEORGE SOROS ' un dedii gibi nemli olan doru karar vermek deil nemli olan mmkn olan en doru karar verebilmek . sen 350 tl den satarsn sevinir durursun arkadan ise 500 tl den satar ayn ey mi ?

2. Ayn ey deil, haklsnz. Bilgileriniz iinde ok teekkr ederim. Tek aklma taklan banka batt diyelim, bankadan kiraladmz kasalara eriimimizde bir sknt olur mu? Yani komple fizikiye geip bankadan kasa kiralayp koymak mantkl m?

3.  Alnt Originally Posted by Kk esnaf Yazy Oku
    Ayn ey deil, haklsnz. Bilgileriniz iinde ok teekkr ederim. Tek aklma taklan banka batt diyelim, bankadan kiraladmz kasalara eriimimizde bir sknt olur mu? Yani komple fizikiye geip bankadan kasa kiralayp koymak mantkl m?
    MAL aa sattk SHORT Yaptk USDTRY long yaptk tatile ktk piyasaya attm grafiklerden bir bakn dolar baznda hisseler
    EKM 2018den bu zamana %100 e yakn getirmi mi?

herkes shortta iken alrlar demedim mi? kasm 2018 den bugne yazdklarm attm grafikleri ve videolar TEKRAR bir gz gezdirin..anlayp inceleyin..

ite bundan Birilerine hisse satmak isterken televizyondaki aylk minimum 50bin dolar maal ekonomist geinenler..
    ben kafalarna vurmay setim mal ar geldi bir ok hissede ki kaldrp kaldrp mal satmak iin ABALADILAR..

yurtd hesaplar ile usdtry longladm demedim mi?
    dolarn teknik dip yapma ihtimalini sfrladlar demedim mi?

http://hisse.net/haber/?p=3403

bugn dolarn gEREK deeri hep sylediim gibi tekrar ediyorum 20 liray buldu...
    FAZ karar sonras gEREKLER umarm grdnz..

%25 te faiz sabit..
    gelecek 2 ylda %45 leri grecek

HALEN konut krizi yok diye konut projeleri REKLAMLARI yapyorlar.
    glyorum NL emlak ilan sitesine girin bir bakn 1000 lerce AVM bo komple satlk veya kiralk..

siz halen konutunuzun emlaknn verdii fiyat ile satacanz dnyor musunz?
    AYNI fiyat aldnz emlakya bu ekilde gidin bakalm " abi borcum var acil satmam gerekli haciz gelecek=?"
    bakalm size YNE YALAN ile girecek mi yoksa GEREKLER grecek misniz?

ben faizler ilk aamada %25-30 derken 2 YIL nceydi...

EN UFAK anlattklarmda SMULASYON sistemimde YAN pc algoritmamda HATA var m?

hisse baznda ,yanldm ilk aamada olsa dahi, devamnda siz SATINCA hepsi umad m?

ITTFH daha ka lirayd ben yazdmda AVGYO ka lirayd BERA yani KOMHL ka lirayd?COMDO yani dOKTA ka lirayd.

ama hep uyarmadm m GENEL ykseli YALAN demedim mi?

ALABLDNZ KADAR BENZN ALIN...
    SEM sonras DVZ ile birlikte "BENZN litresi ayn italya gibi 10 liray geebilir"

zaten zamanla geer rahat olun..

kriz yok diyenler..e gelsin bu yazm..SORULAR iin bekletecem..ama cevap yazacam..
    kiralk kasa neden ? evinizde saklayn..

boa bankalar zengin etmeyin..

neyse dediim gibi KASIM 2018den bugne PAYLAM grafik video hepsini bi inceleyin..ben belli bir sre yokum kazandklarm yemem gerekli.Brezilya ve venezuela da yatrm yapmaya gidiyorum..
    kriz olan YERE PARA akar unutmayn..DAHA tr krize girmedi..
    NE zaman ki DOLAR gerek deerine Yaklar o zaman gelirim TR YE..

kald ki TR nin butn zengin i adamlar 2017 balarnda lkeden para karrken ben bunlar YAZMADIM MI?
    bedava krediler yurtdna akyor demedim mi?

imdide %1,20 ile kredi veriyor belli bankalar TAHMN edin hangileri?
    2019 bilanolar BATIK kacak imdiden belli.faiz zarar yazacaklar..
    ite bundan dolay bu belli bankalarda SHORT yani aa sattm kendi hesabmda dahil tm evrem aynsn yapt
    geen hafta sinyal veya UBAT ortasnda Yazdm SNYAL retti yazmdan sonra kaarar verdik.

