Akþam seans sonrasý deneyim, Robot çalýþýyor, demin birþeyler denerken grafik bozuldu, sinyal gönderdi
iþin bu tarafý da ilginç, grafik bozuldu diye pozu kapadý, sonra tekrar mevcut poza girdi, boþu boþuna iþlem hacmi yarattým,
Akþam seans sonrasý deneyim, Robot çalýþýyor, demin birþeyler denerken grafik bozuldu, sinyal gönderdi
iþin bu tarafý da ilginç, grafik bozuldu diye pozu kapadý, sonra tekrar mevcut poza girdi, boþu boþuna iþlem hacmi yarattým,
ne kadar þansýzým grafikler tümden bozuldu, Robotu kapadým, biraz zararým oldu, tam da hareket olduðu zamana denk geldi. eski geçmiþi yüklememe raðmen de hala grafikler yok, sunucudan veri indir diyorum hiç deðilse baþa dönmek için, temmuz aðustos geliyor sonra kayboluyor, iyice sapýttý. olmadý ideali yeniden yüklerim artýk
C:\iDeal\ChartData\VIP\01 bu folderin yedegini alip icindekileri silin. Daha sonra veri indir derseniz duzelecektir. Ideali kapatip acmaniz gerekebilir.
Eski verileri robot gercek modda calisirken yuklemeye calismamalisiniz. Sanal moda alabilir veya seans saatleri disinda calistirabilirsiniz.
Eski verileri yuklemeden grafige sag tiklayip "veri>maximum bar sayisi" degerini 1,000,000 yapmalisiniz. Okunacak bar sayisi "2000" gibi dusuk bir degerde kalmaya devam etsin aksi taktirde ciddi yavaslama hatta donama yasabilirsiniz.
grafik, dediklerinizi yaptýðýmda (bar sayýsýný düþürdüðümde) düzeldi, veri kesilmesinden dolayý az biraz zararým var, ama zaten veri kesilmeseydi de zarar edecek miþim, deðiþen birþey olmamýþ, veri yükleme iþini akþam seans sonrasý yapacaðým, destek olan tüm arkadaþlara teþekkür ediyorum, veri kesilmesi de bu bar sayýsýndan kaynaklýymýþ, deðiþtirince eski haline döndü
@halil abi sendeki sýkýntý þu hem robot çalýþsýn hem test yapayým veri yükleyeyim istiyorsun.
Bu iþe devam edecekseniz serversiz olmaz hocam.
Her seferýnde okunacak bar sayýsýný arttýrýp azaltman gerekecek hadi sabah oldu verýlerý düzelt hadi akþam oldu test yapacam verileri arttýr ?
Robot iþini baþka bir bilgisayar olan wps servera vereceksiniz.
Test iþini kendý kiþisel bilgisayarýnýzda yapacaksýnýz.
Bu kayýplar hiçbirþey daha kiþisel bilgisayarýna virus gýrecek makine kendý kendýne kapanacak elektýrýk gýdecek internet kesilecek mavi ekran hatasý alacaksýn ve robot iþlemleri yapamayacak. Sonra al baþýna bela.
Servera odeyecegýn para yýllýk 600 lira yýlda 3 kere elektirik gitse kaybýn olacak 2000 tl.
Server satýn almak daha az malýyetlý. Ayrýca hastalandýn iþe veya kiþisel bilgisayarýna geçemedin. O sýradada bilgisayar kapanmýþ cume günkü gibi bir trendde terste kalmýþ ve çalýþmadýgý için yön deðiþtirememiþsin.
Ne olacak 1 günde kaybettiðin para en az 1 yýllýk wps ücreti kadar.
Bu iþi þu anký þekliyle yürütemezsin benden uyarmasý. Sistemler zaten 365 günün 65 gününde kar ediyor kalan 300 gününde zarar ediyor veya kar üretmiyor. Dolayýsýyla sen bu 65 günü birþekilde elýnde olmayan sebeplerle kaçýrýrsan hem sistemcilik olmaz hemde totalde sistem kar eder sen zarar edersin. Sonradan sýstemý actýgýnda ise artýk trend bitmiþ ve sistemin yatayda carpýlacagý bolgeye denk gelecek bu sefer sistem max dd yememiþ olsa senýn gerçek portfoyun karý alamadýgý için max dd yiyecek.
Benim baþýma geldi ilk yýllarda
sistem -10,000 yedi bir þekilde makina bozuldu birþey oldu robotu kapatmak zorunda kaldým 10,000 gerisin geri aldý hiçbirine girememiþ oldum. Sonra düzelttim tekrar baðladým. Oradan -10,000
gerçek hesap -20,000 yedi robot sadece -10,000 yemiþ oldu.
Lotu indirip devam etmek zorunda kaldým eski seviyeye cýkmam için robotun 20,000 kazanmasý gerekti. Durduk yere gerçek hesabýn sistemle olan uyumunu bozdum herþey zincirleme etkiledi max dd deðiþmiþ oldu sýstem performansýyla gerçek hesap arasýnda ucurum oluþtu vesaire. Toplayýncaya kadar 1.5 yýl kaybettim.
TÜM BUNLAR SÝSTEMÝ 15 GÜN BOYUNCA TRENDLI BOLGEDE AKTÝF EDEMEDÝM DÝYE BAÞIMA GELDÝ.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Kesinlikle doðru söylüyorsun, daha öncede burada üstüne basa basa yazmýþtýn Erhan hocam, kulaðýmýn bir köþesinde zaten kayýtlýydý, þu geri testleri yaptýktan sonra ilk iþim bu, veriler için çok teþekkür ederim, umarým yüklemeyi becerebilirim, biraz teknoloji özürlü olduðum söylenebilir
Bu ay 2. bir ideal satýn alýp idealgo optimizasyonlarýný yapacaktým. Fakat ilginç bir þey tespit ettim. Bende 2 pc var, iki pc dede ideal kurulu. 1. pc ye ideali kurdum kullanýcý adý ve þifresini girdim canlý veri almaya baþladým. Tabii idealgoda çalýþyor.
Diðer pc ye demoyu yükledim. Birde burada yüklediðim datalarýda yükledim. Fakat bu demo oldugu için idealgo açýlmýyordu. Buna bir kez lisanslý idealin kullanýcý adý ve þifresini girdim. Bundada idealgo açýldý. Sonra bu pc de kullanýcý adý ve þifresini sildim, veriler kesildi. Fakat idealgo algo hala çalýþýyor. Datalar yüklü , idealgoda açýk ben artýk bu pcde rahatça idealgo optimizasyonlarýný yapabiliyorum. Canlý veri olmasý sorun degil . Böylelikle 2 . ideal almaktan kurtuldum.
Yer Ýmleri