Mesaj kutusunu boşaltmaya çekiniyorum.
BAGFS demiştik hep söyledim..dediğim gibi borsa dip dip giderse dahi 4,50-4,80 arasını kırması imkansız demiştim.
benim yukarda hedefim 7,20-8,00 TRY..
HALKB halk grubu aşırı açık pozisyon hedefleri değiştirmiyor..
CMBTN ve BSOKE uygun çimento grubu olarak listeme ekledim..
BURCE dediğim gibi tahta vermiyor korkutma amaçlı anlık hacimsiz satışlar 2,50 ye kadar bile basamayabilir.
KAREL hareketi demiştik hareketi tamamladı..
Merkez patlıyor herkezkasa boşaldı EURO dolar 14-15-20-25 TRY patlatırlar..
hatırlayın 1994 krizini dolar 8000 liraydı...3-5 ayda 36000 lira olmuştu..
1e 4 getirmişti..
şuan 6 lira diyelim 24lira olmaması için bir sebep yok..
türk işçisinin maaş zamları özellikle asgari ücretin %26 olması ülkeyi asıl krize sokacak..
yani sistem zengini daha zengin yapıyor..
ancak tamam yapsın kimsenin kazancında haksız dahi olsa gözümüz yok ama..tabana yayılmayan KAZANÇ
harcama indexini düşürüyor..yani Asgari ücrete en az %25 daha zam gelmesi gerekli..
zaten dolar euro uçacak kısa sürede..en azından bu süre zarfında esnafların kepenk kapatmaması iflasların olmaması gerekli..
durum düzelmedi..bakın televizynlara ne diyor kriz bitti..
unutmayın ki grafikler ile uyumsuz bu söylenenler..
yani ERSOY delta yine tutturmadı mı? seçim sonrası sonuç ne çıkarsa çıksın yükseliş olacak ancak mayıstamı biter nisan sonunu ulmaz mı bilmiyorum demiştim..bakarsınız haziran sonuna kadar kaldır BOşaltlar ile devam ettirirler..
HLGYO hissesi için ne yazdım:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...16#post3388416
ne demiştim OZKGY pazarlayanlara HLGYO 0,75 iken kimse OZKGY almaz boşa pazarlamayın demedim mi? ancak %31 fibo döngüsü başlar şimdi HLGYo da açığa satanlar yine kar ederler..ki hissede konuşulmaya başlanmış HLGYO ödünç pay piyasası coşmuş durumda..spek girdiği işten zarar ile çıkacak bu gidişte
ben asıl gelecek 3-5 yıl GSDHO yu takip ederim..mal yüklü alıyorum..basamıyor korkutmak için..

kasa boşaldı EURO dolar 14-15-20-25 TRY patlatırlar..
Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri