Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Bugünü merak eden var mý ?
Reklamlardan sonra paylaþacaðým
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Ben...Bakayým benim kadar kazanmýþ mý optimus abimiz..Gördüðün gibi dakka dakka takipteyim ...
![]()
Bugune þu müzik eþliðinde girelim. bir yandan çalsýn bir yandan aþaðýyý ýncelersýnýz.
Sistemimiz yada fonumuz dünden longdu bugun sarkma olunca nakite geçti ardýndan tekrar longladý. günü longda bitirdi.
Trend baþladý herhalde demiþtik gerçektende baþlamýþ bakalým yarýn burgun baþýmýza ne gelecek.
Sistem resmi aþaðýda. Onun altýnda gerçek portfoy görünmekte ocaðýn 1. inden beri kz yi görmektesiniz zaten hep ocagýn 1'inden baz alarak gösteriyorum hesap özetini.
Yani ana sermayemizi geçmiþ olduk tabi kalýcýmý olacak yükselecekmi düþecekmi bunu zamanla göreceðiz ama rahat bir nefes aldýk hep beraber.
Portföy baþlangýç tarihi : 01.01.2019 Ýlk yatýrým 1.904 TL / 359,94 $
Bugun: 16.01.2019/18:24
Portföye eklemiþ eklemiþ tasarruf miktarý 0 TL
Bugünkü Portföy deðeri 2.104 TL / 392,45 $
TOPLAM Kar/Zarar +201 TL / 37,49 USD
Herkese bol kazançlar dilerim.
![]()
Endeks (95.411-91.270) = % 4.54
Optimus (2.104-1.904) = % 10,50
![]()
BES'le niye kapýþýyon, dünya kadar kaat var elimde, onlarla kapýþ...Zaten bugün YKBNK'de resmen OYAK'a çalýþtým a.q...1 kademe kâr kalmadý bile...Ama sayemde 3 çalýþanýn maaþý bedavaya geldi onlara...
Yarýn ararlar teþekkür babýndan...
Cuma günü ayrý bir ekstre atacaðým erhancýðým, bakalým optimus mu yoksa benim kaatlar mý çok kazandýrmýþ...Sonra köye gidecem abi, oradan da Konya'ya...Haftaya yokum yani, ne diyeceksen þimdi de abisi...
Þaka bir yana BES ya da Hisse performansý ile bakmamak lazým bu olaya...Sonuçta endeks alýp endeks satýyorsun...De kýsa olayý görmedim ben bu abimizde, þort giymeyi öðretmedin mi sen bu çocukcaðýza...Yazýn napacak peki o sýcakta bu minnacýk optimus ?...
Yer Ýmleri