güzel ve doðru býr soyleþi olmuþ özellikle her indikator temelli sisteme uzaydan gelen hýper sistem zannedenler var. MOST/TOMA indikatorune verilen tepkileri okumuþtum. Hayretler içinde kaldým.
HOcam bu kodu nerden buldunuz. Keþke daha önce gösterseydiniz süpermiþ harika vesaire.
MOST/TOMA dediðin indikatorun fiyatlarýn %... bilmem kaçýna stop koymaktan ibaret. Yaptýgý iþ basit senýn yapamadýgýný yapan býr sýstem. Çok fazla gözünde buyutup her ay para basacaklarýný zanneden büyük bir kitle var.
BU iþin gerçeklerini bu sayfada görüyorsunuz. Klasýk indikator temelli kapanýþla iþlem yapan nýsbeten verimli ve 10 yýllýk veriyle optimize edilmiþ istatistiksel olarka anlamlý býr sonuç turen sýsteme parayý bagladýk ne getiriyor ne götürüyor hepiniz burada buna þahit oluyorsunuz olacaksýnýz.
Üstelik ben bu iþin 6 yýldýr içinde olan biri olarak yaratmýþým bu sistemi bu kadar uzun testten geçirmiþim geçmiþ tecrübelerimi aktararak yazmýþým.
Dolayýsýyla daha yeni yeni bu iþ baþlayanlar Ýstatistik biliminden bir haber açtýgý 6 aylýk 1 yýllýk verideki sisteme güvenip bu iþten müthiþ para kazanacaðýný düþünmeleri kendlerine zarar.
BU sebeple ben elimdne geldiðince destek vererek benzer videolar ve anlatýmlar yaparak doðru sýstemýn hangý krýterlele yaratýlmalý beným yaþadýgým olumsuz ve olumlu tecrübeleri paylaþarak anlatacaðým. Zamanla bu iþin mantýk kýsmýný en iyi þekilde anlatan kaynak olacaðýna inanýyorum.
Yakýn zaman için söz vermem zor üzerinde test yaptýgým bir strateji var. 3. wps servera entegre edeyip gerçek hesapta deneyeceðiz.
nisbeten ortalamanýn üzerinde bir yatýrýmla baþlatacaðýz programý sanal testler oldukça umut vadedici ancak herþeyi oturtmak 1 ayý alacak gibi yaklaþýk 3 aydýr üzerinde çalýþýyoruz.
Ýnanýn öðlen 12:00 da baþýna oturuyorum gece 24:00 da bir veya iki farklý parametreyý test edebiliyorum. Çok büyük bir veri ve cok dikkatlý analiz etmem gerekiyor.
BU sebeple sayfayla pek fazla ilgilenemiyorum. Bütün enerjýmý þu teste harcýyorum býtsýn bende rahatlayacagým belký gerçek hesaptaký sonuçlarý burada paylaþýrým. zaman gösterecek neler olacagýný.
Saðlýcakla....
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer Ýmleri