Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Kendi trade ettiðim sistemden sistem sahibi olarak ben %50 kar ediyorsam kiralayanýn %33 kar etmesi makul zaten. Artý olarak 30 bin tl den en az 3 bin tl gecelik faiz elde edecek yani 18000/30000 gerçek karý %60 oluyor. Öbür türlü dilerse risk almadan mevduat ile %17 kazanacak sadece. Sistem kullandýðý zaman mevduatta elde edeceði gelirin 3 katýndan fazlasýný elde edecek. Bu yeterli gelmiyorsa kiralamaz. O zaman kendisi iþlem yaparak daha fazlasýný kazanmayý deneyebilir ki deneyimsiz birisinin daha fazla kazanamayacaðýný hepimiz biliyoruz.
Sistemcilik zaten bu deðil mi?
Bunu þeffaf, açýk bir þekilde zaten kullanýcýya anlatmak gerek. Yoksa 10 kaldýraçla iþleme girip batacaktýr.
Diðer açýdan o sistemini kiraya veren arkadaþ aylýk 1000 tl bile istiyorsa yýllýk 12 bin tl kira giderine göre 5 bin tl çok daha mantýklý deðil mi?
Bu iþe girmeyi düþünen varsa bu konuyu çok ciddiye almalý ve kimseyi maðdur etmemeli.
HUAWEI G7-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pardon 13000/30000 %43 net kar yapýyor. Yine mevduattan 2.5 kat daha avantajlý.
HUAWEI G7-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olabilir gibi duruyor buradan bakinca. Yemesinlerde yaninda yatsinlar desene![]()
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Portfoyu yarin yayinlayacagim
Diger arkadasimizin excelide unuttum yarin aksam 9 da hepsini hallederim iyi geceler
gidiþat bu þekilde.
![]()
2018 2019 yýlýnýn 5 dakýkalýk verilerinde
ADX : 14 ATR : 14 Vertical Horizontal Filter : 14 RSI : 14 Momentum : 14 Dir.Mov : 14
indikatorlerini deðerlerini gösterdim.
bir deneme yap bakalým ne çýkacak ortaya hocam.
indirme linki
https://drive.google.com/file/d/1lOj...ew?usp=sharing
Yer Ýmleri