Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Robotun ismini Optimus prime koydum :D çok yaratýcý deðilim malesef isim konusunda.
Sistem sinyanllerini bu þekilde paylaþacaðým.
Talep eden olursa GMAÝL olan kiþilere robot her iþlemde hangi fiyattan al hangi fiyattan sattýðýný veya hangi fiyattan nakite geçtiðini mail olarak gönderebiliyor.
Ýþlemi yapar yapmaz maili atýyor talep eden olursa gmailini bana versin robotun içine ekleyeceðim kod parçasýyla iþlemler sizlere de mail olarak gelir.
cari bakiyemide viopa geçirdim yarýndan tezi yok sistemi aktif edeceðim.
HERKES ÝYÝ YILLAR DÝLLERÝM...
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Baþarýlar diliyorum![]()
Benim yýllar içinde gözlemim sistemlerde grafik periyodu küçüldükçe zararlý iþlem sayýsý,stop sayýsý,iþlem sayýsý sinir ,stres artmaktadýr.
Bu yüzden mümkün olduðunca grafik periyodlarýný yüksek tutmak gerekir. Sytem testerda ilgili yatýrým ürününe dayalý seçilen özel periyod kullanýlmalýdýr.
5 dk ve civarý sistemlerin manuelde olsa ,robotta olsa komisyona çalýþtýðýný düþünüyorum.
Bu yüzden min 15 dk grafik elzemdir
SM-J500FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baþarýlar dilerim. Yeniliklere açýk olmak adýna takipteyim.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erhan bey sistem sadece viob ta mý iþlem yapiyor. Hisse senetlerinde de ayni iþlemler yapýlabilir mi?
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri