Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
17,40 9.99% 2,69 Mr 15,86 / 17,40
13,23 9.98% 1,41 Mr 12,31 / 13,23
69,45 9.98% 42,71 Mn 63,55 / 69,45
26,04 9.97% 285,35 Mn 23,60 / 26,04
48,58 9.96% 639,47 Mn 43,00 / 48,58
53,10 -10% 391,53 Mn 53,10 / 61,00
38,70 -10% 50,67 Mn 38,70 / 39,70
10,13 -9.96% 1,03 Mr 10,13 / 11,60
7,34 -9.94% 276,19 Mn 7,34 / 7,87
35,24 -9.92% 122,48 Mn 35,22 / 39,30
296,00 -1.25% 6,48 Mr 295,00 / 299,75
29,20 3.55% 5,88 Mr 28,02 / 29,86
68,75 -0.72% 5,34 Mr 68,25 / 70,25
255,25 -0.29% 5,02 Mr 255,25 / 261,25
13,15 -0.23% 4,75 Mr 13,06 / 13,34
17,50 1.51% 704,46 Mn 17,12 / 17,68
330,50 -1.78% 4,33 Mr 330,00 / 338,50
206,50 -0.63% 3,68 Mr 205,80 / 211,80
691,00 -1.78% 2,92 Mr 686,50 / 708,00
89,20 -0.28% 284,52 Mn 88,40 / 89,85
109,60 -1.08% 103,09 Mn 108,80 / 111,00
330,50 -1.78% 4,33 Mr 330,00 / 338,50
27,96 0.65% 154,81 Mn 27,70 / 28,26
10,56 -1.77% 267,57 Mn 10,52 / 11,10
78,15 -0.57% 263,41 Mn 77,65 / 79,80

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Anket Sonuçlarýný Gör: USDTRY ve XU100 Year:2022 tahminleriniz

Oylayan
137. Bu anket için oy kullanamazsýnýz
  • USDTRY 17 try yi KIRAR BORSA 90binde kalýr?

20 14.60%
  • USDTRY 17try KIRAMAZ BORSA 80binlerde 3.dip yapar?

14 10.22%
  • USDTRY 25try olur BORSA da DOLAR grafikleri diplere iner?

26 18.98%
  • DOLAR 20try yi KIRAMAZ BORSAdöviz BAZLI dip olur?

11 8.03%
  • EN AKILLI YATIRIM gelecek 5-10 YIL için ALTINDIR?

57 41.61%
  • NE altýný benim gönlüm ZENgin

21 15.33%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 41/77 ÝlkÝlk ... 31394041424351 ... SonSon
Arama sonucu : 609 madde; 321 - 328 arasý.

Konu: USDTRY 2025 YILI hedefi ve Xu100 year:2025 hedefi? krize nakit ve ALTIN mý þart?

Duhul
    Nov 2018
    Ýkamet
    Gönüllerde yaþýyorum.
    Gönderi
    7,304
     Alýntý Originally Posted by ERSOYDELTA Yazýyý Oku
    BU arada ÇOK soru geliyor DÖVÝZ hakkýnda:
    ben dolarýn 2025 tahminlerini simulasyonlarýný veya analizlerini yapmadým benim DOLAR da ki
    2019 aralýk
    2020 yazý sonuna kadar tahminim 11,25 geçilirse 14,20ler..
    yani önce sizi kandýrabilir Grafikler yani dolar 9 lardan dönebilir..ama devamý saðlam olabilr.
    yani 2025 de dolar ne olur derseniz onun için daha çok zaman var..ancak o yýllarda yine 20 leri göreceðini düþünüyorum.
    11 de yazmýþsýn akþama borsa fýrladý abi , dediðin oluyor, ben de ayný fikirdeyim.

Abi bir þey rica etsem, vaktin varsa SODA hissesi hakkýnda ne düþünüyorsun?

