Aynen her iki yazida tam yerinde...SM-G960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen her iki yazida tam yerinde...SM-G960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"yatýrým teknolojileri" sitesini hiç incelediniz mi, burada sistem satýlýyor, adamlarýn yýllýk 20 bin TL ye sattýklarý Robot un aylýk ortalama getirisi dahi 3.632 puan. Bunun içinde komisyon yok, muhtemelen kayma da yoktur. Tutar tutmaz veya inanýrsýnýz inanmazsýnýz hiç bilmem, bildiðim tek þey; profesyonel yazýlýmcýlarýn yazdýðý ve parayla satýlan Robot dahi ayda ortalama 4 bin puana ulaþamýyorBizim sistemlere haksýzlýk etmeyelim diye paylaþmak istedim. Kendi düþüncem, geleceðe yönelik gerçek hesapta bu kadar puaný dahi saðlayamayacaðýdýr, demo hesaplarýnda geçmiþe yönelik optimize edilmiþ verilerin kullanýldýðýný düþünüyorum. Robotun adýn idealist V3.51 imiþ. Bizim ideal terminaliyle bir ilgileri var mý acaba, sanmýyorum ama aklýma takýldý iþte.
Ben 2014 yilinda almistim. Ideali ozmanlar bilmiyordum.
Hem program hemde robot zannediyordum.
Bende hala mevcut robot. Ben alirken yari yariya ucuzdu fiyati.
Kayma ve komisyondan dolayi saglikli gelir elde edemedik.
Sonra benim sistemcilik seruvenim basladi.
Tabi bu sure zarfinda gecmis verileri bulunca kontrol ettim. kazanclarin hepsi burut ve dogru.
Sistem ne uretmisse o yaziliyor siteye ancak kayma ve komisyon hak getire sistem birden fazla kisiye satildigi icin kaymalariniz cok yuksek boyutta gerceklesebiliyor.
Bunun onune gecmek icin fiyatin yukselecegi soylendi fiyat yukseltildi. Ancak bu kaymalari kalici olarqk duzeltmeyecek bir durum.
Zaten sozlesme imzaliyorsunuz fatura kesiliyor hicbirsey hakkinda savunacak bir durumunuz yok. Garantide verilmiyor
Ozmanlar hersey cok kisitliydi ideal veri terminalini pek bilen yoktu moduller yoktu metotlar azdi bir suru kod yazarak robot yapabiliyordunuz. Gecmis veriler bulunamiyordu.
Bugun olsa tavsiye edermisin derseniz
1 fiyat cok yuksek
2 imkanlariniz daha fazla artik gecmis veriler var robot yazmak kolay hic kod bilmeseniz bile idealgo ile cok iyi robotlar yapiliyor.
3 bu robotun kaymalari hala bir bilinmezlik iceriyor.
4 bu sebepleri toplayinca daha dusuk bir maliyetle bu robota yakin ve bu robotu gecen net karlar elde etmeniz artik kolay ve muhtemel o sebeple gerek yok.
Not burut karlar dogru sistem uretimi yapiyor ancak net kar hakkinda ayni seyi soyleyemem
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
zaten brüt karý iþlem sayýsýný artýrarak kolayca artýrabilirsiniz. Önemli olan portföye yansýyan kar. o bakýmdan mutlaka net kar üretebilen kendi sisteminiz olmalý. "El þeyiyle güve girilmez" derler bizde
[IMG][/IMG]
Matrikste kullandýgým sistemi ideale çevirdim. Çok yüksek bir veriyle optimize ettim. (Erhan Saðolsun). Çýkan sonuçlarý üsteki tabloya ekledim. En yüksek getiriyi koymadým, listede net getiriye göre ilk 20 ye girecek parametresini beðendigim sonuçlarý koydum. 1 dakikalýk sistem 74 ay , 5 dk sistem 175 aylýk bir veride test edildi. Kayma ve komisyon olarak 50 puan düþerek net getiriye böyle ulaþtým.
Aylýk ortalama net getirisi 1 dk 1743 puan, 5 dk da 1370 puan çýkýyor. Malesef gerçekler böyleymiþ. Ýdeal ve Erhan gerçekleri görmemi saðladý.
var Kbb = Sistem.GrafikVerileri;
Getiri Verim testi yaparken birde bunu ekleyin (döngünün en son } parantezinin hemen önüne..)
/// vade sonlarýný flat geç /// Sistem testlerde kullanýlabilir. Gerçek sistem içinde kullanmayýnýz. /////
if ( Kbb[i-1].Date.Month != Kbb[i].Date.Month && Kbb[i].Date.Month % 2 == 1) { Sistem.Yon[i] = "F"; SonYon = "F"; Sistem.Seviye[i]=C[i-1]; IslemBarNo = i; }
Sistem.Seviye ve IslemBarNo
hata verirse, hata düzeltme yazýlýmýný yapamazsanýz
kaldýrabilirsiniz.
Bear_Bull
@BearBull26
Ýþlem barno hata verdi , böyle bir öge yok dedi. Kaldýrdým formülde hata kalmadý. Grafige uyguladým getiri sonucu ayný çýktý. Vade geçiþlerine flat girmemiþ. Sistem seviyeyi kaldýrýp denedim hata vermedi, yine sonuç ayný oldu.
Bear abi bir örnek üzerinde ilaveli formül var mý ona bakarak yazayým.
atakan beyin sistemi inceledim. Gecmis verileri koyunca hersey seriliverdi. Sistem optimize edilen son 1 yilda getiri egrisi bir fisek misali yukari sicramisti. Diger yillar vasat getiriler mevcuttu.
Hatta maxdd yanlis hatirlamiyorsam 40.000 puan cikmisti.
Anlayacagiz sadece optimize edilen bolgede harikalar yaratmis gercek piyasa kullanilamayacak kadar riskli ve getirisi tatmin edici degildi.
Her sistemin bir curvefitting olasiligi vardir. Burada neyi nasil hangi veriyle optimize ettiginiz onemli.
Gercek piyasa hareketini gormus olmakta cozum degil.
Sisteminiz cok kompleks olmamali getiri egrisi nisbeten dogrusal olmali yukari yondede assaga yondede sapmalar minimum tutulmali. Parametrenin bir haritasi cikarilarak yogunlugun ve getirinin nisbeten iyi oldugu parametreler secilmeli.
Bunun gibi ayarlar sisteminizin curve fitting olasiligini en aza indirir.
Baya bir sohbet ve analiz ettik. Tabi atakan beyin biraz morali bozuldu getiriler tahmin ettiginden cok daha dusuk cikiyordu.
Yapacak birsey yok ilk hedef yillik nette 15.000 puan ve uzeri.
Sonra yukari dogru tirmanabilirsiniz. Iyi bir maxdd tuturarak 3 kaldiracla yillik yuzde 50 getiri demektir.
Yilda bir veya belirli araliklarla sermayeyi tekrar 3 kaldiraca guncellerseniz ana sermayenize oranla devasa getiriler elde edebilirsiniz.
Ornegin 10.000 tl niz hic cekmez ve sermaye birlestirme yaparsaniz kabaca ya 8 ila 12 yil arasinda yarim milyona cikiyor.
Daha iyi bir para yonetimiyle sure 5 yila cekilebilir.
Sisteminiz 15 degilde 30 bin puan uretise ortalama 4 ila 8 yil icerisinde yarim milyona ulasabilirsiniz.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer Ýmleri