bir sre YAVA kaybedeceksiniz..devamnda ELALE dnn Hayali bile beni imdiden heyecanlandrd..

televizyonlardaki elemanlarn mimiklerini okuyun YALAN nasl belli oluyor anlarsnz..
    her anlattklar YALAN ..
    "DOLAR 20 lere yaklamadan gelmem"
    veya
    "medya krizdeyiz battk bitttik demeden gelmem"

4.  Alnt Originally Posted by ERSOYDELTA Yazy Oku
    MAL aa sattk SHORT Yaptk USDTRY long yaptk tatile ktk piyasaya attm grafiklerden bir bakn dolar baznda hisseler
    EKM 2018den bu zamana %100 e yakn getirmi mi?

herkes shortta iken alrlar demedim mi? kasm 2018 den bugne yazdklarm attm grafikleri ve videolar TEKRAR bir gz gezdirin..anlayp inceleyin..

ite bundan Birilerine hisse satmak isterken televizyondaki aylk minimum 50bin dolar maal ekonomist geinenler..
    ben kafalarna vurmay setim mal ar geldi bir ok hissede ki kaldrp kaldrp mal satmak iin ABALADILAR..

yurtd hesaplar ile usdtry longladm demedim mi?
    dolarn teknik dip yapma ihtimalini sfrladlar demedim mi?

http://hisse.net/haber/?p=3403

bugn dolarn gEREK deeri hep sylediim gibi tekrar ediyorum 20 liray buldu...
    FAZ karar sonras gEREKLER umarm grdnz..

%25 te faiz sabit..
    gelecek 2 ylda %45 leri grecek

HALEN konut krizi yok diye konut projeleri REKLAMLARI yapyorlar.
    glyorum NL emlak ilan sitesine girin bir bakn 1000 lerce AVM bo komple satlk veya kiralk..

siz halen konutunuzun emlaknn verdii fiyat ile satacanz dnyor musunz?
    AYNI fiyat aldnz emlakya bu ekilde gidin bakalm " abi borcum var acil satmam gerekli haciz gelecek=?"
    bakalm size YNE YALAN ile girecek mi yoksa GEREKLER grecek misniz?

ben faizler ilk aamada %25-30 derken 2 YIL nceydi...

EN UFAK anlattklarmda SMULASYON sistemimde YAN pc algoritmamda HATA var m?

hisse baznda ,yanldm ilk aamada olsa dahi, devamnda siz SATINCA hepsi umad m?

ITTFH daha ka lirayd ben yazdmda AVGYO ka lirayd BERA yani KOMHL ka lirayd?COMDO yani dOKTA ka lirayd.

ama hep uyarmadm m GENEL ykseli YALAN demedim mi?

ALABLDNZ KADAR BENZN ALIN...
    SEM sonras DVZ ile birlikte "BENZN litresi ayn italya gibi 10 liray geebilir"

zaten zamanla geer rahat olun..

kriz yok diyenler..e gelsin bu yazm..SORULAR iin bekletecem..ama cevap yazacam..
    kiralk kasa neden ? evinizde saklayn..

boa bankalar zengin etmeyin..

neyse dediim gibi KASIM 2018den bugne PAYLAM grafik video hepsini bi inceleyin..ben belli bir sre yokum kazandklarm yemem gerekli.Brezilya ve venezuela da yatrm yapmaya gidiyorum..
    kriz olan YERE PARA akar unutmayn..DAHA tr krize girmedi..
    NE zaman ki DOLAR gerek deerine Yaklar o zaman gelirim TR YE..

kald ki TR nin butn zengin i adamlar 2017 balarnda lkeden para karrken ben bunlar YAZMADIM MI?
    bedava krediler yurtdna akyor demedim mi?

imdide %1,20 ile kredi veriyor belli bankalar TAHMN edin hangileri?
    2019 bilanolar BATIK kacak imdiden belli.faiz zarar yazacaklar..
    ite bundan dolay bu belli bankalarda SHORT yani aa sattm kendi hesabmda dahil tm evrem aynsn yapt
    geen hafta sinyal veya UBAT ortasnda Yazdm SNYAL retti yazmdan sonra kaarar verdik.

bir sre YAVA kaybedeceksiniz..devamnda ELALE dnn Hayali bile beni imdiden heyecanlandrd..

televizyonlardaki elemanlarn mimiklerini okuyun YALAN nasl belli oluyor anlarsnz..
    her anlattklar YALAN ..
    "DOLAR 20 lere yaklamadan gelmem"
    veya
    "medya krizdeyiz battk bitttik demeden gelmem"
    Kazandklarn yerkende yazmaya devam et Ersoy bey .

