Bugün Aracý Kurum deðiþikliði sebebiyle saat 14:00 itibariyle sistemi nakte geçirip 4611 TL bakiyeyi Ýnfo yatýrýma aktardým.
Aktarým iþlemleri tamamlandýktan sonra Robotu tekrar aktif ettiðimde burayý bilgilendireceðim.
Bugün Aracý Kurum deðiþikliði sebebiyle saat 14:00 itibariyle sistemi nakte geçirip 4611 TL bakiyeyi Ýnfo yatýrýma aktardým.
Aktarým iþlemleri tamamlandýktan sonra Robotu tekrar aktif ettiðimde burayý bilgilendireceðim.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Robotu 10 dk once aktif ettim
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Hayýrlý uðurlu olur inþallah Erhan bey. Sunucu Makdos paket 2 ve 6 devam mý? Dedicated ve Server 2012 R2 tercih edin diye yazýlmýþtý bi ara sanýrým. Bu tip bir sunucu paketi yeter li mi? Dedicated lar çok pahalý.
bir programlama örneði
https://twitter.com/erhanacikgoz1/st...09048248012807
Hesap özetini artýk geçmiþten itibaren gösteremeyeceðim.
Ýkisinin arayüzü de ayný zaten. Þimdi info yatýrým ekranýndan paylaþýyorum. 21,06,2019 dan itibaren bugune.
A1 in hesabýnda 53,67 TL para kalmýþ onuda bir ara çekerim.
Bu kýsýmda a1 capitalin 01,01,2019 ile bugunun tarihleri arasýný gösteriyor. Kalan paraya faiz yattýðý için bugunden baz aldým.
OLaný biteni bir analiz edelim.
4.553,35 TL + 53,67 = 4.607,02 TL TOplam PORTFOYE SAHÝBÝM
BUnun 368,30 TL si KAR 55,68 TL si Zarar
Dolayýsýyla Ocaktan Bugune totalde 368,30-55,68 = 312,68 TL Net KAR var.
4.607,02 TL nin 312,68 TL si Kar Ýlk yatýrýmým 2000 TL civarýydý Zamanla Tasarruflarýmýda ekleyerek TOtalde karla beraber bu tutara ulaþmýþ olduk.
Sistemin gidiþatýna bakalým. PUANSAL getiriye bakmalýsýnýz. SÝstem 35 Puan kaymayla beraber -4,415 PUAN zarar da Fakat Portföy Kar gösteriyor. Bunun sebebini açýklayayým.
Kurum deðiþtirdiðim gün Nakte geçtim O gün sistem biraz zararla kapattý. Ben o Zararý edememiþ oldum. O sýrada havale yaptýðým için. Ýkinci olarak kaymalar 35 Puan dan daha az maliyet oluþturduðu için oradanda bir tasarrufum var. Üçüncü olarak ise Önce 1 lot Ýle baþlayýp getiri eðrisi aþaðý sarkýnca 2 lot'a çýkmýþtým. 2'inci lotu aldýgým yerin üzerinde olduðu için KZ eðrisi biraz daha fazla kar yazmýþ oldum.
Aylýk baz'da Mayýs ve Haziran Aylarý nihayet pozitif Gerçekleþti. Haziran ayý aslýnda sadece 30 puan karla kapanabilmiþ. Dolayýsýyla sistem kötü gidiþatýný biraz olsun düzeltme çabasý içerisinde olduðu için bu sistemle devam edeceðim.
![]()
Alternatif iki adet sistemim var. BU topikte bahsettiðim. 2014 YIlýnda yarattýðým. Slow trade isimli Sistemin ocaktan bu yana olan getirisini göstereyim.
Yani eðer Optimus Prime istediðim gibi gitmezse Slow Trade Veya baþka bir alternatifi deðerlendireceðim.
Bunlar 35 Puan maliyetle getirisi
Þimdi hem Optimus Primeyi hemde SLOW tradeyi getiri eðrilerini karþýlaþtýralým.
Slow tradenin YIl boyunca açtýðý 19 adet iþlemi merak edeceðinizi düþünerek onuda paylaþayým dedim.
![]()
Bu sinyali kaçýrdýk. Sabah yeni vadeye geçirmeyi unutmuþum. Otomatýk geçiþ kapalýydý
360 TL civarý kazanç olacaktý 0 TL yazdýk hayýrlýsý ne diyelim.
pozisyonun kapalý oldugunu akþam üzeri fark ettim.
![]()
Son düzenleme : erhanacikgoz1; 01-07-2019 saat: 23:04.
Yer Ýmleri