Merkez bankasý perþembe günü faiz kararýný verecek, evet benim sistem hýzlý sistem, günde ortalamasý al/ sat toplam üzerinden 6 iþlem, artýk hayýrlýsý, kâr/ zarar kardeþ![]()
Sinyallerin çakýþma durumu olabilir. Yani ayný anda hem al hem sat þartý geçerli olabilir.
HUAWEI G7-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün þansým yerindeydi3'te 3 yaptý Robot. Trendi bulduðunda affetmiyor, muhakkak gol yapýyor, ama testereye girdiðinde oradan kolay kolay sað çýkamýyor. Ýlk gün için moral oldu bana. Kayma ise çok oldu, birebir excelde tutuyorum, az iþlem olmasýna raðmen toplam 225 puan kaydý. Zararýn olduðu günlerde bu durum oldukça can acýtýcý olacaktýr.
ortalama çift iþlem 25 puan kaymýþsýn.
komýsyonla beraber performans raporundaký iþlem sayýsýný 45 ile çarpman gerekiyor bu istatistiklere göre.
komýsyonunun 10 býnde 1 varsayýmýyla.
bileþke getiri eðrisi kýsmýna 45/2 = 0,022 yazýp raporu at buraya.
manuel hesaplayacaksak performans menusunde toplamda kaç iþlem yazýyorsa 45 ile çarpman lazým maliyeti ölçmek için.
ben burada hesapladýgým sistemde 70 le çarpýyorum bileþke getiri kýsmýndaký kaymaya 0,035 yazarak hesaplýyorum.
Gerçek hesapta ise komýsyon dahil 25 30 dýaylarýnda gerçekleþiyor.
resimleride https://hizliresim.com/ kaydet oradan link at
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
https://i.hizliresim.com/M12Wd9.jpg
Erhan hocam teþekkürler, hýzlý resim süper birþeyKayma gerçekten de çok ciddi bir maliyet, bu sorun nasýl çözülebilir diye hiç þüphem yok ki yýllarca üzerinde düþünülmüþtür, çözüm bulunabilir mi ? iþlem hacmini düþürmek dýþýnda bir çözüm aklýma gelmiyor.Bar kapanýþýný beklemeden sinyal üreten sistemlerin forumda konuþulduðunu hatýrlýyorum. Kayma sorununu çözmek için bu tür sistemler gündeme gelmiþ olabilir. Tabi barýn kapanýþýný beklemediðinde de ayrý sorunlar ortaya çýkýyordur hiç þüphesiz. 5 bilemedin 10 gün sonra benim kayma istatistiði ortaya çýkar, 1 günlük iþlemle bakmak yanýltýcý olacaktýr, mesela Robotun çalýþtýðý Aðustos ayýnýn bir gününde kayma çok düþük çýkmýþtý, forumda da yazmýþtým, beni dahi þaþýrttý diye.
Benim sistem bugün 600 puan zarar yazdý. Böyle bir günde de zarar yazdýya diyecek bir þey bulamýyorum.
Cumadan sattaydý. Sabah al verdi, Öglen bir sert düþüþ oldu sat vermiþ. Sonra geri yükselip al verdi. Sürekli böyle döne döne 650 puan zarar yazdý. Günlük yükseliþe bakýyorum yüzde 2 artý da.
Yer Ýmleri