2.  Alýntý Originally Posted by guvence Yazýyý Oku
    Boþver üstadýn kazanmasýn dan ,kaybýn dan bize ne.ince mesajlar veriyor onu al.en ince mesaj da þu bence;tahta dan 100 lot alacaksan pat diye alma .aþaðý doðru 10 lot,10lot yaz ama yukarýya da 10 lot,10lot satýþ yaz spek kývransýn dursun nereye giderse gitsin sen varsýn.adama deli gözüyle bakýyorduk topiði açýnca ama üstad mýþ.
    BU genelde portföyler 200bin- 1 milyon olanlar için geçerli daha yüksek ise portföyler tabii ki 10 lot olayý biraz iþin zekasý yani portföyün büyüklüðüne ve hisesdeki toplam tuttuðun paraya göre..iþlem yapacaksýn..adam var AKBNK satar hergün adam var TUPRS a Shorta girer..zaten bizim GÝBÝLER yüzünden BU kaðýtlar zirve yaptýkça yapýyor ..her kademeden ufaktan SHORT açýp duruyoruz..
    size GERÇEK söylerim hep örneklerle açýklarým DESTEKLÝ kanýtlar ile anlatýrým hep..
    BELLÝ þifreler vardýr borsada 100lot ile 999 lot yani 1000 lota kadar her 3 Haneli iþlemin bir þifresi var.
    kimisi ile tahta dogrudan tavan olur kimisi ile dip gider..
    benim DENGE yine tavan tavan gitti ben bunu 2017 martta yazdým..yazýn sektirdi küçükleri döktü uçtu...KOMHL yani BERA yazdým uçtu..
    hadi bunlar hisse bazlý diyelim..UL AN petrolu DOLARI BORSA nýn kademeleri günlük nasýl %5-10 getireceðini bile tutturuyorum..
    ALTIN ons olarak biliyorum GELECEÐÝ okumuyoruz herhalde SADECE televizyon u açýyorum ÞÝFRELERÝ takip ediyorum.
    çözünce ip gibi geliyor..
    ayrýca IMKB 30 olsun 100 olsun vatandaþ ne yönde terste takip ediyorum satmýþsa çýkartýyorlar..HABERÝ basýyorlar..
    pahalýysa almýþlarsa basýyorlar..bizim vatandaþ ýn CEPHANESÝ ne zaman ki BÖLMEYÝ ne zaman ki IBAN sisteminden çýkartmayý BAÞARIRSA iþte O zaman TAHTA sahipleri KÖR olarak iþllem yapacaklar..
    ancak bnuu 2 YILDIR anlatamadým..bi tanýdýk var..Takasbanktan anýnda hesaba hesaptan anýnda KASAYA iþlem yapýyor..milyonlarý..
    NEDEN elini POKER masasýnda GÖSTERMEK istemiyor..
    elinizi gördükten sonra ister AL ister sat sadece KAYBETMEYE mahkumsun..
    eskiden 1990larýn baþlarýnda TAKASBANK yokken hisseler ELDE saklanýrken..hisseler uçar giderdi..sizce neden? veya çok düþer di ayný sebep hepsi..
    adam gidiyor örneðin 5 tl den VAKBN alýyor çat 4,50 oluyor..KArdeþim BÖL gerekirse 10lot 10lot al AMA böl...
    her kademeden diz emirleri GELENÝ ÇAK yukardan yine alýrsýn..
    veya SATIM yönünde sattýðýný düþükten alýrsýn..mutlaka ÝÞLEM yap YOKSA FAÝZ %25 iken gelecek YILA ben %40 faiz bekliyorum
    YILLIK 100 liran yerinde sayar..TAHTA sahipleri ise asla mal taþýmadýklarý için 1 YILDA 140 liralarý olur gelir elindeki hisseyi 110 liraya alýrlarççç..böylece adamlarýn zaten Hisse maliyetleri SIFIRLARA doðru gidiyor..
    dünya ekonomik sistemini DEFALARCA anlattým..bu arada DELÝ diyen hiç yoktu bir sen demiþsin..senide forum yönetimine havale edecektim ama neyse olumsuz yorumlar iyidir..zekice verilmeyen sadece hakaret içeren yanýtlar ile zEka dolu grafik dolu..
    yazýlarý zaten okuyanlar daha iyi deðerlendirir..kim in zeka seviyesi daha ileri veya GERÝ onlar karar versinler..

