Originally Posted by
matador38
Öyle bi durumda bahaneler beni ilgilendirmez. sistemim o ay 5bin puan kazandýrdýysa ve bunun adamýn portföye yansýmasý farzedelim 5bin Tl olacak ise ve benim hakkým bunun yarýsý ise ya o parayý yollar yada diðer ay hizmeti kesilir.
baþtaki 3 soruma yanýt vermedin?
sorulara cevap vereyým once
1-idealde calýsýyor
2-lot sýnýrý yok.
3-Onu bilmiyorum kapalý verýyor ama nasýl yaptý ne yaptý býlgým yok. Ýdealgo alt yapýsýnýda kullanýyormuþ ama pek ýrdelemedim.
Ben detaylý þekilde sistemi oturup inceleme yapmadým atakan bey böyle birþey sormuþ adamda o kýsý beným dýye ýrtýbat kurdu bende kýmmýs neymýþ diye konustum. Bilgilendirmek içinde buraya yazdým. Amacýmýz bu olmadýgý için, Bu kýsýyý tanýyan ve almaya meyilli biri varsa detaylý bilgileri alsýn getirsin bana veya buraya doksun bende analýzýný yapayým.
Bir alýcý olmadýgý ýcýn ben sýstemýný analýz etmedým satýcýnýn, fatura kesýyonmu hangý fýrma vesaire detaylarýna girmedim. Amacým sadece atakan beyin sorularýna cevap bulmaktý. Satýcý kýsýde ben 20,000 demedim dedi. Atakan bey yanlýs anlamýs dedý. Atakan beyde gelip þudur budur yorumunda bulunmadý zaten konu kapandý.
Satýcý kiþinin ortaðý deðilim muhatabý/elemaný/tanýdýðý/reklamcýsý deðilim yani. Atakan bey bilgilensin diye yazdým konu uzadý gitti. Benim 1 saatlýk görüþmem çoðunlukla kiþilik üzerineydi. Dolandýrýma niyetli biri olsa kendi gelip bana yazmaz bu sayfayý okuyan birisi. Kiþilik analizine göre dolandýrma niyetinde biri gibi görünmüyor. Kendince piyasayý yokluyormuþ gibi geldi bana sisteminin detaylarýný býlmedýgým içinde bu sisteme para verilir veya verilmez diyemiyorum. %100 dolandýrcý veya %100 dürüst diyemem genel izlenimim dolandýrýcý niyetinde deðil sonradan dolandýrýcýya dönüþür bilemem. O gün atakan bey söylediðinde 20,000 puanmý aylýk kýmmýs o dolandýrýcýdýr vesairedir dedik. Ancak atakan bey yanlýþ iletmiþ bize. Bende atakan beyin cümlesiyle ithamlarda bulundugum için kendimi rahatsýz hissettim.
Sisteme gelirsek
Bunun analizini alacak kiþi yapmalý býlmýyorsa bize danýþmalý, Bir alýcý olmadýðý için sisteminin detaylarý istemeyi ve bu sayfada analiz etmeyi ben etik bulmadým ayrýca sýstemý iyi ise bu sistem iyiymiþ demekte reklam gibi olacaðý için analiz etmedim. X bir sistemi alacak varsa nasýl analiz edebiliri anlatmaya calýstým.
Diðer satýþ stratejisine gelirsek. Bence yapýlmasý zor bir iþ kaç kiþi ile muhatap olacaksýn kaç kiþinin sistemini yenilemek için makinasýna baðlanacaksýn her ay ayrýca sistem iþini biliyorsun 1 ay zararlý 5 ay zararlý geçebilir. Bu kiþiler daha ilk aydan sistemciliði býrakacaklardýr. Hep satýcýlarýn üstüne gidiyoruz ancak alýcýlarda az kurnaz çakal deðiller. Adamýn hizmetini kesersin gider seni her yerde kötüler bu adam dolandýrýcý der. sistem bu ay þu kadar kazandýrdý ancak beným cocugum hastaydý ona bakacam diye sistemi aktýf edememiþtim. adam hemen benden para istedi. halbuký kazancýmýz kadar ödeyecektým. kazanmadým cocugum hastaydý diyorum hala daha benden para talep ediyor. Sakýn ha bu adamýn sýstemýni almayýn. O ay para kazanamasanýz býle sýzden para istiyor. Filan gibi cümleleri hafiften manipule ederek verir gazý.
Ýþini dürst ve bu iþtende para kazanmak istiyorsan sürdürülebilir satýþ stratejileri düþünmek lazým.
Daha fazla empati yap 2 ortak olarak senle ben sistem kiralamaya/satmaya karar versek bu iþi temiz karlý dürüst bir biçimde yasalara uygun faturalý olarak firma kurarak sözleþmeli bir biçimde yapacaðýz. Nasýl bir satýþ stratejisi planlardýn.
Benim için müþteri memuniyeti en ön planda olmalý mesela dediðin yöntem hem yasal deðil hemde memnuniyeti düþürür. Adam evimin kirasýný öderken bile binbir türlü bahaneyle geciktiriyor erteliyor eksýk yatýrýyor. Ulan kaç yýllýk kýracým iyi niyetli davranayým diyorsun inan bana yüz buluyorlar. oteký ayda geciktiriyor sonra bu artan býr egýlýmde devam edýyor hýc odemeyýp oteký ay toplu odemeler baslýyor derken býr bakmýssýn 5 ay odememýs. Ayný sey olacaktýr. EV sahibiysen kiracýný daha gün gelmeden 2 gün önce kafasýnýn etýný yýyecen Evet abi sen kötü olacan arkandan küfredecek sana ama paraný baska türlü alamazsýn abý iyi niyetle bu iþ yürümüyor ARKADAN DAHA GUNU GELMEDEN ARIYOR NE KIYMETLI MALI VARMIS DEDIRTECEN.
-Ýnsanlarý iyi tanýyorum iyi niyetlisinide kötü niyetliside kendisini belli ediyor. Genel manada iyiliðe iyilikle geleni bulmak çok zor. Yapýlan iyiliðe karþý genelde yüz bulup nasýlsa iyi adam birþey demeze dönüp kullanýlmaya baþlýyorsun. BU olmamalý ama oluyor iþte.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer Ýmleri