Robot'un tüm sistemi bozuldu, bir en çok iki sinyal bekletme kararý aldým, hesaplarýma göre 129.000 de al sinyali veriyor gibi gösteriyor, bu poza tabiki giremedik , ayrýca short pozu da yukarýda kapadýkelbet vardýr bir hayýr diyorum
Robot'un tüm sistemi bozuldu, bir en çok iki sinyal bekletme kararý aldým, hesaplarýma göre 129.000 de al sinyali veriyor gibi gösteriyor, bu poza tabiki giremedik , ayrýca short pozu da yukarýda kapadýkelbet vardýr bir hayýr diyorum
Veri gittigi zaman genelde ttkom veya borsa kaynakli tum platformlarda giderdi.
Ilk defa sadece idealde verinin durdugunu gordum.
Teknik bir ariza var. Barlar eksik olusacak aksama barlari duzeltecekler.
Ben robotlara ellemedim nasilsa sinyal yaninca emri gonderecekler diye.
fark cok acilsaydi tereddut ederdim.
Sistemlerimde ciddi bir bozulma yada farklilasma olmadi.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Benim Robot gibi hýzlý sistemlerde çok etkiliyor demek ki. Ama olsun, Robot bugün gerek faiz kararý açýklandýðýnda gerekse sonrasýndaki aþaðýya verdiklerinde çok güzel tepkiler verdi. Bugün 1.650 fiili puan yaptý (kayma dahil komisyon hariç). Eðer son aksilik yaþanmasaydý 500 puana yakýn daha kazanç yazacaktý. Kendisini alnýndan öpüyorum, sizlere iyi akþamlar diliyorum.
Data gelir gelmez nakte gecmis benimki
Dipte short acmisti arada gap varmis gibi gorundugu icin belki daha erken nakte gececekti. Ancak yqpacak bisi yok
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Benim açýmdan bugün rezaletti. 11 günde 2200 puan ýkýna ýkýna toplayan sistem bugün 2300 puan zarar yazdý.
En dipten short açtý . Benim sistem gün içi M , W çizen girafik yapýsý oldugu zaman aptallaþýyor.
Dipten short , zirveden long açýp terste kalan sisteme bir çare bulmak gerekir.
Atakan hocam, aslýnda 11 günde 2.200 iyiymiþ, bugünkü kötü performansýn olmasaymýþ. Benim Robot ilk 11 günde (ilk hafta çalýþtýramadým) 1.900 puan getirmiþ, hem de kayma ve komisyon düþünce zaten zarara giriyor. Bugünkü performansý evet güzeldi, ama mesela dün piyasa yataydý ve çok hatalý iþlem açtý. Ay sonunda 2.000 puan nette artýda bitirebilirsem açýkçasý baþarý sayacaðým. Aslýnda bileþke getiri oluþturmaya çalýþmak lazým diye düþünmeye baþladým. matador hocam bunu çok güzel yapýyor, paylaþýmlarýndan gördüðüm kadarýyla.
F_XU0301019 'un eksik barlari tamamlanmis ancak VIP-X030 halen eksik. Son 10 gunluk verinin yeterli oldugu sistemler/robotlar VIP-X030 yerine F_XU0301019 uzerinde calistirilabilir.
129.150 - 129.650 arasý 500 puaný dünkü yaþanan aksilikten dolayý Robot kazanamadý, tekrar çalýþtýrmaya baþladým. Zaten ne kazanýyorsak hareketli grafikte kazanýlýyor, yatayda sürekli zarar yazýyorum.
Yer Ýmleri