NEYSE günün YAZISI:
    ################################################## ####

################################################## ####
    Ne YAZDIM neler oldu=?
    bakýn seçimler için dahi ne demiþtim ?
    "%90 ihtimalle iktidarý kazandýracaklar ve bunu yükseltip çakmak için kullanma ihtimalleri yüksek demedimmi?"
    açýða satarak nasýl kazanýyorum NASIL zamanlýyorum?
    çok basit hisselerde ki SATIÞ miktarlarýna bakýyorum bir de açýða satým miktarlarýný takip ediyorum
    vatandaþ ne zamanki alýma geçerse bilin ki:yönetenler mal boþaltýr..
    iþte o mal boþaltma zamanlarýný iyi yakalarsanýz
    KALDIRAÇLI iþlemlerde %6 7 düþüþte siz %60-70 kazanýrsýnýz..
    doðrudan hisse bazýnda satýmlarda ise neredeyse %25lere varan kazancý bir günde indirrisiniz..
    þimdi bilin ki tüm endeks hisseleri önümüzdeki 6-9ay boyunca ikincil DOLAR
    bazlý dipleri mutlaka yapacak..seçim ayaðýna bi iki hafta satabildikleri KADAR satmalarý kardýr.
    Hatta dolar bazýnda belli hisseler ekim kasým diplerini bile kýrabilir aþaðý yönlü olarak..

https://www.youtube.com/watch?v=kb6ibJgPrg4
    https://www.youtube.com/watch?v=VhgC-9RfHAM
    https://www.youtube.com/watch?v=PFzcG1e8mck
    https://www.youtube.com/watch?v=TRB4F_rDUEQ
    https://www.youtube.com/watch?v=3zO8yyRJW0k
    https://www.youtube.com/watch?v=2R_uN0IOfik
    https://www.youtube.com/watch?v=-8Bmyx8vbyY
    Günün Resmi :
    /DOWNLOAD ettikten sonra SOSYAL medya hesaplarýnýzda mutlaka PAYLAÞINIZ
    #

#

#

#

bunu tekrar inceleyin bakýn çok iyi videolar mevcut:
    ####################################

LÜTFEN SOSYAL MEDYA HESAPLARINIZDA BUNU PAYLAÞINIZ:
    "DOLARIN 20 TRY olma ihtimalini MUTLAKA OKUMALISINIZ:
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...68#post2913168
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...69#post3218969
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...40#post3274240
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...24#post3275724
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...28#post3303528
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...84#post3303584
    ve tüm forumu baþtan sona okuyun mutlaka ZAHMET edip.içindeki tüm videolarý ZAHMET EDÝP izleyin
    ayrýca GRAFÝKLERÝ ve linkleri SOSYAL MEDYA hesabýnýzda PAYLAÞINIZ.
    "
    ####################################

Ayrýca dolarda %1300 luk Swap faizleri Ateþi daha da körükler unutmayýn..
    1 hafta dahi sürse dahi zirvedeki FARK yüksek olur ..düþünün
    günlük %1300 demek REEL de net kaç YAPAR % olarak==_?benim aklýmý kullnmayýn AKLINIZI kullanýn.
    ###############################

AKBNK,tuprs,Arclk en çok short yaptýðým ve yapacaðým hisseler..zirvedeler bu yüzden pazarlanýyorlar..HATIRLAYIN 2015
    PETUN olsun Oýnar grubu nu tüm aracý kurumlar tavsiye ediyordu? ne oldu?
    ÇAT ÇUT yerleþtirdiler deðil mi? bu iþler oyun içinde oyundur unutmayýn...çok tavsiye demek FON ve gruplarýn o hisseden çýkacaklarýný GÖSTERÝR..
    þimdi baktým arclk tavsiye ediliyor..yemin ederim evde bir tane bu MARKA eþyam dahi yok 1 lotum dahi yok her gün short bastýkça kaldýrýyor sizce NEDEN???
    çünkü Vatandaþta bu hisse yok ..olsa emin olun asla kaldýrmazlar basarlardý..
    FAÝZ %40 olacakken kim kalýr borsada?

1 yýl içinde ödenmesi GEREKEN DOLAR 200 000 000 DOLAR bunun anlamý battýk mý ülkece yoksa refah seviyemiz mi artýyor?

