Mesaj yarm kald burdan devam edeyim
Bende indikatrn ge sinyal retmesine zm olarak ne yaplabilir dnyorum. Karl pozisyondayken bazen gelien ani hareketlerde kar gittii gibi , ters pozisyon amak iin bile ge olabilmekte.
Sistem oluturuyoruz her eyi indkatr sistemine dayandryoruz, sonuna kdar sadk kalmaya alyoruz yine olmuyor yine olmuyor.
ndikatr sistemini pozisyona giri iin kullanlmal fakat herey sadece giri sinyalinde degilki , pozsyondan k, stplos belirleme,kar kitleme gibi faktrlerde ok nemli. Bunlarn nemini bedelini deyerek tecrbe ediyorum.
Bu yzden pozsyona giri sinyali yanna
- Atr tabanl stop noktas
- Atr tabanl izsren stop
- Kademeli 1. Kademe 1/1 risk dle dayal hedef 2. Kademe 2/1 r/ hedefi
gibi noktalarda monte ediyorum. Yani her pozisyona girdiimde stop noktam, 1. Kademe k yerim 2. Kademe k yerim bellidir.
Ha bunlar yine sylyorum. Bu stratejiyi ben manuel yapyorum. Bunu algoya evrilebilirmi.
Kodlarn iine indikatr alsat sinyali dnda Atr tabanl stoplos, izsren stop, stop noktasyla orantl risk dl oranna gre belirlenmi hedef noktalar , kademeli k gibi eyler monte edebilirmiyiz.
Aklma u geldi indikatrlerin farkl paremetrelerini kullanarak kademeli k ,stop noktas felan belirlenebilir , fakat kastedtiim stop,iz sren stop ,kademe noktalarnn saf fiyat hareketine dayal olmasdr.
SM-J500FN cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.

Alnt yaparak yantla

Yer mleri