En son koyduðunuz resimdeki sarý renk grafik, yeþl renk grafik, ve mavi çizgi ne anlama geliyor.
SM-J500FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En son koyduðunuz resimdeki sarý renk grafik, yeþl renk grafik, ve mavi çizgi ne anlama geliyor.
SM-J500FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
artýk video çekeceðim 20 defa acýkladým ama hala OK'larýn ve renklerýn ne anlama geldiðini anlamayanlarýn olduðunu görüyorum. Sadece siz deðil özeldende soruyorlar. Sizde haklýsýnýz tabi sonuçta algorýtmýk trade insanlar yeni yeni aþýna oluyor.
Bir video ile aktarayým herkes anlasýn sorana video linkini verecem artýk. Þimdi hazýrlýyorum.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Tebrikler Erhan Bey . Merakla takip ediyorum .
direk link https://youtu.be/HkxPzol47_g
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Eline saðlýk Erhan hocam pür dikkat takipteyiz almaya çalýþýyoruz bu iþleri saolun. ..
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erkan bey video için çok teþekür ederiz. Zahmet edip o saatte bile bilgilendirme amaçlý video çekmiþsiniz. Yardýmsever bir insansýnýz takdir ediyorum.
Erhan bey,
video anlatým süper olmuþ,emeðine saðlýk.
Öðrenmek için, Erhan beye danýþmak istedim.
Hisse senedi grafiklerinde günlükte ,örneðin 20 günlük kapanýþ ortalama çizgisi 20 günün kapanýþlarýnýn 20 ye bölünmesiyle oluþan çizgi olduðunu kabul edersek.
grafiði 15 dak lýða aldýðýmýzda gördüðümüz ortalama çizgisi neyi ifade etmiþ oluyor.Hesaplamasýný nasýl yapmamýz gerekir?
saygýlar
Yer Ýmleri