Tek tavsiyem EN ufak HARCAMA yapmayýn 1-2 yýl meyve sebze dahi almayýn...KIÞ aylarýnýn baþlarýnda anlatmýþtým..
    MEYVE bahçeleri sebze SERAlarý TEFECÝLERÝN BOrcunu ödeyemeyen KÖYLÜDEN GASP ETTÝÐÝ yerler artýk Televizyonlara köylü çýkartmazlar ancak bu osysuzlarý çýkartýrlar..bakýn tv lere çýkýp dert yanýyorlar EKLEMEDÝM MÝ haber kanalýnýn VÝDEOSUNU:??

ne diyordu ?
    limonlar dalýnda kaldý kurban...kilosu 30 kuruþ ediyor AVRUPA birliði ALMIYOR..

ULAN þerefsz ler koyma BASMA hormonu Limona portakala avrupanýn yemedði portakalý limonu bizim halka kakaadýlar..
    bu kýþ ne limon ve portakal aðýzýma sürmedim..
    bizim bi tanýdýk organik portakal gönderdi onlarý bi ara yemiþtik..

yani ÝÞTE GIDADAKÝ aþýrý artýþýn SEBEBÝ bu KÖYLÜ kandýrýldý fistan kýyafet için tarlasýndn oldu..

AÞAR vergisini bilirmisniz ???

neden kaldýrýldýðýný bilirmisniz?

bi ülkede köylüden vergi alýnmamalý..ben köylü olsam bende üretmemkendime üretirim..banane ya satýn car vergi...
    hepsini geçiyorum TOPRAK tan vergi alýnýr mý ?
    yani gidip tarla alacaksýn kendine ekeceksin vergi vereceksin?
    HANGÝ dünyada yaþýyoruz biz ya?
    ###########

Alýntý Originally Posted by dimitris Yazýyý Oku
    11 de yazmýþsýn akþama borsa fýrladý abi , dediðin oluyor, ben de ayný fikirdeyim.

Abi bir þey rica etsem, vaktin varsa SODA hissesi hakkýnda ne düþünüyorsun?

hisse hareketlerini takip ediip vatandaþ hangi tarafta bakýnca %5-10 yükseltecekleri belki piyasada birþey yokmuþ gibi gösterip
    hazirana kadar belki 110bin tekrar dahi yakabilirler..

ancak unutmayýn HAZIR risksiz kazanç varken ALTIN ve dolardan...BORSA düþünce DOLAR bazlý girmek daha mantýklý..
    zaten en kötü 3 lü dip yapar bu seviyelerden..

SODA için CARÝ oranlarýný takip etmelisin ..finansal oranlara odaklanma..gelecek dönem verileri þirket danýþma numarasýndan istemelisin..
    onun dýþýnda þuan bir veri yok aklýmda..ama sonra bakabilirim.

HALKBN ta ne yazdým:
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post3358228

3. YUkarýdaki mesajý yazarken konut FORUMUNDA bir kaç güzel alýntý buldum:

Alýntý Originally Posted by Turnike Yazýyý Oku
    Ayrýca EMR(elektromanyetik radyasyon) için bir video:
    https://www.youtube.com/watch?v=-6Xm0QtZn1I
    bu halen CEP ve WIFI lerin zararsýz olduklarýný düþünenlere gelsin...KANSER nden ARTTI iþte bu yüzden...

$##############

Alýntý Originally Posted by zubizaretta Yazýyý Oku
    2010 da avtupa konutlarýnda 1+1 geniþ 87 m dairenin liste satýþ fiyatý 158 bin liraydý

golf araba nýn baslangýc fiyatý 36 bin

su anda ayný daire 300 e alýnýyor golf araba baslangýc 146 bin .

bu 2010 dan bi reklam

bu su andaki

bizim problem tl olarak fiyatlar hala gozumude buyuk ama sadece TL olarak Ve biz cebimizdeki 100 bin liranýn alým gucunun hala 2010 lardaki 100 bin oldugunu dusunuyoruz .Cünkü 100 bin rakamsal olarakta psikolojik bir sýnýr ve buda yanýlýtýyor. 2010 da cebinde 100 bini olan adam 65 bin dolarlýk alým gucu vardý ..su anda ise 18 bin dolar Yanýlgýda burada baslýyor.Ev fiyatlarý haric her sey dolara paralel artarken .hatta ucretler vs. Biz ev fiyatlarýnýn 2010 lar ,2012 ler deki TL seviyesinde olamsýný/gerilemesini bekliyoruz.

