vadeli hisselerde bende çalýþýyorum ortalama her hissede aylýk 40 -50 civarý iþlem oluyor.
burada temel problem kayma problemini elimine etmek bunun için anlýk çalýþmak bence þart.
ben direk viop grafiðinde çalýþýyorum iþlem sayýsý çokluðundan kaynaklý kaymayý minimize edebilmek için.
matador a katýlýyorum volatilite gayet iyi endekste çok nadir görebileceðimiz hareketler daha sýk oluyor, ayný zamanda endeks sistemleriyle beraber çalýþmak overall getiriyi dengeliyor.
çalýþmalarýmýzda daha fazla aðýrlýk vermek lazým ki giderek derinliklerde artýyor.
hisselerin vadelisi her ay mý deðiþiyor.
her ay vade geçiþimi yapýyorsunuz ?
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
TEÞEKKÜRLER NUTCRACKER HOCAM
BÝR ADET SPOT GRAFÝÐE 60 DAKIKALIKTA ANLIK ÝÞLEM AÇAN TASARLADIM.
ÞÝMDÝ BUNUN GETÝRÝSÝNÝ EXCELDE BÝR KURGULAYIP HESAPLAMAM LAZIM.
![]()
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
HESAPLAMAMDA BÝR HATA VARMI ARKADAÞLAR BÝR KONTROL EDÝVERÝN.
42 LOTLA ÝÞLEM YAPIYORUM. TOPLAM SERMAYEM 30,000 TL
11. ÝÞLEME KADAR 2017 11. DEN SONRASI 2018 TEMSÝL EDÝYOR.
BUNA GÖRE 30 BÝN TL YÝ ÝLK YIL 66,000 E CIKARIYORUM
HALA 42 LOTLA ÝÞLEM YAPMAYA DEVAM EDÝYOR 2018 DE PARAMI 89,000 E CIKARTIYORUM.
2017 KAZANCIM 36,000 TL
2018 BUGUN KAZANCIM 23,000 TL
KONTROL EDÝVERÝN. TABÝ BU SPOTA GÖRE 0,28 DE KAYMA GÝRDÝM.
![]()
hesap doðru erhan
aslýnda baðladýðýn kontrat 10bin TL, ama sen kaldýracý düþük tutmak için30bin ile baþlýyosun sanýrým.
2018 de ayný getiriyi viop 30 da kazanmak için kaç puan alman gerekirdi? hesapladýnmý?
Yer Ýmleri