3 5 kuruþlar 10 milyonu viop baðlamak arasýnda ki iliþkiyi anlayamadým. Konuyla bir alakasýný kuramadým hani.
10 milyon TL benim finansla özgürlük seviyemin çok üzerinde.
10 Mýlyon TL param olsa riske girmeme gerek yok. Artýk o noktada minimum risk seviyesinde hareket ediyorumdur. Fazlalýðý yine riskli yatýrýmlar yaparým.
Olaya þu gözle bakýyorum ben Zenginlik Bankada kaç paran oldugu degýl ne kadar harcayabildiðindir. Benim için böyle.
Benim hedefim çalýþmadan Kazandýgým parayý harcamak. Çalýþmadýgým halde 10 býn TL mý gelýyor bugunku þartlar altýnda bitti.
10,000 Tl 2000 Ýne yatýrým yapar geri kalanýný yerým fýnans özgürlük bu benim içn. Harcayamadýktan sonra veya harcayacak vaktin kalmadýktan sonra rakamlarýn büyüklüðü anlamsýz.
10,000,000 TL param olsa büyük ihtimal en az yarýsý banka faizindedir. Geriside altýn ve hisse alýrým belki.
5,000,000 TL nin %10 ortalama faiz olsa bizim ülkede 500,000 TL / 12 = 41,000 TL aylýk gelir deli eder adamý. Daha neye ihtiyacým olsun. En zengýnler lýstesýne gýrecekmýsým yemýsým en zengýnler asýl zengýn beným her ay 40,000 TL para yiyorum.
Finansal özgürlük tek hedef degýl tabiki ilk hedef insanýn finansal özgürlükten sonra hayata tutunduracak birþeylerlede ugrasýyor olmasý lazým. Dolayýsýyla bu fazlalýkla belki bir melek yatýrýmcý olurum býr gýrýsýme para yatýrýrým belký elon mask tarz dunyaya bir rokette turkýyede fýrlatýrým

hani ne biliyim. Uðraþacak birþeyler bulurum diye düþünüyorum. Hayata insanlara faydalý birþeyler yapmaya calýsýrým.
beným 1 milyon TL kazanmanýn en kolay ve kýsa yolunun ne oldugunu soyle gideyim ona para yatýrayým.
Derdim bu benim Magzamý ac diyorsun tamam cýkar masrafýný getýrýsýný goturusunu acalým magzayý restorant mý oke varým hangisi.
Hisse iþimi geçmiþe dönük kanýtla 50,000 TL ne zman hangý hýsslere gecerek 1 mýlyon TL yapabýlýrsýn.
Aselsan 5 lirada alýp en tepe 40 lýrada satsan býle 8 kat ediyor. Yani 400 Bin TL Yani hisse piyasasýnýnda garanti yok ki. Viop robot iþine göre daha riski düþük. Ancak bu seferde zamandan çalýyor. 5 yýlmýþ 10 yýla cýkýyor.
Yer Ýmleri