2010 asgari ýcret 500 tl dolar 1.5 tl .
    dün markette baktým yemeklik biber 18- 20 tl (2010 fiyatý 1,00-1,20 tl civarý ortalama) .http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/s...tiyor-16528367..þimdi biber fiyatlarýndan girip . tarýmda yapýlan hatalar siyaset vs demeyin . ben sadece gordugumu soyluyorum su andaki fiyatlarý .
    fiyatlar yuksek ama harcama kucuk olunca goze carpmýyor
    ev fiyatlarý tl olarak gozumuze buyuk baska herseyle karsýlarstýr o kadar buyuk cýkmýyor.

cogumuz sanýrým markete gittigimi zaman sanki hep tahmin ettigimizden fazla oduyormusuz gibi gelip cýktýktan sonra fiþe bir daha bakýyruz

cunku kafa eski fiyatlarda ama gercekler kasada.

Evi alýp kiraya vermek ile ev alýnacak parayý baþka bir sekilde degerlendirmek arasýnda bi konu acarsanýz cok uzar.

Benim bu yazým salt oturulmak icin bu gunumuzdeki (onceki senelere gore düþmüþ ) fiyatlardan alýnacak ev fiyatý olarak yazýlmýs bir yazýdýr.

Kira geliri elde etmek icin yatýrýmlýk alýnacak ev icin deðil.

kýyaslama güzel olmuþþ
    ancak ben þunu söylerim KONUT fiyatlarý EN az %50 daha düþecek..yani 1 milyonluk dediðiniz KONUTLAR 500bin olacak..
    þuan BANA ÇOK mesaj atan var AÐBÝ sen 2 yýl önce dedin inanmadýk konutum 450 500 bin 200 bin e SATAYIM diyorum kimse almmýyro..

bende diyorum ki " kimse enayi DEÐÝLDÝR.." 200 bin e satarsan ÖP baþýna KOY...

################################################## ###

Alýntý Originally Posted by Ahmetg Yazýyý Oku
    Yarabbi bu nedir ya?

bakýn burasý sanýrým ataþehir..
    eskinin Gecekondu mahalleleri þimdinin Rezidans mekanlarý oldu .
    ben para verir miyin?
    asla..
    GUNEYKOREDE ayný fiyata KRALsýnýz..
    japonyada durum ayný iken TR de PARANLA REZÝLSÝN unutma..

################################################## ##
     Alýntý Originally Posted by fearofGod Yazýyý Oku
    Bu sadece Türkiye de olan bir durum deðildir. Tüm dünyada izlenen politika budur.

Bakýný

Amerika agenda21 mega þehirler. Smart þehirler. satanist teknoloji. Ýnsaný öldüren teknoloji. Hunger games tarzý þehirler oluþturmak sustainability yalanýyla insanlýðýn tüm haklarýný elinden almak. Çevrecilik yalanýyla karbon salnýmý yalanýyla insanlýðý smart þehirlere mahkum etmek. Mega þehirlerde yaþamaya zorlamak. Ýlerde mangal yakarken bile yok yasak karbon salýnýmý yapýyor diyecekler. Karbon salýnýmý iyi birþeydir. Ne kadar karbon o kadar yeþillik demektir. Karbon bitkilerin temel besinidir. Ama ana akým medya national geographic gibi yalan belgeseller iþte insanlarýn beynini yýkýyor böyle.

Elektrikli otomobiller dayatýlýyor karbon salýnýmý gibi nedenlerle. Kimse ne kadar zararlý tartýþmýyor. Almayýn kanser olmak istemyiorsanýz. Benzinli otomobilinizi satmayýn. 1970 lerde köylü nüfusu %70 idi þimdi %7 ye indi neden? Ondan sonra domates niye pahalý?? Pahalý olur tabi sen git gdolu ye diye. 3 harfli marketlerdeki ürünlere bakýn hepsinde god mýsýr þurubu omega 6 bitkisel uyduruk yaðlar palm mýsýr özü ayçiçek yaðý vs. Sonra herkes hasta.Sonra seni 50 katlý apartmalarda yaþatýp 5g wirless smart eknnolojileriyle blue light ile öldürüyorlar.
    Led ýþýk mesela zararlýdýr kim bilir bunu? Herkes teknoloji harikasý diye alkýþlar. Ben led far kullanan araçlara küfrediyorum çünkü yavaþ yavaþ kör ediyorlar karþýsýndaki þöförleri. Bide bunu marifetmiþ gibi anlatýrlar led farým var vs vs. diye. Teknoloji asla masum deðildir her gelen teknnoloji bir öncekinden daha fazla zarar veriyor. Uzak durun mümkün olduðunuzca çünkü hepsi satanist teknolojidir.

