Geçmiþ verileri normalde pek daðýtmýyorum. Ancak gördüðüm kadarýyla geçmiþ veriler olmadan yapacaðýnýz testler ve sistemler gelecek açýsýndan pek saðlýklý olmayacak. Durduk yere de para kaybetmenizi istemem.
BU sebeple geçmiþ verileri kopyalayayým makinanýza.
Bu verileri aktarmak ve doðru býr býcýmde ekrana yansýtmak az çetrefilli bir iþ veriyi koyuyorsun görmüyor nokta virgül olayý farklý oluyor vesaire. Bu sebeple baþýnýzý aðrýtacaktýr. O sebeple bana özelden yazýn TEAM VÝEVER programýyla makinenize baðlanýp hem verileri aktarýrým. Hemde sisteminizin alým satýmlarý ile geriye dönük testini muayene ederiz. Saðlýklý gibimi görünüyor nedir ne deðildir. Bir yorum yaparýz. Ha bu arada erhan sen bizim sistemlerimi çalacan sistemimizin kodlarýný veya neyle yapýldýgýný mý göreceksin o yüzden mý baðlanmak istiyorsun vesaire gibi düþünceniz var ise zaten hiç mesaj atmayýn. Sistemin kodlarýna veya parametrelerine dahi bakmayacaðým tek yapmak istediðim verileri aktarýp grafik üzerine sistemi koyup istatistiklerine ve sinyallere göz gezdirmek. Sonrada bir deðerlendýrme yapmak.
Tüm bu deðerlendýrmeyý aslýnda iyi niyetlilikle ve siz yanlýþ bir sisteme para baðlamayasýnýz diye yapýyorum. Bu kadar fazla iyi niyetle tanýmadýðýnýz birinin sizin için okdar zahmete katlanýyor olmasý elbetteki içinize bir kuþku sokuyordur. Ulan hangi adam bu kadar zahmete katlanýverir herhangibirisi için herhalde bir çýkarý vardýr diyorsunuzdur belkide ancak emin olun beným huyum boyle yardýmcý olmayý seviyorum ANCAK ÇABALAYANA ÇALIÞANA HAZIRA KONMAK ISTEYENLERDE EN ZITTIMA GÝDENLERDÝR.
Dediðim gibi bir kuþkunuz bir þüpheniz bunun arkasýnda birþey çýkar diyorsanýz hiç bu topa girmeyin mesaj atmayýn verileri baþkalarýndan tedarik edip entegre edebilirsiniz.
Yarýn öðlene kadar filan müsaitim. veya akþam randevulaþabiliriz.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer Ýmleri