bunu ilk dinlediðimde yarýlmýþtým erhan. sistemcilere görede versiyon yapmak lazým
bunu ilk dinlediðimde yarýlmýþtým erhan. sistemcilere görede versiyon yapmak lazým
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Bu hafta sonu Borfin'in algoritma eðitimine gelen var mý? Daha önce giden olduysa tecrübesini paylaþabilir mi?
Teþekkürler, bol kazançlar...
Burada yer alan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, yetkili kuruluþlar tarafýndan kiþilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alýnarak kiþiye özel sunulmaktadýr. Yatýrýmcýnýn mali durumuna veya risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir.
https://i.hizliresim.com/zyvGq9.jpg
Vadeyi uzatýr, riski azaltýrsak böyle güzel getiri eðrisi oluþuyor, ancak getiri azalýyor.
Yok vadeyi kýsaltýp riski artýrýrsak o zaman grafik çok daha iniþli çýkýþlý dalgalý oluyor, ancak getiri yüksek oluyor.
En iyisi vadeyi uzatýp riski azaltmak getiriyi de yüksek kaldýraçla artýrmak.
Erhan hocam yanlýþ mý düþünüyorum.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Erhan dikkatimi çeken birþey sormak istiyorum. Sistemini yaparken 5 dk grafikleri kullandýðýný sanýyorum. Sistemin robota baðlýyken birim grafikte iþle yapýyor zannedersem. Yoksa yanlýþmý biliyorum .
Sistemi hangi periyoda göre oluþturmuþsak o periyodda çalýþtýrmak gerekli degilmi.
Bu konuda atladýðým bir þeymi var acaba.
SM-A105F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 dakýkalýk barlarda çalýþýp anlýk emir gönderiyor.
1000 Puanlýk bir bar düþün 5 dakýkalýk ben o barýn Ortasýnda emir gönderiyorum ve sýnyalým oraya yerleþtiriyor kapanýþýn oldugu yere deðil.
Böylece dolaylý yoldan býrým bardan emýr gondermýs oluyorum.
5 dk Barýn kapanýþý en tepede olmasýna raðmen Sinyal seviyesi barýn ortasýnda yani ben emri o anda o 5 dakýkanýn atýyorum 2. dakýkasýn da gönderiyorum.
Bar oluþurken emir gönderiyorum.
Nasýl ki senin sistem bar hareket ederken AL yanýyor ancak barýn kapanýþla kesinleþmesini bekiyor.
O sýnyal ilk yandýgý an benýmký emri gönderiyor kapanýsý bekleyýp kesinleþtireyim demiyor.
Ya geri düþerse diyeceksin sinyal kaybolmuyor bende býr kere yandýysa býr daha sonmez.
![]()
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Erham sen her þeyi milimetrik hesaplayýp iþleme koyan birisisin. Böyle anlýk emir üreten sistemlerin backtestleri yapýlýp , performans tablosu görülebiliyormu.
SM-A105F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri