Sistemleri test ederken þunu gözlemledim. Ben her zaman yüksek grafik periyodlarýnýn daha iyi getirdiðini düþünürdüm. Fakat sistemleri test edince düþük periyodlu grafikler yüksek periyodlarý geçebiliyor.
Ayný tarihten ,ayný hisseyi 5-10-15-20-30-60 dk periyodlarla ayný anda , ayný koþullarla test ettigimde, bazý hisselerde 5 dk , bazýlarýnda 10 dk en karlý olan periyodlar olarak ortaya çýktý.
Düþük periyod- Yüksek parametre , Yüksek periyod - düþük parametre iliþkisi baþarýyý getiren faktör olarak çýktý.
Test sürecinde puan testi yapmýþ olup , puan testinde komisyon anlamsýz oldugu için komisyonu kaymaya ekledim binde 1 lik kayma kullandým.
Algoda bar kapanacak yeni bar açýlacak öyle iþleme girecek durumu var, yine bekleme olmasýn diye geçici sinyal de hemen emir imkaný var.
Düþük periyod yüksek parametre kullanmak hem bar gecikmesini yaþamamak hemde geçiçi sinyalde terse düþme tehlikesi ortadan kalkar diye düþünüyorum.
Bar sayýsý yeterli olsaydý 1 dk grafiði de teste katardým fakat yeterli degil matrikste.
Eskiden 1-5 dk grafik kullanarak çok zarar ettim, bende kötü anýlarý var , hiç görmek bile istemiyordum. Fakat testlerden sonra bütün ön yargýlarým yýkýldý.
LG-D802TR cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri