vuhu 3 server ilk vurgununu yapti...
Aksam mesai var bana islemler ile excel tablom ile gercek hesap arasi daki korelasyonu maliyetleri olcecegim
vuhu 3 server ilk vurgununu yapti...
Aksam mesai var bana islemler ile excel tablom ile gercek hesap arasi daki korelasyonu maliyetleri olcecegim
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Makdos sunucusu bana 3 gün içinde parolaný deðiþtir yoksa sunucuyu baþtan baþlatacaðým diyor. Desteðe baþvurdum evet reboot yapar diye cevap verdiler.
Böyle zorunluluklar canýmý sýkmaya baþladý. Sen nasýl yapýyorsun erhan bu iþi
SM-A105F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Parola kullanim suresi ayarlanabiliyor, suresiz yaparsaniz problem ortadan kalkacaktir.SM-G960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
beynim yandýda hesaplamalarýma göre hata yoksa.
simulasyona göre 25 puan eksýk kazanmýþým bu 25 puan bsmw denmý gitti endeks fýyatýndan dolayýmý kaynaklandý tam çözemedýk zaten beynýmden dumanlar cýkýyor.
hesaplarý tutmaya devam edecegým ýcýn nihayetinde simulasyonla gerçek hesabýn arasýndaký farký bulabýlecegým.
Ancak genel anlamda çok küçük bir farkýn cýkmýs olmasý beni tatmýn etti.
Madem bu ise bu kadar kafa yoruyorsunuz ahlatcinin bu cumartesi Sarýyer'de semineri varmýþ , gidin de biraz mürekkep yalayin belkim faydasý olur.
Erhan hoca candýr gerçeðe en yakýn verilerle hesap yapýyor algoritmik Trade konusuna gelince dünya genelinde nerdeyse tek yönlü iþlemler %30 lara düþmüþ algoritmik trade edenler geliþmiþ ülkelerde %70 lere varýyor tüm dünya geri zekalý sadece biz mi akýllýyýz ? Kaldýracdan korkuyor isen zaten trade konusunda baþarýzsýn demektir tavsiyem önce manuel trade etmeyi gören sonrada kendi öðrendiðin Trade sistemi algoritmaya uygula bak bakayým neler oluyor ...
Ben size dedim
Yani dedim ki mademki bu kadar meraklisiniz algoritmik trade e bunun semineri varmýþ gidin bi dinleyin belki faydasý olur dedim
Bu bir
Ýkincisi
Kaldiractan korkmak yada korkmamak baþka , kaldiractan medet ummak baþka
Ýndikatorlere ortalamalara bakmak baþka , sürekli bunlarý bilgisayara optimize ettirip optimizasyondan medet ummak baþka
Umarak yaþayan micarak ölür gringo demiþti Western fiminde bir silahþör diðerine![]()
tekrar edeyim
Kaldiractan ve optimizasyondan medet umanin sonu dit dit dit ...... Olur
Bana kýzmayýn uyarýyorum iþte yoksa sen istersen günün 24 saati optimizasyon yapýp , ustune de 1 e 10 kaldýraç beni kesmez , 50 de kesmez , 100 ehhh ama 1000 olsa daha iyi olur diyerek iþlem yap
bana ne la sanki benim paramla mi oynuyon
Çok da fifi![]()
Yer Ýmleri