Anlattýklarýnýzla bir çok indikatöre dayalý sistemi tahmin ediyorum yazabilirim. Ýleriki günlerde idealin demosunu indirip denene çalýþmalarý yaparým.
Eski hissenet de idealin baþlýklarýný ilk sayfadan itibaren okuyup formülleri arþivlemeye baþlayacaðým.
Birde idealde algonun dýþýnda robot ve optimizasyon örnekleri var. Sistemi optimize yapýlacak þekle nasýl dönüþtüreceðiz.
Robot dediðimiz þeyin algodan farký nedir .
LG-D802TR cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Erhan, Öncelikle eline saðlýk. Zahmet edip uðraþmýþ ve bayaðý bir zaman ayýrmýþsýn.
ilk videoyu seyrettim. Gayette güzel ve yeterli uzunlukta olmuþ.2. videoyu da ilk uygun zamanýmda seyredeceðim.
Candan uðurlu geldi bizeSÝstem bi kendine geldi rahatladý bu ay.
A1 den kalan 368,30 TL
Ýnfodaký kar 1.750,55 TL ye yükseldi.
Ana sermaye toplamda 6.340,37 TL ye yükseldi.
Önce savruldum yok oldum
Sonra dinlendim duruldum
Ve her giden parçam yerine
Yenisini doðurdum
Daha güçlü, daha sakin
Daha mutlu, daha suskun
Daha olgun, daha kýrgýn
Daha yalnýz, daha yorgun
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Benim sistem 3 gündür zarar ediyor. Hatta günün ilk saatlerinde iyi zarar ediyor sonra biraz toparlýyarak zarar makul bir seviyeye geliyor. Tahminim son 3 gün içinde kar eden sistem yoktur.
Piyasalarýn kararsýzlýðýný gidermesi lazým. Bir gün pozitif, ertesi gün negatif endeks sistemleri þamar oðlana çevirdi. Ya iyi bir düzeltmeye gitmesi lazým ,yada yükseliþ trendi baþlatmasý lazým.
muhtemelen sýstemýnýz biraz yavaþ bant aralýgý büyüyünce yavaþ sistemleri kitlemeye baþladý.
ancak ben daha da sýkýþacaðýný düþünüyorum. Ýyi puan üretti sistemler artýk tökezleme dönemi baþlar diye düþünüyorum.
Bir istatistik daha var tabi yaz rallisi diyorum ben yaz dönemlerýnde sistemler çoðunlukla kar eðrileri çok sýçrýyor. 10 yýlýn 8 inde durum böyle. BU olasýlýk gerçekleþirse sistemler daha kar üretmeye devam eder.
Hocam sisteme beni de ekler misiniz mail adresim
mkucukoglu1525@gmail.com
teþekkür ederim
FIG-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri