Yanýtlar için teþekkürler,
Ben aþaðýdaki þekilde denediðimde Robot çalýþmadý, acaba XBANK kodunu mu hatalý yazdým diye düþündüm,
bugün tekrar deneyeceðim
var MySistem = Sistem.SistemGetir("THALILVIOP213", "IMKBH'XBANK", "15");
"VIP'VIP-XBANK" oluyor ancak "IMKBH'XBANK" olmuyor,
VIP deðil de normal endeksten sinyal almak istediðimde Robot çalýþmýyor, bu normal mi, ya da ben hatalý mý yazýyorum
doðru ismi yazýyor.
"IMKBX'XBANK"
Ayrýca ben meseleyi anlamadým.
Xbank grafiðine sistemi direk koyabilirsiniz zaten sinyalleri görmek ýstýyorsanýz sistem getir demenize gerek yok.
Robot kodu ise ayrý birþey.
Robot kodunda "IMKBX'XBANK" da çalýþ "F_XU0301219" EMÝR GÖNDER ÞEKLÝNDE GÝRMELÝSÝNÝZ.
SÝZÝN SÝSTEM GETÝRDEKÝ AMACINIZ NE ?
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Bear_Bull
@BearBull26
Erhan üstat, Bear Bull üstat çok teþekkürler,
IMKBX yapýnca Robot çalýþtý
Xbank tan sinyal alýp XU30 viopta iþlem yapmaya çalýþýyorum. Banka endeksi çok daha kalýcý sinyaller vermiþ, böylece vioptaki fake çok sayýda hatalý sinyali önlüyorum. Zaten endeks gidecekse çoðunlukla Xbank ile gidiyor, düþecekse de öyle.
Yeni yýl ile birlikte kesintisiz uygulamayý düþündüðüm bir sistemin çalýþmalarý bunlar.
Buarada benim çalýþtýrmayý durdurduðum Robot geçen ay da bu ayda da kazanç yazmayý sürdürüyor inadýnaSelamlar.
Borsadan gelen resmi yazýya göre,
VÝOP 'ta olumsuz bir durum olmamasý halinde 17 Ocak 2020' de akþam seansý baþlýyor
09.30-18.15 ve 19.00-23.00 ek seans gerçekleþecek
Ýlk etapta Endeks Vadeli sözleþmeleri(bist30,XBANK,XUSIN,likit banka,banka dýþý Likit 10 endeksleri)baþlayacak
DUHUL 2007...
BÝZÝ BÝLEN BÝLÝR....
Yer Ýmleri