Originally Posted by
zifige
Erhan Hoca,
O kadar uzun ve detaylý yazýyorsun ki kýsa yazýp ayýp olacaðýný düþünerek yazma isteðim gelmiyor
120 üstü 130-135 potaya girmiþ gibi duruyor.ama benim stratejimde 110 da long olamayan adam burdan hiç olamaz.
ben kaça giderse gitsin long olmadan sadece þort iþlem yapma gibi bir stratejim var.
120 binde 6 LOT
123 binde 12 LOT
126 binde 18 LOT
129 binde 24 LOT
132 binde 30 LOT
135 binde 36 LOT
burda bahsettiðin sistemi ben uyguluyorum ama daha kýsa puanlar arasý ve çok yakýn maliyete stop þeklinde. bir kere viop da terse mal taþýdým adamýn donuna kadar alýrlar o yüzden viop da terse mal taþýmak bence riskli. ha þu dediðini 130-135 arasý yapabilirim ama buralardan asla. dönüþ verirse aþaðýdan zaten açarým.
dediðin doðru risk olmadan para kazanýlmýyor.
Ters mal taþýmayý bana sor. yarým mýlyonun 3/2 2019 ocak rallysýnde yedýk.
Fakat bu bölge normal býr bolge degýl sýradan býr bolge degýl. Elbetteki risk var elbetteký herzman 160 180 lere gýtme ýhtýmalý var %0 diyemesek de düþük oldugunu biliyoruz.
Dönüþ verirse mevzusundan bahsettým yazýda kýsaca Þimdi benim kademeli açaðým lotu sen stoplayarak açacaksýn.
Dönüþ oldu gibi diyelim 3000 Çakýldý Aha dönüþ baþladý dedýn tepeden 3000 düþünce þortladýn Lak sen þortladýn 36 lotla yukarý surdüler 2000 le stopladýn bir 2000 daha verdiler aþaðý aha bu kez gýdýyor dedýn lakkkkk bir yukarý daha yine stop bunu kaç kere yapabilceklerini bilmiyoruz. Ancak seni böyle fake sinyallerle 36 lotla öldürdükten sonra. Salacaklarý endeksý sonra týpký terste baka kaldýgýn gýbý bu kez aþaðý gýderken þurada þortlamadýk sýmdý buradamý shortlayacaz dedýrtecek tepký gelsýn shortlayacam dýyeceksýn ve sen shotlayamadan þelaleye devam.
seninkide biraz sistemlerýn calýsma prensýbýne benzýyor ancak cok fazla stop hakkýnda yok 3-4 stoptan sonra MC ye düþeceksýn. Tabi bu stratejide diðerinden kötü deðil.
Kýsaca ÝMZA!!!
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer Ýmleri