Þu baþlýk veya sistem üzerine açýlan tüm baþlýklarý okuyun konu hep ayný opt dan baþka biþey yok. þunu denedim bu çýktý onu denedim þu çýktý berikini denedim þöyle çýktý. vs vs.... dön baba dönelim... ayný þeyleri senelerce konuþyoruz hala köþe olan yok BEN DAHÝL viopta .
Ben dahil derken ben zaten vioptan köþeyi dönülmeyeceðini yazalý nedenleri ile anlattým bilmem kaç sene önce. özetle viop ancak erhanýn bir kýsmýna katýldýðým bakkal hesabýndan baþka birþey deðil. yani 30 yatýrayým 5 kontrat oynayým senelik % 50 iyidir.
yani bakkal düþüncesi ile ayný senelik bana kalan 15 bin. bunlada evimin ihtiyaçlarýný en azýndan cepten yemem.

belki senelik bira param çýkar . hesap bence cuk oturmuþ
zaten en sonunda gelinen nokta bu.
ve zaten böyle olmasýda gerekiyor. robota 500 kontrat baðlamak akýl iþi olamazz.
ama hisselere istersen 10 milyon yatýr.
gelelim neden kazanamýyoruz.
1 3 tane mov ekleyip hadi birde rsi birde macd koydukmu robota ohh mis. arkidiþler ben artýk ALGORÝTMÝK TRAYDÝKÇÝ OLDUM robotlar optlar sistemler stratejiler havada uçuyor . hemen bir twitter hesabý sonra fenomenlik hayelleri vs vs.
sonra birazda makale kuantum falan.. sýkýþtýr araya en son atomu parçalayan formüle bile gdenler vardý
sonuç..: keman üretimine dön baþa. en garantisi kaybetmek yok yap sat.
gelelim strateji bölümüne.
tüm bu indikatörlerle yapmýþ olduðunuz istersen internetteki tüm formülleri de al yanýna artý opt. yapýlan stratejinin toplamý 1 dir. yani bu bir strajetidir hemde toplamý.
erhan diyor viopta srateji sýnýrsýz hayal gücünüze kalmýþ . öyle birþey yok zaten indikatörler data yükseliþinde indikatör yükseliyor indikatörlerin % 99 u bu þekilde. hal böyle ile yukarda dediðim internetteki tüm formülleri alýn bu yapmýþ olduðunuz þey zaten tek bir strateji demektir. toplamý...
desenki yazý tura atsýn sistem indikatör yok. bu baþka bir stratejidir ettimi 2
desenki. 1 poz long açtýn kaybetti 2 ci de long açsýn o da kaybetti 3 cüde long açsýn ama kaldýracý 3 deðilde 7 yapsýn. bu da bir baþka birþey.
yani basit bir yazý tura iþi bile. internetteki tüm fomüllerin tüm optlarýn toplamý ile eþdeðer !
viopta ortada bir data varken ve bir sonraki datanýn kaçtan kapanacaðýný bilmiyorsan yapacaðýn herþey sýnýrlýdýr.
ama yokben uðraþýr þuan atlantik okyanusundaki atýyorum 178.9389.9896 koordinatlarýndaki en küçük dalganýn boyutunu hesaplayabiliyorum diyorsan kolay gele.
Yer Ýmleri