##############################################

güzel açýklma olmuþ satansit sistem demek istedi sanýrým..

##############################################
    Hz. Muhammed in bi hadisi der ki " binalar yükselecek.."
    devamýný siz bulun

#############################################

Alýntý Originally Posted by Marluk Yazýyý Oku
    Þimdi çektim. Almanyadan. 100000 euraya 41 yýlda 20000 Euro faiz ödüyon. Ev kredisi

Gesendet von meinem BLA-L29 mit Tapatalk

bizdeki BANKALAR iþte böyle KAN emicidir..
    ALLAH sizi bankalarýn kapýsýnýa düþürmesin..

Almanyada üstelik müslüman deðil bakýn bunlar bildiðiniz kafir/hristiyan
    Almaný geçelim Japonlar bildiðiniz puta tapýyor..veya TAm dinsizler..ama FAÝZ ler EKSii..
    yani SIFIRýn altýnda..

bizim insanýmýzýn DEHALETÝNÝ anlattý bunlar bana o yüzden paylaþmak istedim.

################################################## #########

BÜYÜK marmara DEPREMÝ için tahminler 2020 YAZI diyorlar..
    9,2 ile SAllayacak dedikodularý var bizim istanbulda ise
    HALEN beton dökülmüþ RADYE temel diye millete kazýk atýyorlar..defalarca anlattým YIKICI kuvvete karþý koymamayý
    YILLAR önce bir Allahýn sevdiði kulu olan Mimar sinan bulmuþtur daha eskiyi araþtýrmadým..biliyorsanýz daha eskisini sizde bilgi paylaþýn..
    öyle bir sistem kullanýyorki.TONLARCA apýrlýk asla yýkýlmýyor..
    ayný teknolojiyi japonlar 20 sene gelip kopyaladýlar..japonyaya taþýdýrlar hani bizim PATENT ahkkýmýz?

þimdi onalr yýkýlmaz binalar yaparken bizler ne yapýyoruz?
    benim dede 1950lerde DERE yataðýna YIÐMA tuðladan belki 10x10 kolon dahi kullanmadan 4 katlý inþaat yaptý..TEMEL i dahi yok..
    körfez depreminde ayakta kaldý..
    neden çünkü YIKICI güce karþý koymuyor onunla DANS ediyor..ÇATLAK dahi yoktu 1999da.
    bizim kiler ise halen inþaatý desteklemek için ÞEHÝR i komple yýkýp yapma peþinde..
    Ýstanbulu ben terk ettim ..çünkü 2020 yazý söylentisi vs..inanmam ama bir RÜya gördüm..
    2019 yazýnda istanbul sulara gömülüyordu..tövbe tövbe .
    yurtdýþýndayým yine..bir süre tr ye yatýrým sahte þuan Venezuela Revaçta..

Duhul
    Nov 2018
    Ýkamet
    Gönüllerde yaþýyorum.
    Gönderi
    7,304
    Eyvallah abi teþekkürler.

5. Ersoy baþkan,
    Kendini çok tekrar etmeye baþladýn
    Okunurluguna ve bilgi gerçekliðine gölge düþmeye baþladý,
    Dep web den yeni haberler lazým bize you tube dan piyasa yönlendirme aktiviteleri deðil
    Bu sefer ersoy baþkan yeni fýrýndan sýcak çýkmýþ bir þeyler yazdý mý diye bakýyoruz ama nafile

SM-G935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Peki altýn mý USD mý?

Mi Note 3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Dünyanýn merkezi Ýstanbul
    Gönderi
    1,837
     Alýntý Originally Posted by yasard Yazýyý Oku
    Peki altýn mý USD mý?

Mi Note 3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    6 aydan fazla olmak üzere 1 yýl ve ötesi uzun vadede tabi ki altýn. mümkünse fiziki olarak altýn almak daha mantýklý. Ýleride finansal sistem çatýrdamaya baþlarsa elinde de olmasý fayda saðlayabilir.

Sayfa 41/77 ÝlkÝlk ... 31394041424351 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •