benimki allak bullak burada kod paylaþým sayfasýna çevirmeyeyim diye düþünüyorum. Çünkü arkasý gelecektýr. Amacýmýzýn dýsýna cýkarýz. basit bir kodlamayla kz grafiðini çizdirtebiliyorsunuz ideal sayfasýndan veya ideal yetkililerine bir mesajýnýzla bu kodu eklettýrýrsýnýz zaten basýt býr kod
evet böyle zamanlarý olur iþte sistemciliðin çaresizliði hissettiðin ve sisteme olan güvenin düþtüðü günler daha birþey yaþamadýk bunlar az bile daha kötü günlere hazýrlýklý ve dirayetli olmak lazým. tamda böyle zamanlarda trendler baþlar. O sebeple sabretmek gerekiyor. tam trendýn baþlayacaðý gün sistemin fiþini çektiðim çok günler yaþadým o yüzden beklemeye ve parayý sýsteme býrakmaya devam zamanla þahit olacaksýnýz zaten gidiþata haa herþey kötü gitme ihtimali var mý evet var ozman geldiðinde karar veririz.
demekki her türlü mail adresine mail gönderebiliyoruz gmail olmasý þart deðilmiþ güzel.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
erhan hocam 5 dk viop verileri varsa alabilir miyim
bana kýzacaksýnýz normalde cok yardýmcý olmak ýsteyen býrýsýyýmdýr fakat aldýgým bazý uyarýlar vesaireler biraz frenlemem gerektiðini anladým.
Üzgünüm ama bu konuda yardýmcý olamayacaðým. Yani en azýndan ben vermiþ olmayayým baþkasýndan bulabýlýrsenýz ondan alýn ama ben vermiþ olmayayým üzgünüm![]()
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
erhan hocam, daha önce yapmadýðýmdan,
ideali vps server a nasýl kuruyoruz, birde cep ten kontrol için hangi programý kullanýyorsunuz.
yardýmcý olabilirmisiniz?
tþk.ler...
Yer Ýmleri