5. BU mesaj iindeki linkleri okumadan forumu okumaya devam etmeyin:
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...68#post2913168

#########################################3

BU forumu zahmet edip batan sonra okuyun en ok 1 saatte bireyler kaparsnz

##########################################

bugn gelen veriler .okok ok kt...yani ksacas USDTRY buna tepki vermiyorsa SIRAMA yaparak bunun tek
    aklmas var SONSUZ dolar basm USDTRY paritesini LONG dan koruyor..isterseler bir GECEDE usdtry 50 lira dahi olur..isterseler 5 lira..ama dolarn REEL deeri uan 20 lira ve zeri iken birileri IBAN sisteminden BAIMSIZ gizli kasalarsa DOLAR saklamaya devam edecek..dolar burada kalamaz..
    2019 bitmeden en kt 11 lira grlmeli..diyelim ki baskladlar..9 liradan dnd..en kt nereye DER??
    7,50 lere der..ancak HER GEEN gn TRY iin faiz %12 zerinde kaldka..DOLAR ykselmeye mahkumdur..
    uan FAZ %24 bugn dolar 20 lira diyelim 2020 ocakta 24 LLRA olmas gerekli..
    yani FAZ= kur ARTIIDIR..
    bunu yazn...

ve %25 faiz demek Hissede F/K = 3 ile yatrm yapmaktr..
    yani 3 YIL sonunda 100 liranz yaklak 200 lira olur..
    F/K = 3 ile yatm ile de 3 ylda yatrdnz kadar kazanmanz gereklidir..derseniz AYNI hesaptr..
    bu yzden BORSA DMEYE SERT balayacak..ben SHORTLARI hazr ettim her gn minik minik SHORTLARI arttrp devam ediyorum..
    piyasada HSSE bazl ykseliler SADECE birilerinin TAHTA sahibine MAL boaltmas ile ilgili bunu 2 YILDIR anlatyorum..
    yani BR ISCTR veya ISGSY ralli yapyorsa birileri MALI tahta sahibine BOALTTII iindir..yoksa ALICI olsa byle hareketler olmaz..
    PRKME halen takibimde DOKTA yani COMDO halen takibimde..OTOMOTV sektr dvize bal unutmayn..DOKTA iin gelecek 5 yl iin DOLAR bazl fiyat tahminim yaklak 10 dolar...
    yani dolar 10 lira olursa 100 lira olur..unutmayn bben bunu sylediimde hisse 3 lirayd..
    Ayn ekilde RLM GYO sektrnde PATLAMALAR yani hisselerin Batmas sz konusu olabilir..
    KISACASI bir GYO nun PD/DD oran =0,25 ise bu normaldir..nk ben bir konutun halen 1 milyon TRY olarak deerlendirilip Zsermayye yazlmasn iirilmi olarak gryorum bunun ederi olsun olsun 400bin olsun..anlk satmak iin 250 bin olsun...
    Ekonomi daralacak..faizler %50 lere vuracak bu KEZ GYO irketleri TEK TEK patlar..
    yani BR GYO hissesi tayorsanz rnek OZKGY yu defalarca verdim
    BORCU ka milyyon DOLAR?
    %90 a yakn borcu artm..bor kaynak oran %50civarnda..yani DOLAR 9 lira olunca hissenin BORCU 100milyon dolara yakn dersek..
    ap NET bakn Bilanoya..
    hissenin Batmas gndeme gelecektir..unutmayn 3-4 YIL pazarlanan hisseler AKILIR...3-4 YIL kakalanan hisseler UAR..

