Erhan bey sunucuya server 2012 kuruldu. Lisansý yok etkinleþtirme istiyor. Bunu böyle etkinleþtirmeden kullanmak sorun oluyor mu. Ýnternette lisansý aktifleþtirmek için çeþitli yöntemler yazmýþlar. Yapmaya gerek varmý acaba.
Erhan bey sunucuya server 2012 kuruldu. Lisansý yok etkinleþtirme istiyor. Bunu böyle etkinleþtirmeden kullanmak sorun oluyor mu. Ýnternette lisansý aktifleþtirmek için çeþitli yöntemler yazmýþlar. Yapmaya gerek varmý acaba.
Bazan yazdýklarým okunmadýðýný anlýyorum biz senelerdir nasýl yapýyoruz atakan hocam. BUrada daha önce anlattým. Yeni siz yeni keþfetmiþ gibi yazýyorsunuz. Bir tane ideal lisansý var ideal lisansý serverda yazýlý otomatýk baðlan iþaretli. evde de ideal kurulu ayný lisansla bir kere giriþ yapýyorum evden. wps serverdaki ideal hemen baðlantýyý geri alýyor. Otomatik baðlan iþaretli olduðu için Ancak evdeki bilgisayardan bir kere giriþ yaptýðým için idealin tüm fonksiyonlarý çalýþýyor lisansýn sürekli baðlý kalmasýna gerek yok istediðim testi yapýyorum. Canlý veriye robotun ihtiyacý var benim canlý veriyle iþim yok nede olsa back test yapýyorum.
aktif etmenize gerek yok
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Ýsteseler iki satýr kodlamayla bu olayý ortadan kaldýrýrlar aslýnda ama yapmýyorlar niye ? öteki bilgisayarda testlerini yapsýn öteki bilgisayarda da robotlarý çalýþsýn canlý veriyle demiþler.
iki tane lisansa para ödemesinler demiþler. ancak iki tane canlý data lazýmsa bir tane daha ideal alman lazým.
bende þu an 3 tane ideal lisansý var 3. ünkü 3 üde ayrý hesaplarda 3 ündede ayrý robot çalýþýyor.
TÜm parayý tek bir hesaba çalýþtýrýp 3 robotuda tek bir idealde çalýþtýrabilirim. Ancak stratejiler karýþmasýn her biri farklý sekilde çalýþýyor diye ayýrdým hepsini.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Erhan hocam, Atakan hocam verileri yükledim, biraz dondu mondu ama yüklemeyi baþardým.
Sonuçlarý çok çarpýcý deðil, 2013 Temmuz ayýndan günümüze toplam 291.000 puan toplamýþ ancak 8.972 adet de iþlem yapmýþ. Dolayýsýyla toplanan puandan daha fazla komisyon ve kayma olacaktýr, özel bir optimizasyon olmamasýna raðmen en iyi sonucu 2019 yýlý içinde veriyor, ki ben sadece Robotun 3 aylýk verisiyle sonuçlarý görmüþtüm, þimdi 2019 Ocak baþýndan günümüze kadar baktýðýmda 105.000 puan (1.047 iþlemle) topluyor, bu sonuç çok baþarýlý ancak diðer yýllarda bu baþarýyý gösteremediði anlaþýlýyor.
Bu verileri edinmem benim için hayati bir öneme sahipti, baþta Erhan hocama olmak üzere Atakan hocama da çok teþekkürler.
Bu sonuçlarý çok net ve þeffaf olarak paylaþýyorum ki, bir sisteme dayanarak trade etmek isteyenler iþin ne kadar zor olduðunu görebilsinler. Viop30 da ekmek gerçekten aslanýn aðzýnda.
EEee peki þimdi ne yapacaðýz, geldik baþladýðýmýz yerekendimi bir an diskalife olmuþ sporcu gibi hissettim
![]()
Size þunu söyleyeyim erhan kardeþim dedigi her bilgi bedelini ödedigi bilgi ona göre...... Bende en az onun dediklerinin yarýsý kadar bedel ödedim ...size bedelsiz tavsiye veriyor uymaya calýsýn lütfen bu konuda cok ciddiyim ..uymayada bilirsiniz tabi ama o zaman palaya ücreti hazýrlayýn bir nevi ders parasýý![]()
DUHUL 2007...
BÝZÝ BÝLEN BÝLÝR....
Walla bedavaya özel ders aldýk, saðolsun baþta Erhan hoca olmak üzere buradaki tüm arkadaþlar.
Sonuçlar bizi þaþýrttý mý ? þaþýrmadý atakan beyde de benzer bir sonuç yaþadýk optimize edilen yýl müthiþ geçmiþ yýl çöp
Geçmiþ yýlý gelecek yýl gibi varsaymalýsýnýz yaný sýstemýnýz 2019 baþarýsýný 2020 2021 de yakalyamayacakmýþ.
Allahtan eski verileri elde ettinizde yanlýþ bir sisteme para baðlamaktan kurtardýnýz kendinizi.
Aslýnda sisteminizin bileþke getiri eðrisindeki kaymaya 0,035 girdikten sonraký resmýný https://imgyukle.com/ þu siteye upload edip paylaþýrsanýz daha iyi olur. bir karþýlaþtýrma yaparýz.
Hani diðer arkadaþlarýn kafasýnda da sistemin nasýl göründüðü canlanmýþ olacak o sebeple resým onemlý.
Benimkini bir atayým sizede fikir olsun.
![]()
Resim þöyle;
https://imgyukle.com/i/odpo0A
Yer Ýmleri