peki HLGYO ya bakalm?
    hisse teknikte tekrar mutlaka 0,66*68 TL grmeli ..peki ben alrmym? 0,66 -67ya gelirse ve aasndan alm yapmaya ACELE etmeden balarm..
    nk STOKlar eritmi..nakite gemi.
    ayn ekilde
    ok umut baladnz hisseler in bilanolarn iyi inceleyyin..
    PEK halkb alrmym ..??ASLA almam en kt banka bilanosunu aklad..
    ve FK olarak faize GRE PAHALI..
    yani teknikte tekrar bi 5-6 liralara gidecektir..ite ben 5 E yaklarsa alrm..aCELE etmem..nk AIK pozisyonlarm ve
    BELL endeks hisselrinde AIK satlarm ok fazla..
    ARCLK
    KCHOL bunlar da ok miktarda short atm..
    HALKB ta shortlarm var
    ayn ekilde AKBNK
    GRAFKLER E dolar BAZLI bakn nce?
    DOLAR baznda tm bunlar neredeyse 6 ayda %100 getirmiler.
    birileri SZ fena pecek..
    http://hisse.net/haber/?p=3410
    http://hisse.net/haber/?p=3418
    http://hisse.net/haber/?p=3420
    Daha Resesyonun SATII gelmedi..ben tahmin etmedim mi? piyasay iyi iirdiler satamadklar iin dremiyorlar demedim mi?
    st kademelere SATI giriyorum her gn endeks hisselerinde UFAK ufak SHORTLAR bunlar..
    Haziran mays gibi %15-25 d bekliyorum
    VIOP zerinden DOLAR long ladm..
    ancak VIOPta vatnda pmek iin bekliyor..en iyisi FOREX zerinden DOLAR longlamak..ingiltere hesaplarmdan longlamtm zaten
    uan venezueladaym..gerekten buradaki HALK bizdeki kadar cahil kral gibisiniz burada..
    konutlar bedava..
    YATlar katlar arsalar bedava..
    manyak mym ben istanbulda konut alacam?
    amerikda mstakil evler dolu 40bin *50 bin dolarlara..
    venezuela ise bedava 10bin dolara kral gibi konut alyorsunuz..
    ayn bizim 2001 yazndaki halimiz gibi..

unutmayn CAHL halk olursa iyi dom..altrsnz..

bunu bize 20 yl yaptlar DOLARI ucuz tutup bize aktlar..otoyollar yaptrdlar..santraller kprler yaptrdlar..
    borlandrdlar..uan
    hazinemiz para bulamyor bakn her yerden CEZA kesin diye talimatlar var ki kenarda kede trafik cezalar geliyor..
    maa artlar en az %50 olmalyd...
    ama ne oldu asgari crete %26 geldi..kimi irket Trkiyede 2018 de personeline %60 a yakn zam yapt..
    rnek leri mevcut arkadalar var ..
    bu elemanlar dahi TR den nakit kartmak istiyorlar..veenezuala gelip 50 bin dolar ile 5 tane konut alyorlar..

yat alyorlar burada 2.el 10 bin dolar..

TR de ise halen bir otomobil 50bin dolar.normal standartta..

vergi primi devlet dyor tr de ama FAZ %12 stnde kald mddete ticaret olmaz ki?

bunu anlayan yok..Battk lkece halen farkna varamadk..
    2020 DI bor demesi KA milyar dolar?

bir bakn ona gre sizde benim gibi AAbildiiniz KADAR short ap aa mal basacaksnz..

6. nceki mesajmda RESESYON dn akam ki SON DAKKA haberinde Trkiyenin Avrupa birlii yelii parlementoca askya alnd haberi..
    Bu hafta en iyi ihtimalle BORSA %10 der..
    ktsn dnemiyorum...
    ELALE balasa iyi ce aIKLARIMIZI kar ile kapatsak..
    TOMBUL parmak hareketleri BO tahtalar yukar aldklarna kanmayn..
    adam bakyor tahtada %5 sttlere KADAR satc yok tek emir ile KALDIRIYOR..aldklarn zaten ortalamasnn ayn seviyesinden verse ZARARLARI olmuyor ..ite bu yzden ANLATIYORUM kapan fiyatlarnn kendisinden ve 1 kademe stnden itibaren %10 ykseli potansiyellerine kadar LSTE emir gnderiyorum her gn 50-60 farkl hisseye.
    SON haber ile birlikte Sanrm iyi kar ile karm bu hafta iinde..
    yukarda OZKGY yazdm ayn gn haber karttlar..geri alm yapacaz diye..?peki sizce bunlar tesadf m?
    yine ayn hareketler mevcuttu tahtada Yani tombul parmak hareketi..yani Sahte iziyor belli bir kademeye kadar..
    sonra gelene gidene akyor..adamlar enayi aryor..BOR %80 civar artm..ap bakn..DOlarn hedefi 2019 iin 14 liralar..bunun anlam u..elindekileri satamyor Stoklar artm..BOr kaynak oran % olarak GYO irketleri arasnda risk olarak ok riskli.
    halen vatandaa akma peindeler..PRKME ise ayn gn %5 dt..ancak hep anlattm gibi mal toplarken olur byle hareketler..
    mantk olarak birileri satyorsa vatanda zellikle satyorsar kimse satmasn diye yukar tombul parmak hareketleri yaplr..eer mal toplanmak isteniyorsa aa srlmeliydi..yani OZKGY satlmak iin uralyor PRKME ise toplanmak iin uralyor Kmi kandryorsunuz?
    Tr de herkes SOYLU maaallah ..st inekleri bulamyormuuz?
    nk kimse uramyor herkes Elinde 10bin liralk cep telefonu altnda 500 bin liralk arala gezme peinde..
    PYASADAki ekonomist geinenler GEREKLER size neden anlatmyor..italyan bankalar Deutsche bank vs.. hepsi KAt stnde DEVAM MI ediyor?
    yoksa BATIK banka olay TR ye sraynca kim NASIL bi PANIK ile mal satmaya alacak?

kimse satamayacak uan satamyorsunuz..

ben AKBNK Garan aa basyorum adamlar ykseltiyor nk Kimin nasl ilemleri olduunu ARACI kurumlar ellerinde olduu iin biliyorlar..
    elinde gerek hisse tayanlar ise %1 ykseli grnce PSKLOJS rahatlad iin satmyor..
    ayn psikoloji ise DPLERDE grlyor..kt mal boaltyor vatanda..
    bunlar ve iindeki linkleri okumadysanz Battnz:

7.  Alnt Originally Posted by ERSOYDELTA Yazy Oku
    nceki mesajmda RESESYON dn akam ki SON DAKKA haberinde Trkiyenin Avrupa birlii yelii parlementoca askya alnd haberi..
    Bu hafta en iyi ihtimalle BORSA %10 der..
    ktsn dnemiyorum...
    ELALE balasa iyi ce aIKLARIMIZI kar ile kapatsak..
    TOMBUL parmak hareketleri BO tahtalar yukar aldklarna kanmayn..
    adam bakyor tahtada %5 sttlere KADAR satc yok tek emir ile KALDIRIYOR..aldklarn zaten ortalamasnn ayn seviyesinden verse ZARARLARI olmuyor ..ite bu yzden ANLATIYORUM kapan fiyatlarnn kendisinden ve 1 kademe stnden itibaren %10 ykseli potansiyellerine kadar LSTE emir gnderiyorum her gn 50-60 farkl hisseye.
    SON haber ile birlikte Sanrm iyi kar ile karm bu hafta iinde..
    yukarda OZKGY yazdm ayn gn haber karttlar..geri alm yapacaz diye..?peki sizce bunlar tesadf m?
    yine ayn hareketler mevcuttu tahtada Yani tombul parmak hareketi..yani Sahte iziyor belli bir kademeye kadar..
    sonra gelene gidene akyor..adamlar enayi aryor..BOR %80 civar artm..ap bakn..DOlarn hedefi 2019 iin 14 liralar..bunun anlam u..elindekileri satamyor Stoklar artm..BOr kaynak oran % olarak GYO irketleri arasnda risk olarak ok riskli.
    halen vatandaa akma peindeler..PRKME ise ayn gn %5 dt..ancak hep anlattm gibi mal toplarken olur byle hareketler..
    mantk olarak birileri satyorsa vatanda zellikle satyorsar kimse satmasn diye yukar tombul parmak hareketleri yaplr..eer mal toplanmak isteniyorsa aa srlmeliydi..yani OZKGY satlmak iin uralyor PRKME ise toplanmak iin uralyor Kmi kandryorsunuz?
    Tr de herkes SOYLU maaallah ..st inekleri bulamyormuuz?
    nk kimse uramyor herkes Elinde 10bin liralk cep telefonu altnda 500 bin liralk arala gezme peinde..
    PYASADAki ekonomist geinenler GEREKLER size neden anlatmyor..italyan bankalar Deutsche bank vs.. hepsi KAt stnde DEVAM MI ediyor?
    yoksa BATIK banka olay TR ye sraynca kim NASIL bi PANIK ile mal satmaya alacak?

kimse satamayacak uan satamyorsunuz..

ben AKBNK Garan aa basyorum adamlar ykseltiyor nk Kimin nasl ilemleri olduunu ARACI kurumlar ellerinde olduu iin biliyorlar..
    elinde gerek hisse tayanlar ise %1 ykseli grnce PSKLOJS rahatlad iin satmyor..
    ayn psikoloji ise DPLERDE grlyor..kt mal boaltyor vatanda..
    bunlar ve iindeki linkleri okumadysanz Battnz:
    Yine yanildin sn delta borsa 2 gnde %1 + yapti😁
    AP kararlar ile AB kararlarn kartrma piyasalara etkileri farkldr.ytd

8. Bu ersoy deltanin yazlarn bilim kurgu roman olarak okuyorum ya buna inanmayn trkiyede oldugundanda pheliyim

SM-G950F cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.

Sayfa 36/77 lklk ... 26343536373846 ... SonSon

Yer mleri

Yer mleri

Gnderi Kurallar

• Yeni konu aamazsnz
  • Konulara cevap yazamazsnz
  • Yazlara ek gnderemezsiniz
  • Yazlarnz deitiremezsiniz
  •